Yok pazarı bekliyorum zaten yapsam da çıkmaz diyeHepimiz aynı anda döküleceğiz peş peşe sonumuz hayrolatest yaptın mı peki hiç?
Nereden ne kadara canım kızla uyudum kalktm burun tıkanıklıgı olmus sende var mıOoo aldım biletanesi sudan ucuz patlatcam pazar günü bir erken bir normal gebelik testi
daha çok erkennnCanim suan icin hamile değilim gibi ovulasyondan 7 gilun sonra baktim gebelik testinde yoktu ama sonradan cikar mi bilmiyorum suan belirtide yok stabil standart hayatima devam ediyorum
Canım 14 mart oluyor pazara benimde 18 Mart bat. Erken gebelik testi zaten 5 veya 6 gün önceydi gösteriyor bizim ogünle 4 kala yapmış olacağız bence erken değil sankim erken diyen varsa bilemem.sabah mı yapcak herkes bnde o akıma katılayım bat 18 mart olan çok mu ki
Benm henüz bir hafta olcak hafta sonu canım normalde cıkmazNormal yaparsın ama çıkar mı emin değilim canım. Bilmiyorım ki bazıları 10. Veya 11.gebelik öğreniyor normalle ama bilmem bizde işe yarar mı o?
Çok teşekkür ederim kuzum benim için rahatladı en azından takmam artık çok şükürOhh çok sevindim kuzum temiz sonuçlar almana. O zaman sadece kafaya takmayıp, stres yapmadan bebislere kavuşmak kaldı
Bende çok uyudum yeni uyandımNereden ne kadara canım kızla uyudum kalktm burun tıkanıklıgı olmus sende var mı
Yok canım ya o testi ciddiye alma bekleyelım daha erkenCanim suan icin hamile değilim gibi ovulasyondan 7 gilun sonra baktim gebelik testinde yoktu ama sonradan cikar mi bilmiyorum suan belirtide yok stabil standart hayatima devam ediyorum
İnaşallah canım benımBenim de son zamanlar iştahım çook açıldıbelirti olarak algılamıyorum da İnşallah güzel olur
Nereden aldın kızBende çok uyudum yeni uyandımgünaydın sana bana clearpink bir marka başka yoktu 10 TL aldım 2 aldım
Erken gebelik bir ihtimal çıkar. Bencede çıkmayabilir normali amaBenm henüz bir hafta olcak hafta sonu canım normalde cıkmaz
Canım 14 mart oluyor pazara benimde 18 Mart bat. Erken gebelik testi zaten 5 veya 6 gün önceydi gösteriyor bizim ogünle 4 kala yapmış olacağız bence erken değil sankim erken diyen varsa bilemem.Ben yapıcam meraktan çıkmazsa da birşey yok çıkarsa da sonunu düşünen kahraman olamaz çok düşünme y
ne marka yapcaksın erken gebelik testini bnde ondan alayımCanım 14 mart oluyor pazara benimde 18 Mart bat. Erken gebelik testi zaten 5 veya 6 gün önceydi gösteriyor bizim ogünle 4 kala yapmış olacağız bence erken değil sankim erken diyen varsa bilemem.Ben yapıcam meraktan çıkmazsa da birşey yok çıkarsa da sonunu düşünen kahraman olamaz çok düşünme ya
Eczaneden aldımNereden aldın kız
Aldım canım mahallede eczaneden miratech vardı bir gittim o bitmiş bana clearpink verdi ne kadar iyi bilmiyorum onu da bildiğim birşey varsa hertürlü çıkacağı çıkmazsa da ümidim kaybetmicem 18 marta kadarne ma
ne marka yapcaksın erken gebelik testini bnde ondan alayım
Pazar maşallah patlıcazYok pazarı bekliyorum zaten yapsam da çıkmaz diye
Erken gebelik bir ihtimal çıkar. Bencede çıkmayabilir normali amaexclusive yarın yapacak birak pazarı
İyimiş hadi canım hayırlı haberler verinEczaneden aldımöğleden önce.
Çünkü biliyorsun erken ama o dayanamıyorBen iyi sabırlı cıktım duruyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?