Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demekki annelik damarin ancak kabardi kuzum olur olur en kisa zamanda sen anne olursun guzelde anne olursun
Annelik damarından ziyade böyle kendimi üzülmeyi sevmiyorum diyelim. annelik öyle kolay hissedilecek şey değil ki. Yaşamadan konuşmak saçma bana göre onun karnında olduğunu anlamak bile zaman alıyor bence.

İnşallah tadına bakayım artık ya anne olayım yaa ahha duygusala bağladım

Annelik damarından ziyade böyle kendimi üzülmeyi sevmiyorum diyelim. annelik öyle kolay hissedilecek şey değil ki. Yaşamadan konuşmak saçma bana göre onun karnında olduğunu anlamak bile zaman alıyor bence.
Annelik tarafi kabariyor insanin bak buna inan. Ha hamilelik konusuna gelince ilk cocukta evet hamileligi ogreniyorsun bisey yok ilk kalp atisiyla bi irkiliyorsun artik tamam diyorsun sonra yavastan karin büyüyor ve o ilk hareketleri hissettigin an hah iste ben anne oluyorum artik yavrum bebegim cok karmasik güzel duygular. Rabbim en kisa zamanda hepinize yasatsin cift isteyene cift tek isteyene tek gonlunuze gore versin bacim

Kirmiziya donmedigi surece agrili olmadigi surece ha birde pihtili olmadigi surece sorun yok canim insallah yerlesmeye calisiyordur
Yok şükür onlar yok yani şimdilik yok umarim dediğin gibidir canım.. cok teşekkürler.. sende hamilesin sanırım şimdi, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kabarsın artık aaa nasipten öte köy yok. Teşekkürler amin inşlh cümlemize dilerim

Bir insan aşırı birşeyin zirvesini yaşayınca daha o moda istese giremiyor. Birde evde iş güç olmayınca insan cidden takıyor da artık ben eskisi kadar değilim. Memleketini neresi? Bu arada?
Aynen ben 2,3 ayda bu kadar stres yapıyosam daha uzun süre isteyenlere allahım kolaylık versin ve evlat nasip etsin .Rize memleketim

Sonuçtan korkuyorum ama yapacağım sanırım bu normal regle donmezse 2-3 gune :) senin nasil durumlar canim?
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın yap gitsin meraklandım bak şimdi ben adet oldum işte canım yani hayaller nisana kaldı hormon testi var yarın bakalım ne çıkacak ama var ya sağ kasığım müthiş ağrıyor ağrı kesici dayanmadı artık bu kadar gecikmeye normal bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…