Aynen valla testi yapınca ben bi rahatlama geldi dün yoks ne kurdum kendi kendime hastaneye gidecem vırt zırt diye bktım negatif dedim hiç kendimi üzemem olursa olur modundayım azda olsa kafam rahtaldıBende saldım adet olacaksam da güzelce olayım onun bile olma şekli önemli ağrısız sancısız olsun
En iyisi 18 inden sonra gelmezse kan testi vermek bnceDüşündüm bana 10 TL ye erken gebelik testi verdiler o zaman ben bittim o hiç çıkarmazucuz etin yahnisi o kadar olur olacak işim
Erken gebelikte çıkması olası durum ama canım şu da var bu hamileliğin en iyi belirtisi adet olmamak testlere de pek güvenmiyorum açıkcası. Düzenli olan kadının adeti gelmezse ya hamiştir yada strese bağladı adet gelmiyorCanım geç yumurtlama da olsa yumurtlamanın üstünden 11 gün geçtikten sonra yapılan erken gebelik testinde kesin sonuç çıkardı değil mi
Ya zaten olmama durumuna alıştım olursa bebeğim mucize olcak banaAynen valla testi yapınca ben bi rahatlama geldi dün yoks ne kurdum kendi kendime hastaneye gidecem vırt zırt diye bktım negatif dedim hiç kendimi üzemem olursa olur modundayım azda olsa kafam rahtaldı
Günaydın sabah test negatif mi çıktıatsana bir merak ettim
Bu canımGünaydın sabah test negatif mi çıktıatsana bir merak ettim
Doğru diyorsun canım bekleyeyim bakayım erken gebelikte negatifi gördüm ama kırmızıları girene kadar inanmayacagimErken gebelikte çıkması olası durum ama canım şu da var bu hamileliğin en iyi belirtisi adet olmamak testlere de pek güvenmiyorum açıkcası. Düzenli olan kadının adeti gelmezse ya hamiştir yada strese bağladı adet gelmiyor
Hatta benim strese bağlı 4 gün geçtiği oluyorEn iyisi 18 inden sonra gelmezse kan testi vermek bnce
İnanma inanırsan çok üzülüyorsun ki ben öyle oluyorum er geç kırmızılarım gelir er geç gelmezse koşa koşa gidecem doktoraDoğru diyorsun canım bekleyeyim bakayım erken gebelikte negatifi gördüm ama kırmızıları girene kadar inanmayacagim
Evet ya malesef benimki de öyleİnanma inanırsan çok üzülüyorsun ki ben öyle oluyorum er geç kırmızılarım gelir er geç gelmezse koşa koşa gidecem doktoraama sağolsun hiç o fırsatı vermezler koşa koşa gelir kırmızılar
Nasıl istersen sen daha iyi bilirsin canım. Ben kendimi adet edene kadar savaşır bu stresle ederim rahat rahat gezerimBen adeti beklicem artık canım ondan sonra
Ayy ayyy seninle çok benzer şeylerimiz var 5 gün geçti artık dedim o kadar geçmez kolay kolayda doktor adet olursan gel dedi kıza dedim adet olamadım kahve leke leke geldi yokEvet ya malesef benimki de öylebir kere 6 gün gecikti doktora gittim doktordan dönerken regl olmuşum şaka gibi
Amin canım ama henüz tam belli değil bakalım çatlamadan 6. Gün çıkmaması normalSizdede mi böle bidurum vardı üzülme ya bende dün yptım negatif hayırlısı rabbim verdikten sonra herşekikde veriyor
Eeee yani canım sen çok çok erken yapmışsın umut dünyası işteAmin canım ama henüz tam belli değil bakalım çatlamadan 6. Gün çıkmaması normal
Benimki her şekile girdi merak etme daha çok şekile girer adet olana kadarBenım agrılarım regl ağrılarıma döndü kızlar
Hayırlısı kuzum su agrıdan sonra umudum kırıldıBenimki her şekile girdi merak etme daha çok şekile girer adet olana kadarbenim akşam regl ağrım gibi ağrı vardı şimdi sol kasığıma iğne batar gibi ağrı oluyor şişkinlik olmaya gögüsler acısı artmaya başladı bende adet olcam diye düşünüyorum
KESİNLİKLE KATILIYORUM BENİM ADETİM 8 GÜN GEÇMİŞTİ ANCAK SİLİK ÇİZGİ ÇIKMIŞTI TESTTE. YANİ ADETİN GEÇMESİ İÇİN TESTİN YAPILMASI EN UYGUNUErken gebelikte çıkması olası durum ama canım şu da var bu hamileliğin en iyi belirtisi adet olmamak testlere de pek güvenmiyorum açıkcası. Düzenli olan kadının adeti gelmezse ya hamiştir yada strese bağladı adet gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?