Tamam tamam aglamak yok uzulmek yokAllah razı olsun canım benimişte annelik ve anne olmak isteği birbirini tanımayan belki kilometrelerce uzakta olup bir araya getiren bir duygu ay sakın bak bende adetliyim hormonlar tavan yaptı hemen ağlarım gözlerim dolar tipik yengeç kadınının zorluğu senin de hormonlar yükselişe geçti anlaşıldı ağlamak yok aman diyim
Sana hiç yok sürprizi düşün sen şimdi az kaldı doğum gününeTamam tamam aglamak yok uzulmek yok
İnşallah canım ya. Ben eski test aldıgım yerdeki abla cevap verdi bana ama o erken test yolluyor ondan çatlamayı say diyor ve o çatlamadan 14 gün sonra yaptırıyor. Ebru abla 17 diyor yumurtlamadanCanım bende oradan test aldığımda 17 gün sonra test yapın diyordu. Bende okuyorum o röportajları ama millet epey erken öğreniyor ne hikmetseçatlamayı sayalım biz çatlama olsun ki döllensin uşaklar
Ay sorma iki aydır harcadım da harcadım o paraya alış veriş yapardım üstüne başıma onu bıraktım test alcam diyeBizim paraları toplasak neler olur desenebende genelde netten alırım ama normal testler 5 TL onu buradan alıyorum
Yoğun olsaydı regl diyebilirdik 1 hafta dediğin için zaten yerleşme geldi aklıma canım ayy inşallah ya. Belirtilere takılma kafayı yiyor insan belirtiler adetle birebir zaten ayırt etmek güçinanıyorum ben hadi bebiş bekletme
Ben çatlamayi 2 sinde gördüm sonra tekrar 9 unda koyuluk oldu o zamanda denedik..Olur canım niye olmasın ki. Çatlamayı kaçında görmüştün sen
Peki silikleşmeye başladığında da değerlendirmek yararlı olur mu ?Evet canim baslamis siliklesmeye
Canım Ebru ceylandan aldım suraleb markaymış diğer testler bozuk çıkabiliyor internettekilerNey aldın peki test merak ettim canım
Ebru ceylandan aldım canımm bugün verdi suraleb markaymış internettekiler bozuk çıkıyormuş bende direk ondan aldım ilk kez deneyeceğim ovülasyonBende testin markasini merak ettim ne aldiniz acabaovulasyon testleri genelde hemen o gun kargoya veriliyor
Bir kere akintiyla birlikte toz pembe geldiSenin yerleşme kanaması nasildi canim? Ve kac gun sürdü?
Hah tabiiii ben onu nasil unuttumValla benimle birebir dedin kuzum fazlası vardır eksiği yokturbir de şey ekleyelim geç döllenme olmuştur
Onun hepsi güzel birde çok ilgili kadın ama bu aralar yoğunCanım Ebru ceylandan aldım suraleb markaymış diğer testler bozuk çıkabiliyor internettekiler
Benimkide akıntı seklinde kahverengi geldi ama bir kere değil.. bugün oldu hala da devam ediyor az az..Bir kere akintiyla birlikte toz pembe geldi
Tabiki siliklesmesi demek yumurta catladi demek yani pik gordukten 7 ila 36 saat icinde çatlıyor yumurtaPeki silikleşmeye başladığında da değerlendirmek yararlı olur mu ?
Gelmeden bizi sömürdü bu veletler gelse bunlar yandıkAy sorma iki aydır harcadım da harcadım o paraya alış veriş yapardım üstüne başıma onu bıraktım test alcam diyeneyse bu ay kendime geldim kendime bakıyorum artık
Nasip her türlüSağol canım benim güzel kalbinden öperimNisana kalmazsın inşallah aminnnnnn ama yine nisana gel sen
Kirmiziya donmedigi surece agrili olmadigi surece ha birde pihtili olmadigi surece sorun yok canim insallah yerlesmeye calisiyordurBenimkide akıntı seklinde kahverengi geldi ama bir kere değil.. bugün oldu hala da devam ediyor az az..
Çok teşekkürler bilgi için yeni denemeye başladım o yüzden biraz panikledim silikleşmeye başladığını görünce bu akşamı değerlendirdim yarını ve sonraki günü de değerlendirmem gerekir mi ?Tabiki siliklesmesi demek yumurta catladi demek yani pik gordukten 7 ila 36 saat icinde çatlıyor yumurta
Canım bata az kalmış zaten yerleşme gibime geliyor benim sen 2-3 güne test yap benceAynen valla çok zor ayırt etmek, regle 1 hafta olduğu için testte yapamıyorum. Sadece ovulasyon denedim merak ettim, o da cift cizgi çıktı yine yani 2 gun onceye gore daha silik ama cift cizgi net. Regl olsam cift cizgi cikar miydi onu da bilmiyorum..
Erken başka canımBen ebru ablaya sormadım canım başka test aldıgım abla vardı o yazdı. Ama onun gönderdiği testler erken test. Ebru abla kaset test gönderiyor yumurtlamayla bana da 17 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?