Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız valla ne bileyim gecen yıl aralıkta oldu bu olay ben kanamam başlayınca hemen kürtaj dedi kese vardı ama birşey yoktu içinde. sonra da ben ne oldu bitti derken kürtaja aldılar beni. doktor kendi düşer içinde parça kalırsa daha zorlanırsın dedi. hen gün gidip kan vermen lazım beta sıfır olana kadar dedi. sen öyle deyince bende mi gariplik vardı acaba dedim :)

emin ol ogariplik bende dir ben gitmedim dr falan belki doğrusu senin yaptığındır aman ne bilim ben ya :) sen bana bakma

@Kontessim kızlar sonucunuz neydi eşimin tüm değerleri çok iyi ama aglütinasyon 2(++) yazıyor

@Kontessim kızlar sonucunuz neydi eşimin tüm değerleri çok iyi ama aglütinasyon 2(++) yazıyor
YIKAMA ÖNCESİ
Miktar : 3.9 ml
Sperm sayımı : 111.000.000
Viskozite : Normal
Ortalama Hareketlilik : %26
Ph : > 8
Yuvarlak Hücre Sayısı : 2.400.000
Aglutinaston : Görüldü
YIKAMA SONRASI
Mİktar : 1 ml
Sayı : 10.150.000
Ortalama Hareketlilik : %35
Aglutinaston : Negatif

Vur dedin öldürdüm

Minnak kurabiyeler instagramdan sipariş verdim çok ilgili her mesaja mutlaka dönüyor tavsiye ederim
Bu testleri çok beğeniyorum. bence de çok iyi testler de koyuluk filan göstermesi harika. biliyorım o sayfayı da bir ara alacaktım pahalı diye alamadıydım. Nisan test almam sanırsam bakalım ne olacak.

Bu testleri çok beğeniyorum. bence de çok iyi testler de koyuluk filan göstermesi harika. biliyorım o sayfayı da bir ara alacaktım pahalı diye alamadıydım. Nisan test almam sanırsam bakalım ne olacak.
valla ben doktora para vermekten bıktım 3 aydır sanırım maaşın yarısı doktorlara gidiyo onu veren bunu da verir diyip aldım bu ay olmazsa yine alcam olana kadar almayı düşünüyorum açıkçası

Lavi12 ah benim güzelim gördüm 1. sayfada yazıyormuş isimler mersi inşallah o tarih geldiğinde hepimiz hamiş olmuş oluruz sen burda admin misin

valla ben doktora para vermekten bıktım 3 aydır sanırım maaşın yarısı doktorlara gidiyo onu veren bunu da verir diyip aldım bu ay olmazsa yine alcam olana kadar almayı düşünüyorum açıkçası
Öyle canım. Zaten çok da pahalı değil de beni aştı sadece doktor da birşey yapmıyor ki iki klomen veriyor sonra isterse çatlatma iğnesi yaptığı hiçbir şey olmuyor hele birde ilgi yoksa bittin.

Sğlıkla kucağına al canım mübarek günde bizede dua et

Galiba benimki de öyle artık şüphe ediyorum kendimden başka cevabı olamaz bunun
Valla ben ne zaman gitsem şu kadar mm olmuş çatlamamış diyor ve doktor hanımın sakin tavrı beni çileden çıkartıyor artık nasıl bir tedavi tercih etmesi gerektiğini ben önereceğim folik asitim bitiyor bittiği zaman çağırdı ara verelim diyor birde çatlatma iğnesi yerine hala vitamine başlayalım diyor. o yüzden her ay amaaan çatlamamıştır zaten olmuyor diyorum saldım artık

Kızlar inş işinize yarar hikayede paylaşılmış

Eklentiler

• 177E3FE1-5606-450A-AA67-D6866B2AE180.webp
    42 KB · Görüntüleme: 60
Öyle canım. Zaten çok da pahalı değil de beni aştı sadece doktor da birşey yapmıyor ki iki klomen veriyor sonra isterse çatlatma iğnesi yaptığı hiçbir şey olmuyor hele birde ilgi yoksa bittin.
bana iğne yapalım dedi bn kabul etmedim kendi kendine çatladı kimyasal bişey istemyrm şuan dedim biraz daha olmzsa yaptırcm tabi mecbur

bilemiyorum ki bende. doktorlar 2 kere asilama yapalim olmazsa tup bebek denersin diyorlar. benim yasim 33 esiminki 34 ikimizinde ilk evliligi. cocugumuz yok. hal boyle olunca insan daha bi uzuluyor niye yani neden dogal yollarla olmuyor diye. asilama icin esimi ikna etmeyi birakin lafini bile yapamiyorum kaldiki tüp bebek

Kızlar yaa bn 2 gün gecikmeli bugün adet oldum ama lekenlrnme şeklinde normalde bnde hemn şırıl şırıl akar kıpkırmızı olur du şimdi ise gelmiyor anlamadım ben bu işi
bu ay denediginiz bir kür falan mi oldu acaba ya da kullandiginiz ekstra bir ilac? onlar da etkileyebilir diye biliyorum ben

Aynen öyle kafa rahat olunca takip etmeyince daha rahat oluyor inşallah kısa sürede olur

Ben aşılama yaptırdım tutmadi hiç bir farki yok iliskiden çok pişmanım verdiğim paraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…