Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam tamam aglamak yok uzulmek yok

Canım bende oradan test aldığımda 17 gün sonra test yapın diyordu. Bende okuyorum o röportajları ama millet epey erken öğreniyor ne hikmetse çatlamayı sayalım biz çatlama olsun ki döllensin uşaklar
İnşallah canım ya. Ben eski test aldıgım yerdeki abla cevap verdi bana ama o erken test yolluyor ondan çatlamayı say diyor ve o çatlamadan 14 gün sonra yaptırıyor. Ebru abla 17 diyor yumurtlamadan

Bizim paraları toplasak neler olur desene bende genelde netten alırım ama normal testler 5 TL onu buradan alıyorum
Ay sorma iki aydır harcadım da harcadım o paraya alış veriş yapardım üstüne başıma onu bıraktım test alcam diye neyse bu ay kendime geldim kendime bakıyorum artık

Aynen valla çok zor ayırt etmek, regle 1 hafta olduğu için testte yapamıyorum. Sadece ovulasyon denedim merak ettim, o da cift cizgi çıktı yine yani 2 gun onceye gore daha silik ama cift cizgi net. Regl olsam cift cizgi cikar miydi onu da bilmiyorum..

Bende testin markasini merak ettim ne aldiniz acaba ovulasyon testleri genelde hemen o gun kargoya veriliyor
Ebru ceylandan aldım canımm bugün verdi suraleb markaymış internettekiler bozuk çıkıyormuş bende direk ondan aldım ilk kez deneyeceğim ovülasyon

Ay sorma iki aydır harcadım da harcadım o paraya alış veriş yapardım üstüne başıma onu bıraktım test alcam diye neyse bu ay kendime geldim kendime bakıyorum artık
Gelmeden bizi sömürdü bu veletler gelse bunlar yandık

Tabiki siliklesmesi demek yumurta catladi demek yani pik gordukten 7 ila 36 saat icinde çatlıyor yumurta
Çok teşekkürler bilgi için yeni denemeye başladım o yüzden biraz panikledim silikleşmeye başladığını görünce bu akşamı değerlendirdim yarını ve sonraki günü de değerlendirmem gerekir mi ?

Canım bata az kalmış zaten yerleşme gibime geliyor benim sen 2-3 güne test yap bence

Ben ebru ablaya sormadım canım başka test aldıgım abla vardı o yazdı. Ama onun gönderdiği testler erken test. Ebru abla kaset test gönderiyor yumurtlamayla bana da 17 dedi
Erken başka canım onda değişir de. Kaset testte 17.gün demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…