Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onu ben bi yaparım sana da anlatırım bak Yusra-61 yapmış daha önce demekki bacak açılıyor
Eskiden yapılırmış doktor mu vardı varsa ilk doktordan önce böyle kadınlara götürürlermiş benim annem öyle hamile kaldı onun 5 ay olmamış kadına götürmüşler. Bende çare olmadı belki düşüklük vardır ağır işler kaldırıyoranız düşmüştür bu da problem işe yarar demekten zarar çıkmaz.

eşimin tarifi böyle değil kız aşağı inmesini spermin kolay girmesini sağlıyormuş benm koca beni bir evirip çevirsin bakalım buldu zaten bir lokma kadını :) birde onun dediğini yapayım inşallah olur
Bana aynı şey farklı yöntem geldi bu amaç rahim düşük ise yukarı çekmek kuşakla bağlayıp bizde sonra ilişki

Haftaya Pazar test yapmayı düşünüyorum Bat tarihinden 2 gün önce. İlk hamileliğimde adet günümde bile negatif çıktığı için

Canım merhaba bugün böyle çıktı Ebru ablaya attım birgebeningünlüğüne çatlamış artık dedi bugünü de değerlendirmeli miyim dün değerlendirdik faydası olmuş mudur?

ya bu asilama ya da tüp bebek isleri cok maliyetli mi acaba? kimseden bilgi almaya firsatim olmadi henuz
aşılama daha ucuz sende yumurta takibi vs.den sonra eşinin en uygun spermini rahmine bırakıyorlar o kadar .
tüp te yumurta toplama işlemi olduğundan o daha pahalı ben 2 kere yaptırdım sayabildiğim kadarıyla 25 bin gitti oda geçen sene. tabi yaptıracağın yere sennin ve eşinin durumuna göre yükselebilir fiyat . inş. gerek kalmaz canım . psikoloji mahvoluyor hormon ilaçalrı falan kafayı yiyorsun

az once bir musterim geldi kizlar. tiroidim ve sekerim yuksek olarak hic aklimda yokken hamile kaldim ben. ustelik 83 kiloydum hamile kaldigimda dedi. ilk gebeligiymis ve 35 yasindaymis. pcos varmis. nasil olmus o da anlamamis. Hayali bisey mi anlatti anlayamadim ama demekki gercekten nasip meselesi. Mevlam ol deyince oluyor. insallah hepimize nasip olur

Benim de son zamanlar iştahım çook açıldı belirti olarak algılamıyorum da İnşallah güzel olur
Ayyy o bende de var iştah açıklığı kilo aldım ya resmen ama hamiş değilsem hemen diyet ve koşu ya başlıcam en azından zayıflayım

Aynen öle Rabbim ol dedikten sonra ne engel olabilirki

eyvah eyvah cok paralar gercekten. insallah gerek kalmaz. esimi ikna etmeye calisiyorum ama edemiyorum bir turlu asilamaya. hos asilama yaptiranlar da memnun kalmamis. yine kendi kendimize deneyecegiz. bu defa ovu takibi yapicam. siparisi verdim internetten. pek anlamiyorum o testteki cizgilerden yine size danisirim yarsimci olusaniz sevinirim

tabi ne demek her zaaman yardımcı oluruz

Anlamadım ben yaaa

zaten şekilden şekile giriyoruz canım bunu da deneriz o değil de belimizden olmayalım bi sakatlık çıkmasın

Yaaa bende normal test var yarın sabah bende patlatacağım modu düşürmeden eşimle bir deniz havası alırım sonra gelir evde ağlarım
Dedim Hülya testi kaça aldığımı duymasın içimden nasıl test bilmiyorm ama hüyla bu sefer clearpink diye erken gebelik testi vardı :)) başkayoktu bunu aldım. Başka eczaneye gidemedim kar yağıyordu bat kaç senin yarın yapıyorsun?

Yaaaa sen çok yaşaa bugün hiç gülmemiştim kahkaha attım Allah senide güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…