Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizla ben bugünde yaptım.ovu ama hiç renk yok yine

Eklentiler

• IMG20210312142010.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 43
elbette zordur ama 4 senelik evliyiz inanılmaz bi baskı var eşek gibi bekledik 3 sene denemedik gezelim diye öyle pişmanım ki anlatamam
aynen bende 4yıllık evliyim 3 sene denemedik :) bende o kadar pişmanım kafayı taşlara vuruyorum

yok ama belki yarın pozitif olur koyulaşmaya başlamış
Dünki testlerimdi onlar bu günün testi her gün aynı saatte yapıyorum bu gün daha koyu degil mi

Eklentiler

• 908d06a1-10ab-42c7-9511-66f544a7311b.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba Şubat 20de 5 günlük regl bitiminden sonra burada yazmıştım 8. günü (3 Mart) şeffaf akıntım olmuştu ve değerlendirmiştik. Takvime göre de bugün en doğurgan dönemim bugünden 4 gün öncede şeffaf akıntı yoğun şekilde olmuştu ve dün yine olmuştu. Regl bitiminin 8. gününde olan birliktelikten sonra sürekli kasık ağrısı şişkinlik ve bu zamana kadar olmayan akne oldu yüzüm, kaşımın alnımda bulunan saçımın içinde bile bugünde çok şiddetli sanki regl olacakmışım gibi ağrım var, İş yerinde emekliliği yaklaşmış bir personelimiz bugün geldi hamilemisin seni bugün çok şiş gördüm dedi bundan 5 gün öncede başka personel kilo verdin sen bu aralar dedi. Fakat bugün kasık ağrımdan tuvaletim gelse tutamıyorum bile. O günden sonrada birliktelik olmadı önümüzdeki 15 günde olmayacak gibi, eşimin görevlendirmesi var, BAT 27 Mart

Son düzenleyen: Moderatör:
evet sen yapmaya devam et c gibi koyu olacak t kısmıda o gün yumurtlama oluyor sonra tekrar silikleşiyor o da çatlama olmuş demektir o günleri iyi değerlendir
Bu gün ki testim c den daha koyu t belli olmuyor fotografda bu gün mü acaba yumurtlama

Eklentiler

• 908d06a1-10ab-42c7-9511-66f544a7311b.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 43
KIZLAR HEPİNİZE BOMBA TAZE HABERİM VARRRRRR
Benim eltimin 9 sene çocuğu olmadı eşimin babannesi ona koca karı yöntemiyle bir hareket göstermiş ve o ay hamile kalmış.
az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı eşime resim attım dedim yine negatif bana dediki hep senin yöntemleri denedik olmadı şimdi benim yöntemi denicez bakalım olacak mı dedi meğer o babannesinden öğrenmiş işi biliyormuş bana son çare onu deneriz diye söylememiş bu ay onu yapacakmış bana :)))))) şimdi iyi dinleyin anlatıyorum nasıl yapılıyor
kadın yere çömeliyor erkek onun arkasına geçiyor ve sarılıp 10-15 defa aşağıya doğru silkeliyormuş rahim aşağıya iniyormuş sonra kalkıyormuşsun tam kasıklarına gelecek şekilde bir kuşağı sımsıkı sarıyormuşsun ve öyle ilişkiye girip kalkmıyormuşsun olay buymuş denek isterseniz ben deneyeceğim

Ekran fotosu alındı

Canım kasık ağrısı için bir şey diyemem üşütme ya da regl de olabilir. Ama şu sivilce olayı bu ay ovulasyon dan beri saç dibime kadar var acaba belirti mi diyorum ama düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…