Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok şu an yoğun değil günlük ped ile idare ediyorum yani öyle devamlı değiştiremiyorum ama sanki regl öncesi yaşadığıma benzedi. Tek umudum 1 hafta önce olması ama umarım yerlesmedir.
Yoğun olsaydı regl diyebilirdik 1 hafta dediğin için zaten yerleşme geldi aklıma canım ayy inşallah ya. Belirtilere takılma kafayı yiyor insan belirtiler adetle birebir zaten ayırt etmek güç inanıyorum ben hadi bebiş bekletme

Amin guzel kalplim benim ben inanıyorum rabbim sanada kismet edecek en kisa zamnda.
Güzel kalbinden öperim senin harika ya tekrar anne olacaksın inşallah Dualarında yer ver yeter kuzum benim hamilelerin duası kabul olur derler en kısa zamanda nasip olsun bana da inşallah

İnsaAllah canim 4 gundur pik iki erken gebeligimde silik cikti ama kanda sanki 0 gorucekmisimde büyü bozulucakmis die korkuyorum ben yarinida beklim de cumartesi olmadi kan veririm
Ozaman bekle bekleyebilirsen canim bnm sabrına hayranım

Güzel kalbinden öperim senin harika ya tekrar anne olacaksın inşallah Dualarında yer ver yeter kuzum benim hamilelerin duası kabul olur derler en kısa zamanda nasip olsun bana da inşallah
Etmemi canim hep ediyorum etmeyede devam edicem tanimasakta birbirimizi kalplerimiz ayni şeyler için atıyor. Bak aglatcan beni simdi

dün değil önceki gün bile yaptıysan o bile döllenmiş olabilir sen bu akşam mutlaka yap ovulasyonu da devam et bakalım silikleşecek mi yumurtan çatlamış mı onu anlıcaz
Merhaba sizi çok darladım kusura bakmayın ama bir soru daha soracaktım. Öncelikle bu akşamı çok şükür değerlendirdik akşam testim şu şekilde çıktı acaba çatlıyor mu görseldeki 1.dün, 2.bu sabah, 3.akşamüstü, 4.bu akşam 22.00

Negatif görsekte test bozuk kızlar tekrar tekrar yapıyoruz devamke
Hee bunun hassasiyeti azdir.
Ya ilk idrarla yapmadim ondan negatiftir sabah tekrar yaparim.
Birde baska marka deneyim
Gerci daha adete var
Amaan bugunde bakayim ne var sanki
Vs vs vs vs uzayip gider
Bunlar benim bahanelerdendi sizde degisikler vardir kesin

Etmemi canim hep ediyorum etmeyede devam edicem tanimasakta birbirimizi kalplerimiz ayni şeyler için atıyor. Bak aglatcan beni simdi
Allah razı olsun canım benim işte annelik ve anne olmak isteği birbirini tanımayan belki kilometrelerce uzakta olup bir araya getiren bir duygu ay sakın bak bende adetliyim hormonlar tavan yaptı hemen ağlarım gözlerim dolar tipik yengeç kadınının zorluğu senin de hormonlar yükselişe geçti anlaşıldı ağlamak yok aman diyim

Valla benimle birebir dedin kuzum fazlası vardır eksiği yoktur bir de şey ekleyelim geç döllenme olmuştur

bakalım inşallah güzel sonuçlanır ikimizinde bu ay canım benim çatlama olmadı henüz. yarın sabah test yapcam o zamana olur gibi geliyor. sende ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun?
Evet ben de ovülasyonla takip ediyorum yumurtlama oldu ama çatlamadı henüz benim de

Niye bana yumurtlamanın üzerine 17 gün geçince test yap demişti ya aaa bu ne beee
Ben ebru ablaya sormadım canım başka test aldıgım abla vardı o yazdı. Ama onun gönderdiği testler erken test. Ebru abla kaset test gönderiyor yumurtlamayla bana da 17 dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…