inşallah canım benim..aminnn hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza.Masallh hamilesin cnm. Allah tamamina erdirsin insallhsu anki belirtilerin nedri. Benim bat 4 ama belirti yok cok hafif batmalar disinda
Kim girdi ben mi aa biz pazar yapacağız niye böyle birşey yaptın ki yaniKanıma girdiniz normal test yaptım negatif
Bende çıkacagını unmam kuzum varsa bile çıkmaz benm yarınKim girdi ben mi aa biz pazar yapacağız niye böyle birşey yaptın ki yanitabi negatif olur ben bile yapsam negatif çıkar belki de yok ondan çıkar bilemedim
Canım sanırım geç yumurtlama oluyor geç döllenme bende tam anlayabilmiş değilim ama öyle diyorlarkızlar günaydın. birşey sormak istiyorum. geç döllenme yani geç yumurtlama mı oluyor. yani benim kalbi duran gebeliğimde geç döllenme demiştir doktor. acaba ben normal de de geç mi yumurtluyorum?
bizde ilaç iğne kullanmadık ama korunurken sanki her ilişkide çocuk olacakmış gibi dikkat ettik , o kadar kolay değilmiş onu demek istiyorum :)Hemen olmuyormuş demek bence yanlış o birazda korunma yöntemiyle ilgili iğne yaptırmışsındır, hap kullanmışsındır ayrı tabi onlar engel olabilir bizde korunduk ama doğal yolla koruduk herkesin tercihi ama ben ilaçtır iğnedir karşıyım yaniama ovülasyon testini kullan bence bu ay.. Ben erken gebelik testi yaptim dün sana da atayım çok silik bir çizgi var sence o hayalet çizgi var mı normal test yaptım sabah negatif
Yani aynı durum düşündüğünüz gibi. Doğal olarak geç yumurtlarsanız döllenmesi geç olmuş olacak . Geç yumurtluyor olabilirsiniz.kızlar günaydın. birşey sormak istiyorum. geç döllenme yani geç yumurtlama mı oluyor. yani benim kalbi duran gebeliğimde geç döllenme demiştir doktor. acaba ben normal de de geç mi yumurtluyorum?
valla canım ben zaten buraya yazıyorum yumurtlamadan beri acayip hissediyordum ben.Masallh hamilesin cnm. Allah tamamina erdirsin insallhsu anki belirtilerin nedri. Benim bat 4 ama belirti yok cok hafif batmalar disinda
Boşver yarında yaparsın birdenücük dahaBende çıkacagını unmam kuzum varsa bile çıkmaz benm yarınbakalım hayırlısı
Ben adeti beklicem artık canım ondan sonraBoşver yarında yaparsın birdenücük dahaben adete kadar yapıcam yarın açılcam olursa şaşarım olmazsa şaşmam sadece üzülürüm sonra kafam rahatlar en azından. Gögüslerim çok acıyor çektiğim var bu illetten bir insana bu yapılmaz ki zulüm sanki acısı artmaya başladı gece ağrıdı
bizde ilaç iğne kullanmadık ama korunurken sanki her ilişkide çocuk olacakmış gibi dikkat ettik , o kadar kolay değilmiş onu demek istiyorum :)
Heee evet anladım canımm iyi yapmışız.. Şimdi de her ilişkide bebek olsun diye dikkat ediyoruzbizde ilaç iğne kullanmadık ama korunurken sanki her ilişkide çocuk olacakmış gibi dikkat ettik , o kadar kolay değilmiş onu demek istiyorum :)
Yani aynı durum düşündüğünüz gibi. Doğal olarak geç yumurtlarsanız döllenmesi geç olmuş olacak . Geç yumurtluyor olabilirsiniz.
günaydın canım teşekkür ederim amin inşallahhh güzel haberler gelmeye başladıı... aminnnn Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik yaşatsınnn evlatlarımızı kucagımıza alalımmm... benimde yumurtlamamda akıntım vardı canım bol bol değerlendir Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhhhGunaydiiiiinnn.Ne güzel bir pozitif haberi varrrTebrik ederim.Saglikla ilerlesin inşallah .
Kizlar benim takvim yumurtlamada yuksek şanslı günleri 12,13,14 olarak gösteriyor .9 ve 13 u değerlendirdik .Akıntım başladı 9 unda hala devam ediyor .Ovu testi yapmıyorum .Beni sitrese sokuyor .Bu geceyi de değerlendiririm.Benim yumurtlama geç oluyor .O yüzden önümüzdeki birkaç günü de gün aşırı değerlendiririm..İnşallah tüm bekleyenlerle birlikte bana da nasip olur bu ay
Günaydın sabah test negatif mi çıktıHemen olmuyormuş demek bence yanlış o birazda korunma yöntemiyle ilgili iğne yaptırmışsındır, hap kullanmışsındır ayrı tabi onlar engel olabilir bizde korunduk ama doğal yolla koruduk herkesin tercihi ama ben ilaçtır iğnedir karşıyım yaniama ovülasyon testini kullan bence bu ay.. Ben erken gebelik testi yaptim dün sana da atayım çok silik bir çizgi var sence o hayalet çizgi var mı normal test yaptım sabah negatif
Aynen bende 10 TL kim aldım batı beklemek en güzeli saldım. Çayıra modundayımDüşündüm bana 10 TL ye erken gebelik testi verdiler o zaman ben bittim o hiç çıkarmazucuz etin yahnisi o kadar olur olacak işim
Sizdede mi böle bidurum vardı üzülme ya bende dün yptım negatif hayırlısı rabbim verdikten sonra herşekikde veriyorKanıma girdiniz normal test yaptım negatif
Canım geç yumurtlama da olsa yumurtlamanın üstünden 11 gün geçtikten sonra yapılan erken gebelik testinde kesin sonuç çıkardı değil miYani aynı durum düşündüğünüz gibi. Doğal olarak geç yumurtlarsanız döllenmesi geç olmuş olacak . Geç yumurtluyor olabilirsiniz.
Bende saldım adet olacaksam da güzelce olayım onun bile olma şekli önemli ağrısız sancısız olsunAynen bende 10 TL kim aldım batı beklemek en güzeli saldım. Çayıra modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?