Annelik damarından ziyade böyle kendimi üzülmeyi sevmiyorum diyelim. annelik öyle kolay hissedilecek şey değil ki.Demekki annelik damarin ancak kabardi kuzum olur olur en kisa zamanda sen anne olursun guzelde anne olursun
Aynen bencedeNisan topiğine bekleriz canım açalım orda delirelim biraz da
Belirtilerin nedir acaba canımAmin kuzum guzel kalbinizden operim herkes burda birbirine cok destek oluyor allah cunlenizden razi olsun
İnşallah tadına bakayım artık yaOluyor canım su akıp yolunu buluyor ben birini para harcaya harcaya büyüttüm aileler yanımızda çok fazla değildi herkes kendi evinde işinde mecbureno yüzden ara verdim 2 kaybım oldu Allah bşr daha nasip eder inşallah sana da bu duyguyu hayırlısı ile en kısa zamanda tattırsın inşallah
Aynen öle canım genciz tabiii inşallah Allah herşeyin hayırlısını versinBende
30 yasindayim canim henüz gencizallahin izni ile hersey olur zamani gelince
Annelik tarafi kabariyor insanin bak buna inan. Ha hamilelik konusuna gelince ilk cocukta evet hamileligi ogreniyorsun bisey yok ilk kalp atisiyla bi irkiliyorsun artik tamam diyorsun sonra yavastan karin büyüyor ve o ilk hareketleri hissettigin an hah iste ben anne oluyorum artik yavrum bebegim cok karmasik güzel duygular. Rabbim en kisa zamanda hepinize yasatsin cift isteyene cift tek isteyene tek gonlunuze gore versin bacimAnnelik damarından ziyade böyle kendimi üzülmeyi sevmiyorum diyelim. annelik öyle kolay hissedilecek şey değil ki.Yaşamadan konuşmak saçma bana göre onun karnında olduğunu anlamak bile zaman alıyor bence.
Amin inşallah darısı tüm çocuk bekleyenlere inşallahCanımm gözün Aydın hayırlı olsun ya Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere
Yok şükür onlar yok yani şimdilik yok umarim dediğin gibidir canım.. cok teşekkürler.. sende hamilesin sanırım şimdi, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKirmiziya donmedigi surece agrili olmadigi surece ha birde pihtili olmadigi surece sorun yok canim insallah yerlesmeye calisiyordur
Amin allah razi olsun insallah gorur kalp atışlarınıda duyarim rabbim dileyen herkese versinHayirli olsun canim daim olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah canımHayirli olsun canim benim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin
Hayaller Nisana kaldı belki ağaçların çiçek açtığı gibi bizim hayallerimiz de çiçek açarAynen bencedeoraya transfer olalım:)
AMIN CANIM DARISI SİZE OLSUN İNŞALLAHYok şükür onlar yok yani şimdilik yok umarim dediğin gibidir canım.. cok teşekkürler.. sende hamilesin sanırım şimdi, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sonuçtan korkuyorum ama yapacağım sanırım bu normal regle donmezse 2-3 gune :) senin nasil durumlar canim?Canım bata az kalmış zaten yerleşme gibime geliyor benim sen 2-3 güne test yap bence
İnşallahAmin inşallah darısı tüm çocuk bekleyenlere inşallah
Kabarsın artık aaaAnnelik tarafi kabariyor insanin bak buna inan. Ha hamilelik konusuna gelince ilk cocukta evet hamileligi ogreniyorsun bisey yok ilk kalp atisiyla bi irkiliyorsun artik tamam diyorsun sonra yavastan karin büyüyor ve o ilk hareketleri hissettigin an hah iste ben anne oluyorum artik yavrum bebegim cok karmasik güzel duygular. Rabbim en kisa zamanda hepinize yasatsin cift isteyene cift tek isteyene tek gonlunuze gore versin bacim
aaa aynı gidiyo ikimizin de :)) yarın sabaha çatlar inşallahEvet ben de ovülasyonla takip ediyorum yumurtlama oldu ama çatlamadı henüz benim de
Bu ay 2 kere koyulastigi, pik yaptığı icin hangisi catlama bilemiyorum ama bekleyeceğim:)İyi değerlendirmişsin canım çatlamadan sonraki 12.gün test yap derim ben kan da verebilirsin çıkmazsa bat gününe kadar beklersin
Aynen ben 2,3 ayda bu kadar stres yapıyosam daha uzun süre isteyenlere allahım kolaylık versin ve evlat nasip etsin .Rize memleketimBir insan aşırı birşeyin zirvesini yaşayınca daha o moda istese giremiyor. Birde evde iş güç olmayınca insan cidden takıyor da artık ben eskisi kadar değilim. Memleketini neresi? Bu arada?
Ahh nasil da istiyorum bir bilsen, inşallah kuzum İnşallahAMIN CANIM DARISI SİZE OLSUN İNŞALLAH
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın yap gitsin meraklandım bak şimdiSonuçtan korkuyorum ama yapacağım sanırım bu normal regle donmezse 2-3 gune :) senin nasil durumlar canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?