Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarini bosluk ver canim cumartesi yapıştır. Spermcikler kalitesiz olmasin

Elendim kızlar ben bu ay beta 1.27 çıktı malesef ki. Umarım gecikmeden regl olurimda ikinci çatlatma iğnesi için kolları sıvarız

Şimdi gercekti olalim ne kadar negatif gorsekte test yapmak kanimizda var hosumuza gidiyor biyerde
Çok ciddiyim bende o yoktu ovulasyon takip etmeye başladım merak sardı. Hatta çevremdeki arkadaşlarım bana maşallah derdi normalde adetim kolay geçmez ilk gebeliğimde 5 gün geçmişti yaptığımda komşum git kız test al yap dedi yaptım ben adet olcm diye bekliyordum onlarda en son gördüğüm kırmızı çizgilerdi tekrarı nasip olur inşlh. Er geç fark etmiyor. Rabbim hepimize versin en güzel zamanda

Demekki annelik damarin ancak kabardi kuzum olur olur en kisa zamanda sen anne olursun guzelde anne olursun

Demi olmadan bile böyleyiz olsa ne olur bilinmez
Oluyor canım su akıp yolunu buluyor ben birini para harcaya harcaya büyüttüm aileler yanımızda çok fazla değildi herkes kendi evinde işinde mecburen o yüzden ara verdim 2 kaybım oldu Allah bşr daha nasip eder inşallah sana da bu duyguyu hayırlısı ile en kısa zamanda tattırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…