Kuzum adet görmediğim için olmuş kalınlaşma hormon sonuçlarım temiz çıktı şükür tahmin de temiz yumurtalıkların da öyle dediEvet bana da kontrolü adetliyken alttan yaptılar, genel durumu görebiliyoruz sorun olmuyor demişti. Hmm rahim duvari kalinlasmasi normal miymis peki bir sey dedi mi doktor? Haydi bakalim inşallah sonuçların tertemiz, guzel gelsin kuzum
bnde daha aşılama ile hamile kalan duymadımBen aşılama yaptırdım tutmadi hiç bir farki yok iliskiden çok pişmanım verdiğim paraya
aşılama fiyatı ne kadarBen aşılama yaptırdım tutmadi hiç bir farki yok iliskiden çok pişmanım verdiğim paraya
canım henüz olmamış pozitifMerhaba arakdaşlar
Ovülasyon testim pozitif olmuş mu yardımlarınızı bekliyorum
ben bunu kullanarak antibiyotiksiz atlattım idrar yolu enfeksiyonunu. herkese öneririm. sıcak suda demleyip içiyordum. Ayni şekilde kızılcık da çok faydalı. Tabi enfeksiyon çok ilerlediyse fayda etmeyebilir..Kızlar inş işinize yarar hikayede paylaşılmış
Teşekkür ederim biraz öncekilere göre netti diye acaba mı dedim ama o zaman var daha 28 gün de adet oluyorum illa 14. günde olcak diye bir şey yok degil micanım henüz olmamış pozitif
hayır olmamış daha teste devamMerhaba arakdaşlar
Ovülasyon testim pozitif olmuş mu yardımlarınızı bekliyorum
yok ama belki yarın pozitif olur koyulaşmaya başlamışTeşekkür ederim biraz öncekilere göre netti diye acaba mı dedim ama o zaman var daha 28 gün de adet oluyorum illa 14. günde olcak diye bir şey yok degil mi
canım seninle aynıydı çatlama ve bat diye hatırlıyorum haftasonu test yapcakmısınÖyle canım. Zaten çok da pahalı değil de beni aştı sadecedoktor da birşey yapmıyor ki iki klomen veriyor sonra isterse çatlatma iğnesi yaptığı hiçbir şey olmuyor hele birde ilgi yoksa bittin.
benim başıma öyle bir durum gelmedi . burdan birkaç kişi bahsedince fotograf olarak koymak istedim.üstelik güvenilir birisi öneriyor. iinş. kullananların işine yararben bunu kullanarak antibiyotiksiz atlattım idrar yolu enfeksiyonunu. herkese öneririm. sıcak suda demleyip içiyordum. Ayni şekilde kızılcık da çok faydalı. Tabi enfeksiyon çok ilerlediyse fayda etmeyebilir..
Teşekkür ederimyok ama belki yarın pozitif olur koyulaşmaya başlamış
Evet canım haklısın valla herşey doğru olsun istiyor ama doğru olunca da olmuyor anlamadım valla çok istediğimizden benceVallahi keşke keşke ama sanırım oluruna bırakmamak ve stres yapmak işin en önemli kısmı.. bir de koskoca ayda yumurtlama 1 gün olunca neredeyse, insan her şeyi dogru yapmak istiyor stres oluyor. Cift çizgi hic çıkmıyor
Ben normalde uyumam uyumusum kızımla yeni uyandım bakalım nolcakBenim hiç regl olmadan önce karnım ağrımaz, ama şimdi ağrıyorolacak gibi hissediyorum
Durum n canımbence belli olur ben öyle düşünüyorum ovulasyondan 10 gün sonra kesin belli olur gibi geliyor...
Hepimiz aynı anda döküleceğiz peş peşe sonumuz hayrolaBenim hiç regl olmadan önce karnım ağrımaz, ama şimdi ağrıyorolacak gibi hissediyorum
Yapıcam canımcanım seninle aynıydı çatlama ve bat diye hatırlıyorum haftasonu test yapcakmısın
Ben hiç öyle iğne birşey olmadım klomen de bir kere kullandımbana iğne yapalım dedi bn kabul etmedim kendi kendine çatladı kimyasal bişey istemyrm şuan dedim biraz daha olmzsa yaptırcm tabi mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?