Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum adet görmediğim için olmuş kalınlaşma hormon sonuçlarım temiz çıktı şükür tahmin de temiz yumurtalıkların da öyle dedi

Kızlar evet sonuçlar çıktı lh hariç o daha çıkmadı
TSH 1.24
FSH 5.16
ESTRADİOL(E2) 58.75
PROLAKTİN 14.37 doktor normal dedi rahmin terimiz yumurtalıklarda da birşey yok sağlıklı dedi rahim duvarında kalınlaşma olmuş o da iki aydır adet göremediğim içindi

Merhaba arakdaşlar
Ovülasyon testim pozitif olmuş mu yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 19ba1ca0-d60d-4137-8be8-23e1ca99d7e3.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar inş işinize yarar hikayede paylaşılmış
ben bunu kullanarak antibiyotiksiz atlattım idrar yolu enfeksiyonunu. herkese öneririm. sıcak suda demleyip içiyordum. Ayni şekilde kızılcık da çok faydalı. Tabi enfeksiyon çok ilerlediyse fayda etmeyebilir..

Öyle canım. Zaten çok da pahalı değil de beni aştı sadece doktor da birşey yapmıyor ki iki klomen veriyor sonra isterse çatlatma iğnesi yaptığı hiçbir şey olmuyor hele birde ilgi yoksa bittin.
canım seninle aynıydı çatlama ve bat diye hatırlıyorum haftasonu test yapcakmısın

ben bunu kullanarak antibiyotiksiz atlattım idrar yolu enfeksiyonunu. herkese öneririm. sıcak suda demleyip içiyordum. Ayni şekilde kızılcık da çok faydalı. Tabi enfeksiyon çok ilerlediyse fayda etmeyebilir..
benim başıma öyle bir durum gelmedi . burdan birkaç kişi bahsedince fotograf olarak koymak istedim.üstelik güvenilir birisi öneriyor. iinş. kullananların işine yarar

Evet canım haklısın valla herşey doğru olsun istiyor ama doğru olunca da olmuyor anlamadım valla çok istediğimizden bence

bana iğne yapalım dedi bn kabul etmedim kendi kendine çatladı kimyasal bişey istemyrm şuan dedim biraz daha olmzsa yaptırcm tabi mecbur
Ben hiç öyle iğne birşey olmadım klomen de bir kere kullandım bu ay doktorum artık yeter diyip hepsini yükleyebilir bana adet olursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…