- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
ben de henüz klomenle tanışmadım bile ama bi kaç doktor gezdim bilemyrm adet olursam bi kaç ay daha kısa yoldan tüp bebeği düşüneblrm bu stres beni bitircek yoksa testini beklyrm pazar bnde yapmak istiyorum ama çok korkuyorum yapsam bi dert yapmasam başka dertBen hiç öyle iğne birşey olmadım klomen de bir kere kullandımbu ay doktorum artık yeter diyip hepsini yükleyebilir bana adet olursam
Ohh çok sevindim kuzum temiz sonuçlar almana. O zaman sadece kafaya takmayıp, stres yapmadan bebislere kavuşmak kaldıKuzum adet görmediğim için olmuş kalınlaşma hormon sonuçlarım temiz çıktı şükür tahmin de temiz yumurtalıkların da öyle dedi
evet sen yapmaya devam et c gibi koyu olacak t kısmıda o gün yumurtlama oluyor sonra tekrar silikleşiyor o da çatlama olmuş demektir o günleri iyi değerlendirTeşekkür ederim biraz öncekilere göre netti diye acaba mı dedim ama o zaman var daha 28 gün de adet oluyorum illa 14. günde olcak diye bir şey yok degil mi
Her şekilde hayırlısı canım. Korkunun ecele faydası yokmuş ben yapıp kurtulmak taraftarıyım açıkçasıben de henüz klomenle tanışmadım bile ama bi kaç doktor gezdim bilemyrm adet olursam bi kaç ay daha kısa yoldan tüp bebeği düşüneblrm bu stres beni bitircek yoksa testini beklyrm pazar bnde yapmak istiyorum ama çok korkuyorum yapsam bi dert yapmasam başka dert
erken gebelik testi mi yapcaksın peki ona göre alayım 3 tane normal var bnde çünküHer şekilde hayırlısı canım. Korkunun ecele faydası yokmuş ben yapıp kurtulmak taraftarıyım açıkçasısonuçta iyi kötü alışmak lazım sonuca çünkü eğer yoksa Nisana iyi hazırlanmalıyım bir iki gün öyle gezerim düşük modla pazar yapalım hep birlikte sayfada çok kişi pazar yapıyoruz birbirimize güzel haberler mutluluk negatif sonuçlarla birbirimizi avuturuz
Erken aldım o da var ikisini de yapıcam canımerken gebelik testi mi yapcaksın peki ona göre alayım 3 tane normal var bnde çünkü
Erken gebelik testi mi alacaksınızHer şekilde hayırlısı canım. Korkunun ecele faydası yokmuş ben yapıp kurtulmak taraftarıyım açıkçasısonuçta iyi kötü alışmak lazım sonuca çünkü eğer yoksa Nisana iyi hazırlanmalıyım bir iki gün öyle gezerim düşük modla pazar yapalım hep birlikte sayfada çok kişi pazar yapıyoruz birbirimize güzel haberler mutluluk negatif sonuçlarla birbirimizi avuturuz
Ben almadm onu yaErken aldım o da var ikisini de yapıcam canım
ben de henüz klomenle tanışmadım bile ama bi kaç doktor gezdim bilemyrm adet olursam bi kaç ay daha kısa yoldan tüp bebeği düşüneblrm bu stres beni bitircek yoksa testini beklyrm pazar bnde yapmak istiyorum ama çok korkuyorum yapsam bi dert yapmasam başka dert
Ooo aldım bileErken gebelik testi mi alacaksınız
Erken gebelik testi mi alacaksınız
elbette zordur ama 4 senelik evliyiz inanılmaz bi baskı var eşek gibi bekledik 3 sene denemedik gezelim diye öyle pişmanım ki anlatamambence tüpün en son düşün. hem yaşın çok genç hemde kesin çocuk olacak diye bir garantisi yok . yaptıran biri olarak çok zorlu bir süreç .psikoloji alt üst ediyor. ilaçlar ,süreç vs.
tabiki en iyisini sen daha iyi bilirsin canım
Normal yaparsın ama çıkar mı emin değilim canım. Bilmiyorım ki bazıları 10. Veya 11.gebelik öğreniyor normalle ama bilmem bizde işe yarar mı o?Ben almadm onu ya
Canim suan icin hamile değilim gibi ovulasyondan 7 gilun sonra baktim gebelik testinde yoktu ama sonradan cikar mi bilmiyorum suan belirtide yok stabil standart hayatima devam ediyorumDurum n canım
Ben Kayseri de 4 yıl önce 1000 TL ye yaptırdım .. Memorial Hastanesi'neaşılama fiyatı ne kadar
benimde aynı tarihlerde yumurtlama ve çatlama oldu . ben dün ve ondan önceki gün o şekildeydim yürüyemiyordum artık. bugün sadece batmalar ve bel ağrısı oluyor. birde inanılmaz uykum var heryerde uyuyabilirim :)8 mart akşamı ve 9 mart sabah ovulasyon testi kopkoyu 9 mart akşamı silikleşmeye başladı hergünü değerlendirdik bugün sağ kasığımdaki ağrıdan adım atamadım hiç olmazdı ben şok:) böyle bişey yasayan varmı?ilk gebeliğimde hiç bisey hissetmemiştim
pik ve çatlama günlerimiz aynı :) benim de 9 mart sabahı kopkoyuydu akşamına silinmeye başladı.8 mart akşamı ve 9 mart sabah ovulasyon testi kopkoyu 9 mart akşamı silikleşmeye başladı hergünü değerlendirdik bugün sağ kasığımdaki ağrıdan adım atamadım hiç olmazdı ben şok:) böyle bişey yasayan varmı?ilk gebeliğimde hiç bisey hissetmemiştim
Benim de son zamanlar iştahım çook açıldıBen normalde uyumam uyumusum kızımla yeni uyandım bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?