Olur arada öyle canım ya hep var gibi olacak diye kaide mi varBugun nedense yok gibi hissediyorum ben
ha sen onu iyi dedunDedim Hülya testi kaça aldığımı duymasın içimdennasıl test bilmiyorm ama hüyla bu sefer clearpink diye erken gebelik testi vardı :)) başkayoktu bunu aldım. Başka eczaneye gidemedim kar yağıyordu bat kaç senin yarın yapıyorsun?
Cümlemizi ama napayım olsun diye denemediğim yol kalmadı yaaaYaaaa sen çok yaşaa bugün hiç gülmemiştim kahkaha attım Allah senide güldürsün
Yarın yapma sende pazar yap biz bir çoğumuz pazara hazırladık kendimiziha sen onu iyi deduno markada güzel yalnız hadi güzel haber ver bize. Benim bat 17si yarın sabah yapayım diyorum normalde kasık karın ağrılarım çok olurdu ilk kez arada hafif ağrılarım oluyor o kadar ben negatife hazırım zaten
Silkeleniyormuş ya hani benimki bir yerimi çıkartır valla bel olmasa kol, kol olmasa bacakbirşey olmaz ya belinle ne işin var kız :)
Tamam canım hadi öyle olsun bende pazar sabahı yapayım çoğunluğa uyalımYarın yapma sende pazar yap biz bir çoğumuz pazara hazırladık kendimizitoplu test partisi var.
Bel ağrısı ve vücut sıcaklıgı bendede var canım kasıgım belli belirsiz ama adet mi olcam diyormOlur arada öyle canım ya hep var gibi olacak diye kaide mi varEvdeki doğal şeyler kesmiyor uyandım ya içtim erik suyu sonra yok hızımı alamadım içtim pekmezden yaptım su kesmedi kola aldım içtim içimde ateş haralet var tenimde ateşim normalden yüksek. Kulaklarımdan ateş çıkıyor yanaklarım kızarıyor. Belim hala ağrıyor kasığıma arada giriyor birşeyler benim bu ay da dengem şaştı.
Pazar burası karışacakTamam canım hadi öyle olsun bende pazar sabahı yapayım çoğunluğa uyalım
Çok açık var gibi bnceKızlarrr ben dün erken testte çizgi vardı dedim yaaa şimdi kaset test yaptım hemen çıktı çokkk açık renk sizde görüyonuzzzz muuuubenmi görüyom acabaaa daha 5 gün varr adetee çıkarmııı acabaaa
Bende öyle diyorum ama çok var adetime hiç erkek geldiğini görmedim bir geçen ay erken oldum benBel ağrısı ve vücut sıcaklıgı bendede var canım kasıgım belli belirsiz ama adet mi olcam diyorm
Telde çok çıkmıyor anında çıktı pembe bu ama gözükmüyorÇok açık var gibi bnce
Var gibi ama böyle birşey demek tam doğru olur mu bilemedim belki sen daha iyi görüyosundur daha iyi anlarsın çekim olunca bize daha silik görünebilir canım ya inşallahhhh vardırrrrrVar dimiii
Ben yapmam daha sanırım ya testte almadm hiç normal var ondada çıkmaz zatenTamam canım hadi öyle olsun bende pazar sabahı yapayım çoğunluğa uyalım
Ovulasyon testiyle takip ediyomuydun canım ben şimdi testi aldığım kişiye sordum çatlamadan 14 gün sonra yap dedi sabredemyrm hayırlı olsun sana inşallah vardırTelde çok çıkmıyor anında çıktı pembe bu ama gözükmüyor
Çıkmış bile maşallah hayırlı olsunKızlarrr ben dün erken testte çizgi vardı dedim yaaa şimdi kaset test yaptım hemen çıktı çokkk açık renk sizde görüyonuzzzz muuuubenmi görüyom acabaaa daha 5 gün varr adetee çıkarmııı acabaaa
Teşekkür ederim canımÇok sevindim o zaman
Ben ayın 17 olucak canımda benm adet agrılarmda önceden baslar bir üşüme yok normalde üşürüm ısınmaz vücudumBende öyle diyorum ama çok var adetime hiç erkek geldiğini görmedim bir geçen ay erken oldum bennormalde zamanında olurum bazen oynama olur o oynama işleri hep stres yaptığım zaman olur
Ayyy inşallah kuzumm yaa gözle görülen pembe ama telde çıkmıyor daha adete var ama 5 gün kasette çıkmaz diyordumVar gibi ama böyle birşey demek tam doğru olur mu bilemedim belki sen daha iyi görüyosundur daha iyi anlarsın çekim olunca bize daha silik görünebilir canım ya inşallahhhh vardırrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?