Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun nedense yok gibi hissediyorum ben
Olur arada öyle canım ya hep var gibi olacak diye kaide mi var Evdeki doğal şeyler kesmiyor uyandım ya içtim erik suyu sonra yok hızımı alamadım içtim pekmezden yaptım su kesmedi kola aldım içtim içimde ateş haralet var tenimde ateşim normalden yüksek. Kulaklarımdan ateş çıkıyor yanaklarım kızarıyor. Belim hala ağrıyor kasığıma arada giriyor birşeyler benim bu ay da dengem şaştı.

ha sen onu iyi dedun o markada güzel yalnız hadi güzel haber ver bize. Benim bat 17si yarın sabah yapayım diyorum normalde kasık karın ağrılarım çok olurdu ilk kez arada hafif ağrılarım oluyor o kadar ben negatife hazırım zaten

Yarın yapma sende pazar yap biz bir çoğumuz pazara hazırladık kendimizi toplu test partisi var.

Bel ağrısı ve vücut sıcaklıgı bendede var canım kasıgım belli belirsiz ama adet mi olcam diyorm

Kızlarrr ben dün erken testte çizgi vardı dedim yaaa şimdi kaset test yaptım hemen çıktı çokkk açık renk sizde görüyonuzzzz muuuu benmi görüyom acabaaa daha 5 gün varr adetee çıkarmııı acabaaa

Eklentiler

• IMG_20210312_175444.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20210312_175417.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20210312_175807.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 68
Bel ağrısı ve vücut sıcaklıgı bendede var canım kasıgım belli belirsiz ama adet mi olcam diyorm
Bende öyle diyorum ama çok var adetime hiç erkek geldiğini görmedim bir geçen ay erken oldum ben normalde zamanında olurum bazen oynama olur o oynama işleri hep stres yaptığım zaman olur

Bende öyle diyorum ama çok var adetime hiç erkek geldiğini görmedim bir geçen ay erken oldum ben normalde zamanında olurum bazen oynama olur o oynama işleri hep stres yaptığım zaman olur
Ben ayın 17 olucak canımda benm adet agrılarmda önceden baslar bir üşüme yok normalde üşürüm ısınmaz vücudum

Var gibi ama böyle birşey demek tam doğru olur mu bilemedim belki sen daha iyi görüyosundur daha iyi anlarsın çekim olunca bize daha silik görünebilir canım ya inşallahhhh vardırrrrr
Ayyy inşallah kuzumm yaa gözle görülen pembe ama telde çıkmıyor daha adete var ama 5 gün kasette çıkmaz diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…