- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versinAynen susmalar vallarahim filmi bende çekildim yumurtlamadan önce.. İnaşşak tüp bebeğe gerek kalmaz da olur canımm inşallah amiiiiin
HaberleşelimAllah razı olsun inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versininşallah yine haberleselim
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSğlıkla kucağına al canım mübarek günde bizede dua et
İşi bırakmak kötü olmuş birde böyle çalışmaya alışkın birisi iseniz stres evde daha çok olmuş olblrsiniz. Olsun olur ovulasyon testi alarak en güzel olanı yapmışsınız bende bilseydim daha önce alırdım. Erken daha olur bnce aynı yaşlarımı. Ama kafa bir yerde takılıp kalınca zorlaşıyor olması7 aydır evliyim korunmuyoruz evet stresliyim çalışan işinde gücünde biriydim evlenince bıraktım çocuk yapar biraz büyütür sonra işe girerim dedim malesef yapmak isteyince pat diye olmuyormuş işte bir yapamadık olmuyor nasip işe de giremiyorum izin vs sorunlar yaşamamak istiyordum hep azcık kendim büyütürüm diyordum ama malesef
Kendine bu işkenceyi yapmaÇok moralim bozuk. İnanılmaz umutsuzum. Bırakın gebelik testinde pozitif görmeyi ovü testinde pik bile göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Valla aşerme yalan diyorlar ama bence gerçek bir belirti. Bende misafirlerime geçen akşam tatlı yapıp yatmıştım tatlı asla sevmem. Gece rüyamda o kemalpaşa tatlıları nasıl götürdüm hemde şerbeti aka akaHayırlısı olsun canım ama uzun zamandır tursu aramazdm ben içimden geldi yemek bence erken aşerme için ama bilmem
Daha bu pkos olayını kabullenemedim sanırımKendine bu işkenceyi yapmabu yapabileceğin en kötü şey canım. Niye göremeyecekmişsin ki sende ya kimler neler görüyor hayatta böyle umudunu kırarsan çatır çatır pik görceksen de olmaz ki napalım sınavımız da bu. Ay başı pik görmekle başlayan düzen pik görüp hamile miyim derken üstüne adet olmak var yani. Pik görmeklede bitmiyor ki nasip nasip benim bildiğim başka birşey yok.
kız ben adet olmadım dündü geçti olursam yapıp anlatcamMERAKLI MELO haber beklıyorum canım bı yap tam anlat
kız tekrarla testi pazar günü :) göümcene haberi ben vercemBel kasık ağrısı mide bulantısı gögüs hassasiyeti var canımbide acayip sivilce çıktı yüzümde ve çok yorgunluk
Tekrarladım temin kuzumkız tekrarla testi pazar günü :) göümcene haberi ben vercem
ah canımmmm hamilesin yaaa maşallah o gancık görümcene doğuma bir afta kala söyle tebrik ederim seni çok sevindimmm dua et bize darısı başımızaTekrarladım temin kuzum
Anam sus onun kulağı heryerdedir
Akşam onlardayım zaten
Ama sölemicem daha benim koca bilmiyo
Kesinlikle Allah doğru zamanı biliyor ve ozaman bu mucizeyi yaşatıyor diye inanmaya başladım artık yoksa 7 aydır düzenli bir ilişkimiz var hiç mi denk gelmezİşi bırakmak kötü olmuş birde böyle çalışmaya alışkın birisi iseniz stres evde daha çok olmuş olblrsiniz. Olsun olur ovulasyon testi alarak en güzel olanı yapmışsınız bende bilseydim daha önce alırdım. Erken daha olur bnce aynı yaşlarımı. Ama kafa bir yerde takılıp kalınca zorlaşıyor olmasıbenim inandığım birşey nasipse kimse önünde duramaz ama nasip değilse ne olsa faydasız.
var var bu sabahta aldık güzel haberrrGünaydın hatunlar güzel haberle uyanan yok mu
Kanda netleşmeden sevinemicem ben galba inşallah vardır ama bu sefer hemen koşturuo ne kan ne doktor.ah canımmmm hamilesin yaaa maşallah o gancık görümcene doğuma bir afta kala söyle tebrik ederim seni çok sevindimmm dua et bize darısı başımıza
Kanda netleşmeden sevinemicem ben galba inşallah vardır ama bu sefer hemen koşturuo ne kan ne doktor.
Beklicem 1 hafta öncekinde sürekli doktordaydım ilk heyecan
Sağlıklı olsun da doktora geç gidicem
Kız sölemem zaten ama duycak elbet varsa offf
Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah dualarımdasınız hepiniz arkadaşım oldunuz saolun❤
Masallh hamilesin cnm. Allah tamamina erdirsin insallhTekrarladım temin kuzum
Anam sus onun kulağı heryerdedir
Akşam onlardayım zaten
Ama sölemicem daha benim koca bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?