Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gebelik planlaması için gittim :) genel kontrol babında, hiçbir sorun yok biraz yumurta tembelliği var dedi geçmiş öykümüzü aldı. adet aralarımı vs baya soru sordu aslında. Bi tane takviye verdi, klasik stresten uzak dur yeşillikle beslen , spor yap dedi. 3-4 ay içinde olmazsa tekrar gelirsin konuşuruz dedi. Takviyeyi 1 ay kullandım ama düzenli bi ilaç kullanma huyum hiç yok

Selam kızlar reglim 1 gün gecikti. Erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı 2 gün önce. Ama 17. Gün yumurtladim sanırım gerçekten de yumurtlamadan 14 gün sonra regl olacağım

Salla canım şu herkesi ben çok gördüm birine de geri durma yapıştır cevabını. Karnıma vurup burası boş mu diyeni mi görmedim kendi çocuğuyla hava atıp bana laf sokanı mı aman benim derdim millet değil onları geçtim de kendim ne olacam ne yapsam uşagım olur derdindeyim dışından da söyle bak daha soran oluyor. Karnıma vurup burası boş mu diyene öyle dolan birşeyse sen doldur dedim Allahın işine karışmasın kimsenin var olanının da garantisi yok. Sen testlerini düzenli yap yumurtlama görüp görmediğini kendin daha iyi çözersin en azından. Doktora gitsen düzensiz adetin var yumurtlama kimbilir ne zaman olur o bile bunu yakalayamaz ki. Yumurtlama için havuç iyi yemeni tavsiye ederim. Pco da işte engelliyor yumurtlamayı. Merak ettiğim senin lh ile fsh kaç?

Düzenli kullan canım demekki ciddi bir durum yok çok şükür ovülasyon testi kullanıyor musun? muhakkak kullan garanti olsun.. Kaç aydir istiyorsunuz bebeşi

Bende 22.7 yi görünce okadar umutlandım ki yüksek olması hamilelik sebebide olabiliyormuş şöyle ki bir hafta öncesi yumurtladım ve değerlendirdik acaba dedim tuttuda ondan mı yükseldi böle düşündüm doğru mu sence

Düzenli kullan canım demekki ciddi bir durum yok çok şükür ovülasyon testi kullanıyor musun? muhakkak kullan garanti olsun.. Kaç aydir istiyorsunuz bebeşi
ovu testi de elimde var ama hiç elim kalkmadı kullanmaya. bu iki ay bizim biraz yoğun geçti eşim ve ben şehir dışına çıktık vs. 5-6 aydır istiyoruz biz de. 1,5 sene korunduk keşke korunmasaydık diyorum şimdi öyle hemen olmuyormuş bebek keşke istediğimiz zaman olsa :)

Değer aralığı var işte buna direk hamile dersek yanıltıcı fikir olur bunun için test yapmak beta hcg daha iyi cevap olur canım. Bat ne zaman senin?

Değer aralığı var işte buna direk hamile dersek yanıltıcı fikir olur bunun için test yapmak beta hcg daha iyi cevap olur canım. Bat ne zaman senin?
Yarın canım benim bat günüm dün test yaptım çıkmadı bende yarın adet olmazam pazartesi yada salı gideyim diyorum kan vermeye çünkü adetim bir gün şaşmaz düzenli birde bu ay ben hsg yede girdim çok şükür hormonlarda hsg birşey çıkmadı

Ben de dün test yaptım bat 18 di dayanamadım normal testti tabi ki negatif çıktı yarın ve 18 inde tekrar yapcam olursa olur artık kısmet
Düşündüm bana 10 TL ye erken gebelik testi verdiler o zaman ben bittim o hiç çıkarmaz ucuz etin yahnisi o kadar olur olacak işim

Hemen olmuyormuş demek bence yanlış o birazda korunma yöntemiyle ilgili iğne yaptırmışsındır, hap kullanmışsındır ayrı tabi onlar engel olabilir bizde korunduk ama doğal yolla koruduk herkesin tercihi ama ben ilaçtır iğnedir karşıyım yani ama ovülasyon testini kullan bence bu ay.. Ben erken gebelik testi yaptim dün sana da atayım çok silik bir çizgi var sence o hayalet çizgi var mı normal test yaptım sabah negatif

Onlar ne oluyor ki valla bilmiyorum kan testi geçen ay yaptı orda yazarsa bakıp söyleyim

O zaman o zaten düşmeye başlamışsa yarın kesin eder adet seni günün geçmiyorsa lakin hiç şaşmazsa birgün bekle pazartesiyi bekle baktın olamadın adet salı git inşlh güzel şeyler olmuştur dilerim

Soluk olan testin kendisi diğeri rengiyle oynadım öyle yap bakalım dediler o da oynanmış hali

Eklentiler

• Screenshot_20210313_115952_com.android.chrome.webp
    11 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20210313_115912_com.android.chrome.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 34
Canım benim çok güzel aydınlattın çok teşekkür ederim Allah'ım tüm bekleyiş içinde olanları beklediklerini hayırlısı ile nasip eylesin hepimize inşallah Allah razı olsun

Canım benim çok güzel aydınlattın çok teşekkür ederim Allah'ım tüm bekleyiş içinde olanları beklediklerini hayırlısı ile nasip eylesin hepimize inşallah Allah razı olsun
Ne demek Amin inşallah Allah hepimizden razı olsun bizlere hepimize gönlümüzde olanı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…