Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallh hamilesin cnm. Allah tamamina erdirsin insallh su anki belirtilerin nedri. Benim bat 4 ama belirti yok cok hafif batmalar disinda
inşallah canım benim..aminnn hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza.

kızlar günaydın. birşey sormak istiyorum. geç döllenme yani geç yumurtlama mı oluyor. yani benim kalbi duran gebeliğimde geç döllenme demiştir doktor. acaba ben normal de de geç mi yumurtluyorum?

kızlar günaydın. birşey sormak istiyorum. geç döllenme yani geç yumurtlama mı oluyor. yani benim kalbi duran gebeliğimde geç döllenme demiştir doktor. acaba ben normal de de geç mi yumurtluyorum?
Canım sanırım geç yumurtlama oluyor geç döllenme bende tam anlayabilmiş değilim ama öyle diyorlar

bizde ilaç iğne kullanmadık ama korunurken sanki her ilişkide çocuk olacakmış gibi dikkat ettik , o kadar kolay değilmiş onu demek istiyorum :)

Yani aynı durum düşündüğünüz gibi. Doğal olarak geç yumurtlarsanız döllenmesi geç olmuş olacak . Geç yumurtluyor olabilirsiniz.

yumurtlamanın 4. günü hislerimden başka öğrenmenin yolu yok şu an :) hislerim yok diyor bügün iyice öyle bi his geldi
Çatlamadan sonraki tam 10. gün test yapıcam (cuma günü) çıkmazsa bikaç gün daha tekrarlarım

Masallh hamilesin cnm. Allah tamamina erdirsin insallh su anki belirtilerin nedri. Benim bat 4 ama belirti yok cok hafif batmalar disinda
valla canım ben zaten buraya yazıyorum yumurtlamadan beri acayip hissediyordum ben.
şuanki belirtilerim sol kasık batması,adet olucam gbi bir ağrı,ara sıra belim ağrıyor gögüslerim şişti ve hafif bir ağrı var, bulantım var ben adet olmadan önce de ara ara bulantı yaşarım diye takılmadım ona ama bu bi değişik geçmiyor
karnım gurul gurul gaz var gibi, çok acayip üşüyorum ve çok sivilce uçuk çıkardım. bu son yazdıklarım belirtimi bilmiyorum ama ilk hamileliğimde olmamıştı farkettiğim için yazdım,
rabbim hayırlısını versin inşallah hakkında kuzum.. ben yumurtlamadan beri kendimi dinlediğim için ve ilk hamileliğimle ıyasladıgım için bu kadar belirti yaşamış olabilirim.. hiç belirti olmadan hamilelik yaşayanda var rabbim evladına kavuştursunnn tez zamanda

Bende çıkacagını unmam kuzum varsa bile çıkmaz benm yarın bakalım hayırlısı
Boşver yarında yaparsın birdenücük daha ben adete kadar yapıcam yarın açılcam olursa şaşarım olmazsa şaşmam sadece üzülürüm sonra kafam rahatlar en azından. Gögüslerim çok acıyor çektiğim var bu illetten bir insana bu yapılmaz ki zulüm sanki acısı artmaya başladı gece ağrıdı

Ben adeti beklicem artık canım ondan sonra

bizde ilaç iğne kullanmadık ama korunurken sanki her ilişkide çocuk olacakmış gibi dikkat ettik , o kadar kolay değilmiş onu demek istiyorum :)

Heee evet anladım canımm iyi yapmışız.. Şimdi de her ilişkide bebek olsun diye dikkat ediyoruz test sonucu attım buradan sana gördün mü

anladım canım teşekkür ederim. benim bat 21 mart muhtemelen dün bugün yumurtluyorum ben. bi kasık ağrım var böyle hafif gaz sancısı gibi. akıntıya dikkat etmedim hiç ama bana öyle geliyor. inşallah doğru zamanlamadır.

günaydın canım teşekkür ederim amin inşallahhh güzel haberler gelmeye başladıı... aminnnn Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik yaşatsınnn evlatlarımızı kucagımıza alalımmm... benimde yumurtlamamda akıntım vardı canım bol bol değerlendir Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhhh

Günaydın sabah test negatif mi çıktı atsana bir merak ettim

Yani aynı durum düşündüğünüz gibi. Doğal olarak geç yumurtlarsanız döllenmesi geç olmuş olacak . Geç yumurtluyor olabilirsiniz.
Canım geç yumurtlama da olsa yumurtlamanın üstünden 11 gün geçtikten sonra yapılan erken gebelik testinde kesin sonuç çıkardı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…