Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim suan icin hamile değilim gibi ovulasyondan 7 gilun sonra baktim gebelik testinde yoktu ama sonradan cikar mi bilmiyorum suan belirtide yok stabil standart hayatima devam ediyorum
daha çok erkennn ben hamileyken pikten sonra 8. gün kan vermiştim 0.100 ile negatifti oysa ki bebiş varmış o dönem.
7. gün idrarda çıkması neredeyse imkansız hiç moralini bozma

sabah mı yapcak herkes bnde o akıma katılayım bat 18 mart olan çok mu ki
Canım 14 mart oluyor pazara benimde 18 Mart bat. Erken gebelik testi zaten 5 veya 6 gün önceydi gösteriyor bizim ogünle 4 kala yapmış olacağız bence erken değil sankim erken diyen varsa bilemem. Ben yapıcam meraktan çıkmazsa da birşey yok çıkarsa da sonunu düşünen kahraman olamaz çok düşünme ya

Canim suan icin hamile değilim gibi ovulasyondan 7 gilun sonra baktim gebelik testinde yoktu ama sonradan cikar mi bilmiyorum suan belirtide yok stabil standart hayatima devam ediyorum
Yok canım ya o testi ciddiye alma bekleyelım daha erken

ne ma

ne marka yapcaksın erken gebelik testini bnde ondan alayım

ne ma

ne marka yapcaksın erken gebelik testini bnde ondan alayım
Aldım canım mahallede eczaneden miratech vardı bir gittim o bitmiş bana clearpink verdi ne kadar iyi bilmiyorum onu da bildiğim birşey varsa hertürlü çıkacağı çıkmazsa da ümidim kaybetmicem 18 marta kadar

bende 14 mart pazar test yapıcam nasipse.
anammm o gün ak koyun kara koyun çıkacak desenize.
kim dersine çalışmış görücezzz eyvah eyvahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…