Eskiden yapılırmış doktor mu vardı varsa ilk doktordan önce böyle kadınlara götürürlermiş benim annem öyle hamile kaldıonu ben bi yaparım sana da anlatırım bakYusra-61 yapmış daha önce demekki bacak açılıyor
Bana aynı şey farklı yöntem geldi bueşimin tarifi böyle değil kız aşağı inmesini spermin kolay girmesini sağlıyormuş benm koca beni bir evirip çevirsin bakalım buldu zaten bir lokma kadını :) birde onun dediğini yapayım inşallah olur
1 ve 2 de piki görmüşsün 3 ve 4 resimlerde çatlamış gibi duruyor canım burada darlama falan olmaz öyle düşünme darlanan girmesin çok net yani :) herkes birbirine bildiği konularda yardımcı olur burada bilmiyorsak bilmiyoruz deriz kuzum rahat ol
Haftaya Pazar test yapmayı düşünüyorum Bat tarihinden 2 gün önce. İlk hamileliğimde adet günümde bile negatif çıktığı içinpik ve çatlama günlerimiz aynı :) benim de 9 mart sabahı kopkoyuydu akşamına silinmeye başladı.
Bugün sabah işe gelirken içte sol tarafımda çimdikleme gibi bişey oldu çok acıttı ama hemen geçti. Onun dışında ağrı vs yok bende. Ne gün test yapıcaksın. Ben haftaya cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorum
1 ve 2 de piki görmüşsün 3 ve 4 resimlerde çatlamış gibi duruyor canım burada darlama falan olmaz öyle düşünme darlanan girmesin çok net yani :) herkes birbirine bildiği konularda yardımcı olur burada bilmiyorsak bilmiyoruz deriz kuzum rahat ol
değerlendir bugünde yarında yap daha yapmaEki Görüntüle 2800674
Canım merhaba bugün böyle çıktı Ebru ablaya attım birgebeningünlüğüne çatlamış artık dedi bugünü de değerlendirmeli miyim dün değerlendirdik faydası olmuş mudur?
aşılama daha ucuz sende yumurta takibi vs.den sonra eşinin en uygun spermini rahmine bırakıyorlar o kadar .ya bu asilama ya da tüp bebek isleri cok maliyetli mi acaba? kimseden bilgi almaya firsatim olmadi henuz
Ayyy o bende de var iştah açıklığı kilo aldım ya resmen ama hamiş değilsem hemen diyet ve koşu ya başlıcam en azından zayıflayımBenim de son zamanlar iştahım çook açıldıbelirti olarak algılamıyorum da İnşallah güzel olur
Aynen öle Rabbim ol dedikten sonra ne engel olabilirkiaz once bir musterim geldi kizlar. tiroidim ve sekerim yuksek olarak hic aklimda yokken hamile kaldim ben. ustelik 83 kiloydum hamile kaldigimda dedi. ilk gebeligiymis ve 35 yasindaymis. pcos varmis. nasil olmus o da anlamamis. Hayali bisey mi anlatti anlayamadim ama demekki gercekten nasip meselesi. Mevlam ol deyince oluyor. insallah hepimize nasip olur
eyvah eyvah cok paralar gercekten. insallah gerek kalmaz. esimi ikna etmeye calisiyorum ama edemiyorum bir turlu asilamaya. hos asilama yaptiranlar da memnun kalmamis. yine kendi kendimize deneyecegiz. bu defa ovu takibi yapicam. siparisi verdim internetten. pek anlamiyorum o testteki cizgilerden yine size danisirim yarsimci olusaniz sevinirimaşılama daha ucuz sende yumurta takibi vs.den sonra eşinin en uygun spermini rahmine bırakıyorlar o kadar .
tüp te yumurta toplama işlemi olduğundan o daha pahalı ben 2 kere yaptırdım sayabildiğim kadarıyla 25 bin gittioda geçen sene. tabi yaptıracağın yere sennin ve eşinin durumuna göre yükselebilir fiyat . inş. gerek kalmaz canım . psikoloji mahvoluyor hormon ilaçalrı falan kafayı yiyorsun
tabi ne demek her zaaman yardımcı oluruzeyvah eyvah cok paralar gercekten. insallah gerek kalmaz. esimi ikna etmeye calisiyorum ama edemiyorum bir turlu asilamaya. hos asilama yaptiranlar da memnun kalmamis. yine kendi kendimize deneyecegiz. bu defa ovu takibi yapicam. siparisi verdim internetten. pek anlamiyorum o testteki cizgilerden yine size danisirim yarsimci olusaniz sevinirim
Anlamadım ben yaaaKIZLAR HEPİNİZE BOMBA TAZE HABERİM VARRRRRR
Benim eltimin 9 sene çocuğu olmadı eşimin babannesi ona koca karı yöntemiyle bir hareket göstermiş ve o ay hamile kalmış.
az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı eşime resim attım dedim yine negatif bana dediki hep senin yöntemleri denedik olmadı şimdi benim yöntemi denicez bakalım olacak mı dedi meğer o babannesinden öğrenmiş işi biliyormuş bana son çare onu deneriz diye söylememiş bu ay onu yapacakmış bana :)))))) şimdi iyi dinleyin anlatıyorum nasıl yapılıyor
kadın yere çömeliyor erkek onun arkasına geçiyor ve sarılıp 10-15 defa aşağıya doğru silkeliyormuş rahim aşağıya iniyormuş sonra kalkıyormuşsun tam kasıklarına gelecek şekilde bir kuşağı sımsıkı sarıyormuşsun ve öyle ilişkiye girip kalkmıyormuşsun olay buymuş denek isterseniz ben deneyeceğim
Yaaa bende normal test var yarın sabah bende patlatacağımOoo aldım biletanesi sudan ucuz patlatcam pazar günü bir erken bir normal gebelik testi
zaten şekilden şekile giriyoruz canım bunu da deneriz o değil de belimizden olmayalım bi sakatlık çıkmasınaaa gerçekten mi nasıl bağlanıyor kuşak :) eşim ben biliyorum dedi gerçi de birde sana sorayım kız ne güldüm bana brde demezmi sende deneyelim kadınlar klübüne yazarsın müşteri bağlarız ticaret yaparız tedavi diye :)
Bugun nedense yok gibi hissediyorum benÇünkü biliyorsun erken ama o dayanamıyor
Dedim Hülya testi kaça aldığımı duymasın içimdenYaaa bende normal test var yarın sabah bende patlatacağımmodu düşürmeden eşimle bir deniz havası alırım sonra gelir evde ağlarım
Yaaaa sen çok yaşaa bugün hiç gülmemiştim kahkaha attım Allah senide güldürsünBizde kadınlar yapıyor eski üsül birşey olurken çok gülmüştüm zaten affedersin benim çok kilom yok ama popo büyük birdekadın ilk normal yatırdı beni o rahim düşükse yukarı çekiyormuş güya sonra kadın beni bu sefer bacaklarım havaya gelecek şekilde kafam aşagıya amuda kalkar gibi gıçımı kaldıramıyorum kadınlar vardı tuttu bacaklarından biri kollarımdan birisi amaç rahim yukarı yerine getirmek güya benim baya düşmüş. Sonra bunu kadın sımsıkı kuşakla bağladı adet sonrası daha iyi diyorlar sonra bir gece ilişki yok arkasından kocanla ilişkiye gir diyorlar ama rezil olduğum andı o bacaklarımdan tutan kadın benden sonra evlendi hamile kaldı bende onun kolları arasında kaldığım rezillikler hala yok herkes bunu yapabilir çünkü ağır birşey kaldırmayla olabilck hepimiz kadınız akşama kdr iş güç mesela ben dolap filan kendim çeker yerlerini değiştiririm kadın bana ne kaldırdın bu kadar diye kızmıştı rahim inmiş düşmüş iyice dedi. Birde eşini dinle yapsın bilinmez çare nerde olduğu
sen çömelcen eşin arkadan sarılıp çömelik vaziyette seni yukarı aşağıya silkelicek 10-156 defa sonra incen yere kuşak bağlıcan kasıklarınaAnlamadım ben yaaa
birşey olmaz ya belinle ne işin var kız :)zaten şekilden şekile giriyoruz canım bunu da deneriz o değil de belimizden olmayalım bi sakatlık çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?