- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
Evet kendi paketiymiş :) bakalım deneyip göreyecegim sonucu :)Kendi paketini kullaniyor sanki paketinde dimi ben mi yanlis hatırlıyorum
Ne demişler kırmızıyı görene kadar umut varBu ay 2 kere koyulastigi, pik yaptığı icin hangisi catlama bilemiyorum ama bekleyeceğim:)
Aminnn canım aminnnnnn.Aynen ben 2,3 ayda bu kadar stres yapıyosam daha uzun süre isteyenlere allahım kolaylık versin ve evlat nasip etsin .Rize memleketim
Hahaha valla sonuçtan korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok, ne olacaksa olacak :) ah valla bebisler için ne kadar uğraşıyoruz saglikla kucagimiza alsak. Ne testler, ne kontroller yaptirdin tatlim? Ne kadar zamandir deniyorsunuz, bende olmazsa gitsem mi doktora diye düşünüyorumPilavdan dönenin kaşığı kırılsın yap gitsin meraklandım bak şimdiben adet oldum işte canım yani hayaller nisana kaldı hormon testi var yarın bakalım ne çıkacak ama var ya sağ kasığım müthiş ağrıyor ağrı kesici dayanmadı artık bu kadar gecikmeye normal bile
Kırmızıdan hiç bu kadar nefret etmemiştimNe demişler kırmızıyı görene kadar umut var
Hocam yapma.Kızlar peki benim edebiyat öğretmeni olup noktalama işaretlerine dikkat etmememnasıl heyecanlanıyorsam burda artık
Aaa yok artık bende edebiyat öğretmeniyimKızlar peki benim edebiyat öğretmeni olup noktalama işaretlerine dikkat etmememnasıl heyecanlanıyorsam burda artık
Canım benim biz 7 aylık evliyiz ama 3 ay korunduk sonra çalışmalara başladıkHahaha valla sonuçtan korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok, ne olacaksa olacak :) ah valla bebisler için ne kadar uğraşıyoruz saglikla kucagimiza alsak. Ne testler, ne kontroller yaptirdin tatlim? Ne kadar zamandir deniyorsunuz, bende olmazsa gitsem mi doktora diye düşünüyorum
Aynen bir de kelimeler yanlış çıkıyor sonradan farkediyorumHocam yapma.
Hızlı yazmak zor oluyor amaben değilim hoca ama dikkat ederdim yazmaya. Burada yaşıyorum hızlı yazayım derken
Normalde çok severim hatta bayılırım ama bendeeeeeeeKırmızıdan hiç bu kadar nefret etmemiştim
Bosveeerr kuzum saldık hepimiz burda zaten hersey şeffafKızlar peki benim edebiyat öğretmeni olup noktalama işaretlerine dikkat etmememnasıl heyecanlanıyorsam burda artık
Cidden miAaa yok artık bende edebiyat öğretmeniyimayrıca okul öncesi de Edebiyat branşında hiç çalışmadım
Olsun anlaşıyor muyuz anlaşıyoruz orası önemliAynen bir de kelimeler yanlış çıkıyor sonradan farkediyorumyetişmeye çalışıyoruz amaaaa
Aynen kuzum o yüzden rahatımBosveeerr kuzum saldık hepimiz burda zaten hersey şeffaf
Demi hemde kalbenOlsun anlaşıyor muyuz anlaşıyoruz orası önemli
Canım kaçıncı gündü bugünKızlar sağ bölgemde bariz hissedilir iğne batar gibi oldu korktum bu nedir
Bizede bilgi verirseniz çok memnun olurum canimEvet kendi paketiymiş :) bakalım deneyip göreyecegim sonucu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?