Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende saldım adet olacaksam da güzelce olayım onun bile olma şekli önemli ağrısız sancısız olsun
Aynen valla testi yapınca ben bi rahatlama geldi dün yoks ne kurdum kendi kendime hastaneye gidecem vırt zırt diye bktım negatif dedim hiç kendimi üzemem olursa olur modundayım azda olsa kafam rahtaldı

Canım geç yumurtlama da olsa yumurtlamanın üstünden 11 gün geçtikten sonra yapılan erken gebelik testinde kesin sonuç çıkardı değil mi
Erken gebelikte çıkması olası durum ama canım şu da var bu hamileliğin en iyi belirtisi adet olmamak testlere de pek güvenmiyorum açıkcası. Düzenli olan kadının adeti gelmezse ya hamiştir yada strese bağladı adet gelmiyor

Aynen valla testi yapınca ben bi rahatlama geldi dün yoks ne kurdum kendi kendime hastaneye gidecem vırt zırt diye bktım negatif dedim hiç kendimi üzemem olursa olur modundayım azda olsa kafam rahtaldı
Ya zaten olmama durumuna alıştım olursa bebeğim mucize olcak bana üzülmem bile uzun sürmüyor artık.

Doğru diyorsun canım bekleyeyim bakayım erken gebelikte negatifi gördüm ama kırmızıları girene kadar inanmayacagim

En iyisi 18 inden sonra gelmezse kan testi vermek bnce
Hatta benim strese bağlı 4 gün geçtiği oluyor ama bu sefer 18 veya 19 gelmezse gidecem doktora yaptırcam bende. Çok merak ediyorm gelemezse ne çıkıyor değerim?

Doğru diyorsun canım bekleyeyim bakayım erken gebelikte negatifi gördüm ama kırmızıları girene kadar inanmayacagim
İnanma inanırsan çok üzülüyorsun ki ben öyle oluyorum er geç kırmızılarım gelir er geç gelmezse koşa koşa gidecem doktora ama sağolsun hiç o fırsatı vermezler koşa koşa gelir kırmızılar

Kızlar bu progesteron hormonunu için aile hekimine gitsem saplık ocağında da test verebilir miyim

Evet ya malesef benimki de öyle bir kere 6 gün gecikti doktora gittim doktordan dönerken regl olmuşum şaka gibi

Evet ya malesef benimki de öyle bir kere 6 gün gecikti doktora gittim doktordan dönerken regl olmuşum şaka gibi
Ayy ayyy seninle çok benzer şeylerimiz var 5 gün geçti artık dedim o kadar geçmez kolay kolayda doktor adet olursan gel dedi kıza dedim adet olamadım kahve leke leke geldi yok yok kahve lekede gelse adetten sayıyoruz onu dedi adetin ikinci günü diye gittim geri gelirken bir adet oldum varya yıkıldım yoksam ben kızın dediğini kabul etmiyorum adet olmadım ya hayattaki şansımız işte

Benım agrılarım regl ağrılarıma döndü kızlar
Benimki her şekile girdi merak etme daha çok şekile girer adet olana kadar benim akşam regl ağrım gibi ağrı vardı şimdi sol kasığıma iğne batar gibi ağrı oluyor şişkinlik olmaya gögüsler acısı artmaya başladı bende adet olcam diye düşünüyorum

Hayırlısı kuzum su agrıdan sonra umudum kırıldı

Kızlar beni şüpheye düşüren gözlemlediğim herseyi sıralıyorum. Bugün 29. günüm. Reglim çok düzenli değil, 28 - 38 gün arası değişiyor ama çoğunlukla 33 gün falan döngüm. Bu hafta regl olursam bu belirtiler insanı umutlandırmamalı mı belki size de faydası olur. Ovulasyon testi kullanmadım ama appin söylediği tarihlerde akıntı ve vücut ısıdı yükselmesi de yaşadım ve 2 günde bir değerlendirdik.

O dönem bir gün kasıklarımda bir sancıyla uyandım. Ertesi gün de ara ara sancı girdi, regl olacakmışım gibi bir sancı. Ve bu güne kadar hafif de olsa her gün bir sancı, batma vs yaşamışımdır.

Yine o dönem 4 5 gün boyunca inanılmaz susadım. Normalde gün içinde hiç su içemeyen zorla 1 2 bardak içmeye çalışan insan arka arkaya bardak bardak su içip susuzluğumu yine gideremez oldum. Sonra susama geçti.

26. Günümde sadece bir kez idrarımda garip bir koku aldım. Ateşim normalde 36 - 36.5 arasıdır. Bu günden itibaren hafif ayeşim var gibi hissettiğim için arada ateşime baktım. 36.7 37 arasıngidip geliyordu, hala öyle.

27. Gün göğüs ucumda anlık ani bir sızlama oldu. Regl öncesi göğüs hassasiyeti yaşayan biri değilim. Regl olacakmış gibi ara ara sancı girip geçmeye devam etti.

29. Gün yani bugüne gelelim. Hafif bir baş ağrım, halsizliğim var. Mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadığım için uzandım. Çişim var diye sıkışmış gibi tuvalete gittim 2 kere ama azıcık bir şey çıktı. Bir üşüyüp bir terliyorum gün içinde. Ellerim soğuk soğuk terledi. Daha önce görmediğim bir akıntı gördüm beyaz ve katılaşmış şekilde.

Reglim düzenli olmadığı için test yapmayı henüz düşünmüyorum bi hafta içinde olmazsam o zaman yapacağım. Bunların hepsi hem hamilelik belirtisi olabilir, hem regl öncesi, hem başka enfeksiyonlar hem de psikolojik olabilşcek şeyler. Birlikte bekleyip görelim..

KESİNLİKLE KATILIYORUM BENİM ADETİM 8 GÜN GEÇMİŞTİ ANCAK SİLİK ÇİZGİ ÇIKMIŞTI TESTTE. YANİ ADETİN GEÇMESİ İÇİN TESTİN YAPILMASI EN UYGUNU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…