Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar peki benim edebiyat öğretmeni olup noktalama işaretlerine dikkat etmemem nasıl heyecanlanıyorsam burda artık

Hahaha valla sonuçtan korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok, ne olacaksa olacak :) ah valla bebisler için ne kadar uğraşıyoruz saglikla kucagimiza alsak. Ne testler, ne kontroller yaptirdin tatlim? Ne kadar zamandir deniyorsunuz, bende olmazsa gitsem mi doktora diye düşünüyorum

Kızlar peki benim edebiyat öğretmeni olup noktalama işaretlerine dikkat etmemem nasıl heyecanlanıyorsam burda artık
Hocam yapma.
Hızlı yazmak zor oluyor ama ben değilim hoca ama dikkat ederdim yazmaya. Burada yaşıyorum hızlı yazayım derken

Ovulasyon kanamasidir dedik cay demledik bakalim bana pek öyle gibi gelmiyor moralim bozuldu onca hayit bal corek otu vitaminler hep bosa gitmis gibi hissediyorum. Heyecanla bati bekleyecektim simdi dogru düzgün ovulasyon bile olmadigini dusunuyorum testlerde de pik olmadi zaten.

Canım benim biz 7 aylık evliyiz ama 3 ay korunduk sonra çalışmalara başladık gecikmem pek olmazdı 2-3 gün oynardı en fazla. İlk defa böyle oldu gecikme 6 olunca gittim hem çocuk düşündüğüm için öncesinde kontrol iyi olur diye düşündüm. Smear testi biyokimya genel kan çoğu şey yapıldı herşey normal çıktı hatta biliyor musun kanserden bile şüphelendi doktor rahim ağzında yara çıktı mantar enfeksiyonu falan ama geçti hemen şükür hormon kaldı o da iyi çıkarsa rahim ultrasonuna gireyim diyorum. Ovülasyonu ocak ayında rahatsız olduğum için pek kullanamadım ama kasığımdaki ağrı için gittiğimde yumurtamin çatlamış olduğunu gördük ki belirtiler de vardı rastgele oldu yani ama bu at adet bitsin düzenli yapcam. Aynen öyle korksak da fayda yok bebeğim eninde sonunda yapmak zorundayız inşallah en kısa zamanda kavuşuruz onlara Eğer olmazsa ki inşallah olur kuzum beklediğin şey gelir git çocuk düşünüyorum de kontrollerini yaptır bence çocuk düşünen herkes gidiyor kontrole testlere en azından için rahat oluyor bir sıkıntı mı var diye belirsizlik olmuyo yani. Ama en önemlisi stres çok etkiliyor kafamdan atmak istiyorum bende cidden attığın zaman kolayca oluyor

Aaa yok artık bende edebiyat öğretmeniyim ayrıca okul öncesi de Edebiyat branşında hiç çalışmadım
Cidden mi lise 1 den beri hayalimdi valla çok şükür Biliyor musun edebiyat olmazsa okul öncesi okumayı istiyordum Diğer seçenek oydu nasıl denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…