Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiç öyle iğne birşey olmadım klomen de bir kere kullandım bu ay doktorum artık yeter diyip hepsini yükleyebilir bana adet olursam
ben de henüz klomenle tanışmadım bile ama bi kaç doktor gezdim bilemyrm adet olursam bi kaç ay daha kısa yoldan tüp bebeği düşüneblrm bu stres beni bitircek yoksa testini beklyrm pazar bnde yapmak istiyorum ama çok korkuyorum yapsam bi dert yapmasam başka dert

Teşekkür ederim biraz öncekilere göre netti diye acaba mı dedim ama o zaman var daha 28 gün de adet oluyorum illa 14. günde olcak diye bir şey yok degil mi
evet sen yapmaya devam et c gibi koyu olacak t kısmıda o gün yumurtlama oluyor sonra tekrar silikleşiyor o da çatlama olmuş demektir o günleri iyi değerlendir

Her şekilde hayırlısı canım. Korkunun ecele faydası yokmuş ben yapıp kurtulmak taraftarıyım açıkçası sonuçta iyi kötü alışmak lazım sonuca çünkü eğer yoksa Nisana iyi hazırlanmalıyım bir iki gün öyle gezerim düşük modla pazar yapalım hep birlikte sayfada çok kişi pazar yapıyoruz birbirimize güzel haberler mutluluk negatif sonuçlarla birbirimizi avuturuz

8 mart akşamı ve 9 mart sabah ovulasyon testi kopkoyu 9 mart akşamı silikleşmeye başladı hergünü değerlendirdik bugün sağ kasığımdaki ağrıdan adım atamadım hiç olmazdı ben şok:) böyle bişey yasayan varmı?ilk gebeliğimde hiç bisey hissetmemiştim

erken gebelik testi mi yapcaksın peki ona göre alayım 3 tane normal var bnde çünkü

Erken gebelik testi mi alacaksınız

bence tüpün en son düşün. hem yaşın çok genç hemde kesin çocuk olacak diye bir garantisi yok . yaptıran biri olarak çok zorlu bir süreç .psikoloji alt üst ediyor. ilaçlar ,süreç vs.
tabiki en iyisini sen daha iyi bilirsin canım

Erken gebelik testi mi alacaksınız

elbette zordur ama 4 senelik evliyiz inanılmaz bi baskı var eşek gibi bekledik 3 sene denemedik gezelim diye öyle pişmanım ki anlatamam

Ne kadar belirgin çıkmış test benimde böyle.cikcakmi acaba ya bugünde net değil silik 14.gun bugün of of sen inşallah bu ay yakalamisindir gununu

benimde aynı tarihlerde yumurtlama ve çatlama oldu . ben dün ve ondan önceki gün o şekildeydim yürüyemiyordum artık. bugün sadece batmalar ve bel ağrısı oluyor. birde inanılmaz uykum var heryerde uyuyabilirim :)

pik ve çatlama günlerimiz aynı :) benim de 9 mart sabahı kopkoyuydu akşamına silinmeye başladı.
Bugün sabah işe gelirken içte sol tarafımda çimdikleme gibi bişey oldu çok acıttı ama hemen geçti. Onun dışında ağrı vs yok bende. Ne gün test yapıcaksın. Ben haftaya cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…