Bu arada yasiniz kac acaba ?Maşallahh bende de spiral vardı hayırlısı olsun artık bekleyip görelim bakalım
Yoğun olsaydı regl diyebilirdik 1 hafta dediğin için zaten yerleşme geldi aklıma canım ayy inşallah ya. Belirtilere takılma kafayı yiyor insan belirtiler adetle birebir zaten ayırt etmek güçYok şu an yoğun değil günlük ped ile idare ediyorum yani öyle devamlı değiştiremiyorum ama sanki regl öncesi yaşadığıma benzedi. Tek umudum 1 hafta önce olması ama umarım yerlesmedir.
Hee o zaman tamam benimde ovulasyonun yaninda geldiPazar başlıcam şimdi bedava geldi testlerim 5 tane adete kadar günde bir yapcamsabah ilk idrarla
Olur canım niye olmasın ki. Çatlamayı kaçında görmüştün senGerçi yerleşme kanaması adet tarihinden 1 hafta önce olur mu ki?
Amin guzel kalplim benim ben inanıyorum rabbim sanada kismet edecek en kisa zamnda.Çok şükür kuzum ya aklım sendeydi bugün valla olacak inşallah bebişini sana bağışlasın Allah ım
Benim 8 gun kala oldu canimGerçi yerleşme kanaması adet tarihinden 1 hafta önce olur mu ki?
Güzel kalbinden öperim senin harika ya tekrar anne olacaksın inşallahAmin guzel kalplim benim ben inanıyorum rabbim sanada kismet edecek en kisa zamnda.
Şimdi gercekti olalim ne kadar negatif gorsekte test yapmak kanimizda var hosumuza gidiyor biyerdeBen buraya dadanalı böyle oldum dayanamaznormalde günüm geçmeden asla test yapmazdım
Ozaman bekle bekleyebilirsen canim bnm sabrına hayranımİnsaAllah canim 4 gundur pik iki erken gebeligimde silik cikti ama kanda sanki 0 gorucekmisimde büyü bozulucakmis die korkuyorum ben yarinida beklim de cumartesi olmadi kan veririm
Etmemi canim hep ediyorum etmeyede devam edicem tanimasakta birbirimizi kalplerimiz ayni şeyler için atıyor. Bak aglatcan beni simdiGüzel kalbinden öperim senin harika ya tekrar anne olacaksın inşallahDualarında yer ver yeter kuzum benim hamilelerin duası kabul olur derler en kısa zamanda nasip olsun bana da inşallah
Negatif görsekte test bozuk kızlar tekrar tekrar yapıyoruz devamkeŞimdi gercekti olalim ne kadar negatif gorsekte test yapmak kanimizda var hosumuza gidiyor biyerde
33 canım seninnBu arada yasiniz kac acaba ?
Merhaba sizi çok darladım kusura bakmayın ama bir soru daha soracaktım. Öncelikle bu akşamı çok şükür değerlendirdikdün değil önceki gün bile yaptıysan o bile döllenmiş olabilir sen bu akşam mutlaka yap ovulasyonu da devam et bakalım silikleşecek mi yumurtan çatlamış mı onu anlıcaz
Hee bunun hassasiyeti azdir.Negatif görsekte test bozuk kızlar tekrar tekrar yapıyoruz devamke
Allah razı olsun canım benimEtmemi canim hep ediyorum etmeyede devam edicem tanimasakta birbirimizi kalplerimiz ayni şeyler için atıyor. Bak aglatcan beni simdi
Evet canim baslamis siliklesmeyeMerhaba sizi çok darladım kusura bakmayın ama bir soru daha soracaktım. Öncelikle bu akşamı çok şükür değerlendirdikakşam testim şu şekilde çıktı acaba çatlıyor mu görseldeki 1.dün, 2.bu sabah, 3.akşamüstü, 4.bu akşam 22.00Eki Görüntüle 2800005
Valla benimle birebir dedin kuzum fazlası vardır eksiği yokturHee bunun hassasiyeti azdir.
Ya ilk idrarla yapmadim ondan negatiftir sabah tekrar yaparim.
Birde baska marka deneyim
Gerci daha adete var
Amaan bugunde bakayim ne var sanki
Vs vs vs vs uzayip gider
Bunlar benim bahanelerdendi sizde degisikler vardir kesin
Evet ben de ovülasyonla takip ediyorum yumurtlama oldu ama çatlamadı henüz benim debakalım inşallah güzel sonuçlanır ikimizinde bu ay canımbenim çatlama olmadı henüz. yarın sabah test yapcam o zamana olur gibi geliyor. sende ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun?
Senin yerleşme kanaması nasildi canim? Ve kac gun sürdü?Benim 8 gun kala oldu canim
Ben ebru ablaya sormadım canım başka test aldıgım abla vardı o yazdı. Ama onun gönderdiği testler erken test. Ebru abla kaset test gönderiyor yumurtlamayla bana da 17 dediNiye bana yumurtlamanın üzerine 17 gün geçince test yap demişti ya aaa bu ne beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?