- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 35
aynen bende 4yıllık evliyim 3 sene denemedik :) bende o kadar pişmanım kafayı taşlara vuruyorumelbette zordur ama 4 senelik evliyiz inanılmaz bi baskı var eşek gibi bekledik 3 sene denemedik gezelim diye öyle pişmanım ki anlatamam
İnşallahİnaşallah canım benım
Dünki testlerimdi onlar bu günün testi her gün aynı saatte yapıyorum bu gün daha koyu degil miyok ama belki yarın pozitif olur koyulaşmaya başlamış
yaş kaç acaba ben 27 eşim 33 yaşındaaynen bende 4yıllık evliyim 3 sene denemedik :) bende o kadar pişmanım kafayı taşlara vuruyorum
Bu gün ki testim c den daha koyu t belli olmuyor fotografda bu gün mü acaba yumurtlamaevet sen yapmaya devam et c gibi koyu olacak t kısmıda o gün yumurtlama oluyor sonra tekrar silikleşiyor o da çatlama olmuş demektir o günleri iyi değerlendir
daha koyu ama ikisi de aynı renk olmalı şahsen benim öyleydi bir de hangi taraf c acaba c ve t aynı olcak eğer t c den koyuysa o zamanda pozitifDünki testlerimdi onlar bu günün testi her gün aynı saatte yapıyorum bu gün daha koyu degil mi
c çizgisinden daha koyu t ikisi de aynı renk mi olmalıdaha koyu ama ikisi de aynı renk olmalı şahsen benim öyleydi bir de hangi taraf c acaba c ve t aynı olcak eğer t c den koyuysa o zamanda pozitif
eğer t daha koyuysa yumutlama pozitif canımc çizgisinden daha koyu t ikisi de aynı renk mi olmalı
ben 39 eşim 41yaş kaç acaba ben 27 eşim 33 yaşında
Aynen t daha koyu bir de ben dünü degerlendirdim . Bu günü tekrar mı degerlendirmeliyim yoksa yarın da olur mu sizceeğer t daha koyuysa yumutlama pozitif canım
Canım varsa günün her saati çıkar ben kızımı öğleden sonra testte öğrendim. Diğer gebeliklerimde sadece 1 ni sabah öğrendim gerisi akşamdısabah mı yapcak herkes bnde o akıma katılayım bat 18 mart olan çok mu ki
Yusra trendyola bak çok uygun testlerBende çok uyudum yeni uyandımgünaydın sana bana clearpink bir marka başka yoktu 10 TL aldım 2 aldım
Canım sen başka bir ovu. Testi mi alsan acaba kaset olanlardan bu sanki C çizgisini bile çıkarmıyorKizla ben bugünde yaptım.ovu ama hiç renk yok yine
Bnce yarın olmalı şahsen bn 1 gün arayla değerlendirdimAynen t daha koyu bir de ben dünü degerlendirdim . Bu günü tekrar mı degerlendirmeliyim yoksa yarın da olur mu sizce
Ekran fotosu alındıKIZLAR HEPİNİZE BOMBA TAZE HABERİM VARRRRRR
Benim eltimin 9 sene çocuğu olmadı eşimin babannesi ona koca karı yöntemiyle bir hareket göstermiş ve o ay hamile kalmış.
az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı eşime resim attım dedim yine negatif bana dediki hep senin yöntemleri denedik olmadı şimdi benim yöntemi denicez bakalım olacak mı dedi meğer o babannesinden öğrenmiş işi biliyormuş bana son çare onu deneriz diye söylememiş bu ay onu yapacakmış bana :)))))) şimdi iyi dinleyin anlatıyorum nasıl yapılıyor
kadın yere çömeliyor erkek onun arkasına geçiyor ve sarılıp 10-15 defa aşağıya doğru silkeliyormuş rahim aşağıya iniyormuş sonra kalkıyormuşsun tam kasıklarına gelecek şekilde bir kuşağı sımsıkı sarıyormuşsun ve öyle ilişkiye girip kalkmıyormuşsun olay buymuş denek isterseniz ben deneyeceğim
Canım kasık ağrısı için bir şey diyemem üşütme ya da regl de olabilir. Ama şu sivilce olayı bu ay ovulasyon dan beri saç dibime kadar var acaba belirti mi diyorum ama düşünmek istemiyorumMerhaba Şubat 20de 5 günlük regl bitiminden sonra burada yazmıştım 8. günü (3 Mart) şeffaf akıntım olmuştu ve değerlendirmiştik. Takvime göre de bugün en doğurgan dönemim bugünden 4 gün öncede şeffaf akıntı yoğun şekilde olmuştu ve dün yine olmuştu. Regl bitiminin 8. gününde olan birliktelikten sonra sürekli kasık ağrısı şişkinlik ve bu zamana kadar olmayan akne oldu yüzüm, kaşımın alnımda bulunan saçımın içinde bilebugünde çok şiddetli sanki regl olacakmışım gibi ağrım var, İş yerinde emekliliği yaklaşmış bir personelimiz bugün geldi hamilemisin seni bugün çok şiş gördüm dedi bundan 5 gün öncede başka personel kilo verdin sen bu aralar dedi. Fakat bugün kasık ağrımdan tuvaletim gelse tutamıyorum bile. O günden sonrada birliktelik olmadı önümüzdeki 15 günde olmayacak gibi, eşimin görevlendirmesi var, BAT 27 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?