Ay hadi inşallah bir ümitPredictor gibi bişey dedi en iyisi demiş eczacı ama yine de negatif çıkmış
gebelik planlaması için gittim :) genel kontrol babında, hiçbir sorun yok biraz yumurta tembelliği var dedi geçmiş öykümüzü aldı. adet aralarımı vs baya soru sordu aslında. Bi tane takviye verdi, klasik stresten uzak dur yeşillikle beslen , spor yap dedi. 3-4 ay içinde olmazsa tekrar gelirsin konuşuruz dedi. Takviyeyi 1 ay kullandım ama düzenli bi ilaç kullanma huyum hiç yokAslında bankada pcos demedi en çok kızıyorum o kelimeye dedi doktoryumurtlama tembelliği var dedi muayene edip az demekki senin ki inş öyledir özel değilse neden muayene oldun da bunu söyledi doktor bebek için mi çünkü adetim düzenli diyosun
Erken gebelik testi evet bende almıştım en iyisi dedi 20 TL di demek güven olmazPredictor gibi bişey dedi en iyisi demiş eczacı ama yine de negatif çıkmış
Salla canım şu herkesi ben çok gördüm birine de geri durma yapıştır cevabını. Karnıma vurup burası boş mu diyeni mi görmedim kendi çocuğuyla hava atıp bana laf sokanı mı aman benim derdim millet değil onları geçtim de kendim ne olacam ne yapsam uşagım olur derdindeyimBende hiç tedavi görmedim adet olamayınca progestan iğne oluyor bir hafta sonra adet oluyorum işte bir de geçen ay iğneyle adet oldum 13 şubatta yine sonra progestan hap yazdım adetin 17. Günü başla 10 gün iç dedi içtim geçenlerde bitti işte hap hala adet yok test yaptım negatif sonuç ovülasyon bi silik bi koyu bir şey anlamıyorum bence biz çok takipteyiz kafaya takıyoruz ondan herhalde olmuyor dediğimiz gibi Allah vermek istesin verir bence ablam evlendi kisti vardı kilosu vardı doktor zor biraz demişti yaşıda 34 tü evlendi üçüncü ay hamile kaldı bende kilo yok polikistik var ama olmayınca olmuyor demekişe giricem herkes yeni evliyim ya gebelik olur diye işe almak istemiyor direk onu soruyorlar çocuk düşünüyor musun hayır diyorum ama nafile bakalım çocuk olsun sonra işe güce bakarım dedim çocukta gelmiyor gelde sinirlenme bide herkes bebek yokmu diye saçma bir soru var sizene demek istiyorum ama içimden konuşuyorum nasip artık ya saldım
Düzenli kullan canım demekki ciddi bir durum yok çok şükürgebelik planlaması için gittim :) genel kontrol babında, hiçbir sorun yok biraz yumurta tembelliği var dedi geçmiş öykümüzü aldı. adet aralarımı vs baya soru sordu aslında. Bi tane takviye verdi, klasik stresten uzak dur yeşillikle beslen , spor yap dedi. 3-4 ay içinde olmazsa tekrar gelirsin konuşuruz dedi. Takviyeyi 1 ay kullandım ama düzenli bi ilaç kullanma huyum hiç yok
Bende 22.7 yi görünce okadar umutlandım ki yüksek olması hamilelik sebebide olabiliyormuş şöyle ki bir hafta öncesi yumurtladım ve değerlendirdik acaba dedim tuttuda ondan mı yükseldi böle düşündüm doğru mu senceYok uzman değilde çok araştırıyorum birde okuyorum tıbbı sekreterlik daha da merak bu alanda sardı yok ya benim bebeğimherşeyi bilmeye çalışma duygum oluştu. Çok güzel işte 1 tane yumurtlaman olmuş. Bu hormon sürekli bulunması gereken hormon değil yani vucutta herzaman ne yüksek ne düşük olur. Belirli dönemler yüksek belirli dönemler düşük seviyede olmalı. bunun biraz anlatımı zor hormon olarak. Örneğin hormonun 22.7 ya hamiş kaldın bununla diyelim bu hormon habire yükselmesi lazım rahmi hamileliğe hazırlar birde o yükseltikçe orada başka yumurtlama olmamasını engeller bu yüzden adet döneminde bu hormon çok düşüktür. Hadi hamiş olmadın o hormon düşer adet görürsün tekrar bir hazırlık böyle süre gelen birşeydir. Bazımızda bu 21.gün düşük olur o zaman hamilelik olması zor olur o sebeble ilaç verilir progesteron ilaçla belirli seviyeye getirmeye çalışır doktorlar. Biraz anlatmak karışık bu hormmonu ama iyice düşününce çözüyor insan. İnşallah anlatabildim.
ovu testi de elimde var ama hiç elim kalkmadı kullanmaya. bu iki ay bizim biraz yoğun geçti eşim ve ben şehir dışına çıktık vs. 5-6 aydır istiyoruz biz de. 1,5 sene korunduk keşke korunmasaydık diyorum şimdi öyle hemen olmuyormuş bebek keşke istediğimiz zaman olsa :)Düzenli kullan canım demekki ciddi bir durum yok çok şükürovülasyon testi kullanıyor musun? muhakkak kullan garanti olsun.. Kaç aydir istiyorsunuz bebeşi
Değer aralığı var işte buna direk hamile dersek yanıltıcı fikir olur bunun için test yapmak beta hcg daha iyi cevap olur canım. Bat ne zaman senin?Bende 22.7 yi görünce okadar umutlandım ki yüksek olması hamilelik sebebide olabiliyormuş şöyle ki bir hafta öncesi yumurtladım ve değerlendirdik acaba dedim tuttuda ondan mı yükseldi böle düşündüm doğru mu sence
Yarın canım benim bat günüm dün test yaptım çıkmadı bende yarın adet olmazam pazartesi yada salı gideyim diyorum kan vermeye çünkü adetim bir gün şaşmaz düzenli birde bu ay ben hsg yede girdim çok şükür hormonlarda hsg birşey çıkmadıDeğer aralığı var işte buna direk hamile dersek yanıltıcı fikir olur bunun için test yapmak beta hcg daha iyi cevap olur canım. Bat ne zaman senin?
Düşündüm bana 10 TL ye erken gebelik testi verdiler o zaman ben bittim o hiç çıkarmazBen de dün test yaptım bat 18 di dayanamadım normal testti tabi ki negatif çıktı yarın ve 18 inde tekrar yapcam olursa olur artık kısmet
Hemen olmuyormuş demek bence yanlış o birazda korunma yöntemiyle ilgili iğne yaptırmışsındır, hap kullanmışsındır ayrı tabi onlar engel olabilir bizde korunduk ama doğal yolla koruduk herkesin tercihi ama ben ilaçtır iğnedir karşıyım yaniovu testi de elimde var ama hiç elim kalkmadı kullanmaya. bu iki ay bizim biraz yoğun geçti eşim ve ben şehir dışına çıktık vs. 5-6 aydır istiyoruz biz de. 1,5 sene korunduk keşke korunmasaydık diyorum şimdi öyle hemen olmuyormuş bebek keşke istediğimiz zaman olsa :)
Onlar ne oluyor ki valla bilmiyorum kan testi geçen ay yaptı orda yazarsa bakıp söyleyimSalla canım şu herkesi ben çok gördüm birine de geri durma yapıştır cevabını. Karnıma vurup burası boş mu diyeni mi görmedim kendi çocuğuyla hava atıp bana laf sokanı mı aman benim derdim millet değil onları geçtim de kendim ne olacam ne yapsam uşagım olur derdindeyimdışından da söyle bak daha soran oluyor. Karnıma vurup burası boş mu diyene öyle dolan birşeyse sen doldur dedim Allahın işine karışmasın kimsenin var olanının da garantisi yok. Sen testlerini düzenli yap yumurtlama görüp görmediğini kendin daha iyi çözersin en azından. Doktora gitsen düzensiz adetin var yumurtlama kimbilir ne zaman olur o bile bunu yakalayamaz ki. Yumurtlama için havuç iyi yemeni tavsiye ederim. Pco da işte engelliyor yumurtlamayı. Merak ettiğim senin lh ile fsh kaç?
O zaman o zaten düşmeye başlamışsa yarın kesin eder adet seni günün geçmiyorsa lakin hiç şaşmazsa birgün bekle pazartesiyi bekle baktın olamadın adet salı git inşlh güzel şeyler olmuştur dilerimYarın canım benim bat günüm dün test yaptım çıkmadı bende yarın adet olmazam pazartesi yada salı gideyim diyorum kan vermeye çünkü adetim bir gün şaşmaz düzenli birde bu ay ben hsg yede girdim çok şükür hormonlarda hsg birşey çıkmadı
Soluk olan testin kendisi diğeri rengiyle oynadım öyle yap bakalım dediler o da oynanmış haliHemen olmuyormuş demek bence yanlış o birazda korunma yöntemiyle ilgili iğne yaptırmışsındır, hap kullanmışsındır ayrı tabi onlar engel olabilir bizde korunduk ama doğal yolla koruduk herkesin tercihi ama ben ilaçtır iğnedir karşıyım yaniama ovülasyon testini kullan bence bu ay.. Ben erken gebelik testi yaptim dün sana da atayım çok silik bir çizgi var sence o hayalet çizgi var mı normal test yaptım sabah negatif
Vardır kan ile yapılan hormon testiOnlar ne oluyor ki valla bilmiyorum kan testi geçen ay yaptı orda yazarsa bakıp söyleyim
Canım benim çok güzel aydınlattın çok teşekkür ederim Allah'ım tüm bekleyiş içinde olanları beklediklerini hayırlısı ile nasip eylesin hepimize inşallah Allah razı olsunO zaman o zaten düşmeye başlamışsa yarın kesin eder adet seni günün geçmiyorsa lakin hiç şaşmazsa birgün bekle pazartesiyi bekle baktın olamadın adet salı git inşlh güzel şeyler olmuştur dilerim
Ne demekCanım benim çok güzel aydınlattın çok teşekkür ederim Allah'ım tüm bekleyiş içinde olanları beklediklerini hayırlısı ile nasip eylesin hepimize inşallah Allah razı olsun
Aminn canım inşallah inşallahNe demekAmin inşallah Allah hepimizden razı olsun bizlere hepimize gönlümüzde olanı versin
Kanıma girdiniz normal test yaptım negatifDeğer aralığı var işte buna direk hamile dersek yanıltıcı fikir olur bunun için test yapmak beta hcg daha iyi cevap olur canım. Bat ne zaman senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?