Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yusra trendyola bak çok uygun testler erken gebelik testleri de ki normalde predıctor pahalı o bile ucuz
Onların arada manyak indirimleri oluyor testler bir bakıyorsun tavan bir bakıyorsun uygun. incelerim canım bakayım yarışlarına markaların

Ben bunu denedim

Ben bunu denedim
aaa gerçekten mi nasıl bağlanıyor kuşak :) eşim ben biliyorum dedi gerçi de birde sana sorayım kız ne güldüm bana brde demezmi sende deneyelim kadınlar klübüne yazarsın müşteri bağlarız ticaret yaparız tedavi diye :)

love06 tosbaga M mgc0404 kmnsd @28mm

KIZLAR HEPİNİZE BOMBA TAZE HABERİM VARRRRRR
Benim eltimin 9 sene çocuğu olmadı eşimin babannesi ona koca karı yöntemiyle bir hareket göstermiş ve o ay hamile kalmış.
az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı eşime resim attım dedim yine negatif bana dediki hep senin yöntemleri denedik olmadı şimdi benim yöntemi denicez bakalım olacak mı dedi meğer o babannesinden öğrenmiş işi biliyormuş bana son çare onu deneriz diye söylememiş bu ay onu yapacakmış bana :)))))) şimdi iyi dinleyin anlatıyorum nasıl yapılıyor
kadın yere çömeliyor erkek onun arkasına geçiyor ve sarılıp 10-15 defa aşağıya doğru silkeliyormuş rahim aşağıya iniyormuş sonra kalkıyormuşsun tam kasıklarına gelecek şekilde bir kuşağı sımsıkı sarıyormuşsun ve öyle ilişkiye girip kalkmıyormuşsun olay buymuş denek isterseniz ben deneyeceğim

kasıklara sarılan kuşağı anlamadım :) sonra bacağı nasıl açacaz

Bizde kadınlar yapıyor eski üsül birşey olurken çok gülmüştüm zaten affedersin benim çok kilom yok ama popo büyük birde kadın ilk normal yatırdı beni o rahim düşükse yukarı çekiyormuş güya sonra kadın beni bu sefer bacaklarım havaya gelecek şekilde kafam aşagıya amuda kalkar gibi gıçımı kaldıramıyorum kadınlar vardı tuttu bacaklarından biri kollarımdan birisi amaç rahim yukarı yerine getirmek güya benim baya düşmüş. Sonra bunu kadın sımsıkı kuşakla bağladı adet sonrası daha iyi diyorlar sonra bir gece ilişki yok arkasından kocanla ilişkiye gir diyorlar ama rezil olduğum andı o bacaklarımdan tutan kadın benden sonra evlendi hamile kaldı bende onun kolları arasında kaldığım rezillikler hala yok herkes bunu yapabilir çünkü ağır birşey kaldırmayla olabilck hepimiz kadınız akşama kdr iş güç mesela ben dolap filan kendim çeker yerlerini değiştiririm kadın bana ne kaldırdın bu kadar diye kızmıştı rahim inmiş düşmüş iyice dedi. Birde eşini dinle yapsın bilinmez çare nerde olduğu

ben şok

agri sizi oldu mu? bana asilamadan ve tup bebekten baska caren yok dediler. ustelik tup bebek yapabilmek icin asilama sart dediler
ben aşılama yapmadan direk tüp yaptım . öyle bir şarttan bahsetmediler. rapor vs. olcaksa aşılama şart galiba emin deiğilim.

Benim bat 26 Mart ama ben Nisan topiğine şimdiden gideyim dedim. Dün yumurtlama günümdü, ovulasyon testim pozitifti, iki çizgi de aynı koyuluktaydı. Dün geceyi de bu sabahı da değerlendirdim. Allah'ım nasip olsun artık bana ve bütün bekleyenlere...

Kızlar elimde kaset testlerden var ama hamile miyim diye çok merak ediyorum. Reglime de 6 gün var, sizce kaç gün önce yaparsam sonuc cikar? Şimdi yapsam çıkar mi?

eşimin tarifi böyle değil kız aşağı inmesini spermin kolay girmesini sağlıyormuş benm koca beni bir evirip çevirsin bakalım buldu zaten bir lokma kadını :) birde onun dediğini yapayım inşallah olur

ben aşılama yapmadan direk tüp yaptım . öyle bir şarttan bahsetmediler. rapor vs. olcaksa aşılama şart galiba emin deiğilim.
ya bu asilama ya da tüp bebek isleri cok maliyetli mi acaba? kimseden bilgi almaya firsatim olmadi henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…