Silik oldugu günü değwrlendirin muhakkakMerhaba sizi çok darladım kusura bakmayın ama bir soru daha soracaktım. Öncelikle bu akşamı çok şükür değerlendirdikakşam testim şu şekilde çıktı acaba çatlıyor mu görseldeki 1.dün, 2.bu sabah, 3.akşamüstü, 4.bu akşam 22.00Eki Görüntüle 2800005
Yarini bosluk ver canim cumartesi yapıştır. Spermcikler kalitesiz olmasinÇok teşekkürler bilgi için yeni denemeye başladım o yüzden biraz panikledim silikleşmeye başladığını görünce bu akşamı değerlendirdim yarını ve sonraki günü de değerlendirmem gerekir mi ?
İyi değerlendirmişsin canım çatlamadan sonraki 12.gün test yap derim ben kan da verebilirsin çıkmazsa bat gününe kadar beklersinBen çatlamayi 2 sinde gördüm sonra tekrar 9 unda koyuluk oldu o zamanda denedik..
Ben gecikince öyle düşünmüştüm ısrarlaHah tabiiii ben onu nasil unuttum
Hadi inşallah bugün bir güzel haber aldım ikinci sana inşallahNasip her türlü
Valla canım çok masraflılarGelmeden bizi sömürdü bu veletler gelse bunlar yandık
Katılıyorum kesinlikleYa kızlar varya evli olmasak ilişkiye girsek kesin hamile kalırız şimdi evliyiz herşey serbest çocuk yok
Nisana inşallah canımElendim kızlar ben bu ay beta 1.27 çıktı malesef ki. Umarım gecikmeden regl olurimda ikinci çatlatma iğnesi için kolları sıvarız
Çok ciddiyim bende o yoktu ovulasyon takip etmeye başladım merak sardı. Hatta çevremdeki arkadaşlarım bana maşallah derdiŞimdi gercekti olalim ne kadar negatif gorsekte test yapmak kanimizda var hosumuza gidiyor biyerde
30 yasindayim canim henüz genciz33 canım seninn
İnşallah canım :))Nisana inşallah canım
İnşallah canım yaHadi inşallah bugün bir güzel haber aldım ikinci sana inşallah
Kendi paketini kullaniyor sanki paketinde dimi ben mi yanlis hatırlıyorumEbru ceylandan aldım canımm bugün verdi suraleb markaymış internettekiler bozuk çıkıyormuş bende direk ondan aldım ilk kez deneyeceğim ovülasyon
Demekki annelik damarin ancak kabardi kuzum olur olur en kisa zamanda sen anne olursun guzelde anne olursunÇok ciddiyim bende o yoktu ovulasyon takip etmeye başladım merak sardı. Hatta çevremdeki arkadaşlarım bana maşallah derdinormalde adetim kolay geçmez ilk gebeliğimde 5 gün geçmişti yaptığımda komşum git kız test al yap dedi yaptım ben adet olcm diye bekliyordum onlarda en son gördüğüm kırmızı çizgilerdi tekrarı nasip olur inşlh. Er geç fark etmiyor. Rabbim hepimize versin en güzel zamanda
Nisan topiğine bekleriz canım açalım orda delirelim biraz daİnşallah canım :))
Demi olmadan bile böyleyiz olsa ne olur bilinmezValla canım çok masraflılarbirde ben evde değilim bakıcısı kreşi okulu bittim bittim ama olsun canları sağolsun
Oluyor canım su akıp yolunu buluyor ben birini para harcaya harcaya büyüttüm aileler yanımızda çok fazla değildi herkes kendi evinde işinde mecburenDemi olmadan bile böyleyiz olsa ne olur bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?