Onların arada manyak indirimleri oluyorYusra trendyola bak çok uygun testlererken gebelik testleri de ki normalde predıctor pahalı o bile ucuz
hadi hepimiz deneyelim herkese yarasınEkran fotosu alındı
Ben bunu denedimKIZLAR HEPİNİZE BOMBA TAZE HABERİM VARRRRRR
Benim eltimin 9 sene çocuğu olmadı eşimin babannesi ona koca karı yöntemiyle bir hareket göstermiş ve o ay hamile kalmış.
az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı eşime resim attım dedim yine negatif bana dediki hep senin yöntemleri denedik olmadı şimdi benim yöntemi denicez bakalım olacak mı dedi meğer o babannesinden öğrenmiş işi biliyormuş bana son çare onu deneriz diye söylememiş bu ay onu yapacakmış bana :)))))) şimdi iyi dinleyin anlatıyorum nasıl yapılıyor
kadın yere çömeliyor erkek onun arkasına geçiyor ve sarılıp 10-15 defa aşağıya doğru silkeliyormuş rahim aşağıya iniyormuş sonra kalkıyormuşsun tam kasıklarına gelecek şekilde bir kuşağı sımsıkı sarıyormuşsun ve öyle ilişkiye girip kalkmıyormuşsun olay buymuş denek isterseniz ben deneyeceğim
Devam et 25. Güne kadar yolu var canımKizla ben bugünde yaptım.ovu ama hiç renk yok yine
aaa gerçekten mi nasıl bağlanıyor kuşak :) eşim ben biliyorum dedi gerçi de birde sana sorayım kız ne güldüm bana brde demezmi sende deneyelim kadınlar klübüne yazarsın müşteri bağlarız ticaret yaparız tedavi diye :)Ben bunu denedim
İnşallahhadi hepimiz deneyelim herkese yarasın
agri sizi oldu mu? bana asilamadan ve tup bebekten baska caren yok dediler. ustelik tup bebek yapabilmek icin asilama sart dedilerBen aşılama yaptırdım tutmadi hiç bir farki yok iliskiden çok pişmanım verdiğim paraya
Tamamdır tekrardan teşekkür ederim.Bnce yarın olmalı şahsen bn 1 gün arayla değerlendirdim
kasıklara sarılan kuşağı anlamadım :) sonra bacağı nasıl açacazlove06 tosbaga M mgc0404 kmnsd @28mm
KIZLAR HEPİNİZE BOMBA TAZE HABERİM VARRRRRR
Benim eltimin 9 sene çocuğu olmadı eşimin babannesi ona koca karı yöntemiyle bir hareket göstermiş ve o ay hamile kalmış.
az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı eşime resim attım dedim yine negatif bana dediki hep senin yöntemleri denedik olmadı şimdi benim yöntemi denicez bakalım olacak mı dedi meğer o babannesinden öğrenmiş işi biliyormuş bana son çare onu deneriz diye söylememiş bu ay onu yapacakmış bana :)))))) şimdi iyi dinleyin anlatıyorum nasıl yapılıyor
kadın yere çömeliyor erkek onun arkasına geçiyor ve sarılıp 10-15 defa aşağıya doğru silkeliyormuş rahim aşağıya iniyormuş sonra kalkıyormuşsun tam kasıklarına gelecek şekilde bir kuşağı sımsıkı sarıyormuşsun ve öyle ilişkiye girip kalkmıyormuşsun olay buymuş denek isterseniz ben deneyeceğim
Bizde kadınlar yapıyor eski üsül birşey olurken çok gülmüştüm zaten affedersin benim çok kilom yok ama popo büyük birdeaaa gerçekten mi nasıl bağlanıyor kuşak :) eşim ben biliyorum dedi gerçi de birde sana sorayım kız ne güldüm bana brde demezmi sende deneyelim kadınlar klübüne yazarsın müşteri bağlarız ticaret yaparız tedavi diye :)
ben şoklove06 tosbaga M mgc0404 kmnsd @28mm
KIZLAR HEPİNİZE BOMBA TAZE HABERİM VARRRRRR
onu ben bi yaparım sana da anlatırım bakkasıklara sarılan kuşağı anlamadım :) sonra bacağı nasıl açacaz
ben aşılama yapmadan direk tüp yaptım . öyle bir şarttan bahsetmediler. rapor vs. olcaksa aşılama şart galiba emin deiğilim.agri sizi oldu mu? bana asilamadan ve tup bebekten baska caren yok dediler. ustelik tup bebek yapabilmek icin asilama sart dediler
deneyin ne kaybedersiniz yahuben şok
Çok sevindim o zamanÇok teşekkür ederim kuzum benim için rahatladı en azından takmam artık çok şükür
eşimin tarifi böyle değil kız aşağı inmesini spermin kolay girmesini sağlıyormuş benm koca beni bir evirip çevirsin bakalım buldu zaten bir lokma kadını :) birde onun dediğini yapayım inşallah olurBizde kadınlar yapıyor eski üsül birşey olurken çok gülmüştüm zaten affedersin benim çok kilom yok ama popo büyük birdekadın ilk normal yatırdı beni o rahim düşükse yukarı çekiyormuş güya sonra kadın beni bu sefer bacaklarım havaya gelecek şekilde kafam aşagıya amuda kalkar gibi gıçımı kaldıramıyorum kadınlar vardı tuttu bacaklarından biri kollarımdan birisi amaç rahim yukarı yerine getirmek güya benim baya düşmüş. Sonra bunu kadın sımsıkı kuşakla bağladı adet sonrası daha iyi diyorlar sonra bir gece ilişki yok arkasından kocanla ilişkiye gir diyorlar ama rezil olduğum andı o bacaklarımdan tutan kadın benden sonra evlendi hamile kaldı bende onun kolları arasında kaldığım rezillikler hala yok herkes bunu yapabilir çünkü ağır birşey kaldırmayla olabilck hepimiz kadınız akşama kdr iş güç mesela ben dolap filan kendim çeker yerlerini değiştiririm kadın bana ne kaldırdın bu kadar diye kızmıştı rahim inmiş düşmüş iyice dedi. Birde eşini dinle yapsın bilinmez çare nerde olduğu
ya bu asilama ya da tüp bebek isleri cok maliyetli mi acaba? kimseden bilgi almaya firsatim olmadi henuzben aşılama yapmadan direk tüp yaptım . öyle bir şarttan bahsetmediler. rapor vs. olcaksa aşılama şart galiba emin deiğilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?