- 14 Aralık 2020
- 82
- 41
- 18
- 34
kız valla ne bileyim gecen yıl aralıkta oldu bu olay ben kanamam başlayınca hemen kürtaj dedi kese vardı ama birşey yoktu içinde. sonra da ben ne oldu bitti derken kürtaja aldılar beni. doktor kendi düşer içinde parça kalırsa daha zorlanırsın dedi. hen gün gidip kan vermen lazım beta sıfır olana kadar dedi. sen öyle deyince bende mi gariplik vardı acaba dedim :)o nasıl kimyasal kız :) ben test yaptım 4 dü de pozitif çıktı adetimde 18 gün gecikmişti sonra oldum ama dr gitmedim dr mu aradım kimyasal gebelik olmuşsun düşer kalmaz dedi :) belki de gitmem lazımdı ben hiç gitmedim dr ben çok gamsızım adet oldum sonra hiç bir şey yok gibi devam ettim gamsızlıkta sınır tanımam gidemem dr falan ya çok kurcalıyor onlar
emin ol ogariplik bende dir ben gitmedim dr falan belki doğrusu senin yaptığındır aman ne bilim ben ya :) sen bana bakmakız valla ne bileyim gecen yıl aralıkta oldu bu olay ben kanamam başlayınca hemen kürtaj dedi kese vardı ama birşey yoktu içinde. sonra da ben ne oldu bitti derken kürtaja aldılar beni. doktor kendi düşer içinde parça kalırsa daha zorlanırsın dedi. hen gün gidip kan vermen lazım beta sıfır olana kadar dedi. sen öyle deyince bende mi gariplik vardı acaba dedim :)
allah o günleri bir daha göstermesin inşallah. hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım. allahım nasip etsin isteyen herkeseemin ol ogariplik bende dir ben gitmedim dr falan belki doğrusu senin yaptığındır aman ne bilim ben ya :) sen bana bakma
@Kontessim kızlar sonucunuz neydi eşimin tüm değerleri çok iyi ama aglütinasyon 2(++) yazıyor
YIKAMA ÖNCESİ@Kontessim kızlar sonucunuz neydi eşimin tüm değerleri çok iyi ama aglütinasyon 2(++) yazıyor
Bu testleri çok beğeniyorum. bence de çok iyi testler de koyuluk filan göstermesi harika.Minnak kurabiyeler instagramdan sipariş verdim çok ilgili her mesaja mutlaka dönüyor tavsiye ederim
amin canımmmallah o günleri bir daha göstermesin inşallah. hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım. allahım nasip etsin isteyen herkese
valla ben doktora para vermekten bıktım 3 aydır sanırım maaşın yarısı doktorlara gidiyo onu veren bunu da verir diyip aldım bu ay olmazsa yine alcam olana kadar almayı düşünüyorum açıkçasıBu testleri çok beğeniyorum. bence de çok iyi testler de koyuluk filan göstermesi harika.biliyorım o sayfayı da bir ara alacaktım pahalı diye alamadıydım. Nisan test almam sanırsam bakalım ne olacak.
Öyle canım. Zaten çok da pahalı değil de beni aştı sadecevalla ben doktora para vermekten bıktım 3 aydır sanırım maaşın yarısı doktorlara gidiyo onu veren bunu da verir diyip aldım bu ay olmazsa yine alcam olana kadar almayı düşünüyorum açıkçası
Sizinki boş kese muhtemelen benimde böyle oldu kimyasal da hiç kese yok yalancı gebelik gibiSİZ KİMYASALI NASIL ANLADINIZ ? BENİM KANAMAM OLUNCA KÜRTAJ OLMUŞTUM HASTANE DEKENDİ KENDİNE DÜŞMEDİ YANİ
Sğlıkla kucağına al canım mübarek günde bizede dua etYok ovülasyon testi falan hiçbir şey yapmadım . Yumurtlama günümü hesaplamalarıma göre takip ettim . Adetim bittikten sonra her gün eşimle birlikte olduk . Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım . Silik çıkmıştı . Adet günümde de normal test yaptım . Onda biraz daha belirgindi silik çizgi . Sonra kan verdim . Öyle işte
Valla ben ne zaman gitsem şu kadar mm olmuş çatlamamış diyor ve doktor hanımın sakin tavrı beni çileden çıkartıyor artık nasıl bir tedavi tercih etmesi gerektiğini ben önereceğim folik asitim bitiyor bittiği zaman çağırdı ara verelim diyor birde çatlatma iğnesi yerine hala vitamine başlayalım diyor.Galiba benimki de öyle artık şüphe ediyorum kendimden başka cevabı olamaz bunun
Ayyy neden ??Benim kizim akrep..
bana iğne yapalım dedi bn kabul etmedim kendi kendine çatladı kimyasal bişey istemyrm şuan dedim biraz daha olmzsa yaptırcm tabi mecburÖyle canım. Zaten çok da pahalı değil de beni aştı sadecedoktor da birşey yapmıyor ki iki klomen veriyor sonra isterse çatlatma iğnesi yaptığı hiçbir şey olmuyor hele birde ilgi yoksa bittin.
bilemiyorum ki bende. doktorlar 2 kere asilama yapalim olmazsa tup bebek denersin diyorlar. benim yasim 33 esiminki 34 ikimizinde ilk evliligi. cocugumuz yok. hal boyle olunca insan daha bi uzuluyor niye yani neden dogal yollarla olmuyor diye. asilama icin esimi ikna etmeyi birakin lafini bile yapamiyorum kaldiki tüp bebekHiç üzülmeyin bende sizinle ayniyim hiç bir problemim yok hormonlar gayet iyi AMH zaten iyi eşimde sıkıntı yok ama olmuyor yani her yumurtlamayi de degerlendirme yapıyorum .. kendiliğinden 2 defa gebelik oldu bir kızım var ama şimdiki olmuyor. Ben şey duymuştum bazi kadınların yumurtasının zarı çok kalın oluyormuş sperm dölleyemiyormus herhalde öyle bir durum var diyorum artık
bu ay denediginiz bir kür falan mi oldu acaba ya da kullandiginiz ekstra bir ilac? onlar da etkileyebilir diye biliyorum benKızlar yaa bn 2 gün gecikmeli bugün adet oldum ama lekenlrnme şeklinde normalde bnde hemn şırıl şırıl akar kıpkırmızı olur du şimdi ise gelmiyor anlamadım ben bu işi
Aynen öyle kafa rahat olunca takip etmeyince daha rahat oluyor inşallah kısa sürede olurİnanın kafa rahatlığı çok önemli dediğiniz gibi.4 gebeliğin birinde adetim bittiği gün zaten tutmaz deyip sadece 1 kez diğer günler korundum öbür ay hamileyimOğlumda da reglinin 2 gün falan oldu bittiği diye hesap yaparken 1 hafta olmuş megersem ve ben sadece o gece yanlış hesap gecesi yani tek ilişki kalan günler hep korundum.1 tanesini hiç ama hiç bilmiyorum nasıl oldu çok dikkat ederken oldu hala aklımız almaz.Ne yumurtlamadan haberim vardı ne başka şeylerden herhangi 1 gece yeterdi bana Şimdi maşAllah profesör oldum canavar gibi takp ediyorum.Hapşırsam hamilemiyim diye geçiyor içimden Ama bu ay daha rahatım bakalım nasip artık
Ben aşılama yaptırdım tutmadi hiç bir farki yok iliskiden çok pişmanım verdiğim parayabilemiyorum ki bende. doktorlar 2 kere asilama yapalim olmazsa tup bebek denersin diyorlar. benim yasim 33 esiminki 34 ikimizinde ilk evliligi. cocugumuz yok. hal boyle olunca insan daha bi uzuluyor niye yani neden dogal yollarla olmuyor diye. asilama icin esimi ikna etmeyi birakin lafini bile yapamiyorum kaldiki tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?