Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya valla

Bir de bugün sırtımda bir ağrı başladı onu yazmayı unutmuşum.

KESİNLİKLE KATILIYORUM BENİM ADETİM 8 GÜN GEÇMİŞTİ ANCAK SİLİK ÇİZGİ ÇIKMIŞTI TESTTE. YANİ ADETİN GEÇMESİ İÇİN TESTİN YAPILMASI EN UYGUNU
İşte bazılarımız sabır ediyor bazımız edemiyor hepimiz farklıyız. Yinede eden etmeyen hepimiz için güzel şeyler olmadı temennim.

Hayırlısı kuzum su agrıdan sonra umudum kırıldı
Sende çok tez kırıyorsun canım.
Ayy böyle yapma dur bi yolun sonuna gelmeden ortasında vazgeçtim diyorsun
Ayy napalım olursan adet olursun olmazsan Bebiş zorla değil ki olacak olanın önüne geçemeyiz üzme kendini boşuna NASİPLE KAVGA OLMAZ

İşte bazılarımız sabır ediyor bazımız edemiyor hepimiz farklıyız. Yinede eden etmeyen hepimiz için güzel şeyler olmadı temennim.
AMİNNN İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZİN KUCAĞINA SAĞ SALİM ALMAYI NASİP ETSİN. NEM 2 KAYIP YAŞADIM ŞİMDİ HAMİLE OLSAM EŞİME BİLE SÖYLEMEM KALP ATIŞINI DUYANA KADAR. COK YIPRATICI BİR SÜREÇ. KİMSE ÜZÜLMESİN DİYE DİK DURMAK COK ZOR

Allahım hiçbir kadına ilk verip sonra kaybedeceği evladı vermesin sınamasın. bende bir düşük yaşadım kalp atışı durmuş içimde parçalanmıştı. Belki çok taşıyamadım bebeğimi ama o benimdi 8 haftalıktı ne kadar üzüldüm dün gibi ateş yandı içimde sandım ahhh dedim şehit anaları nasıl dayanmış Allahım dedim ahh diye diye canım çıktı zor toparladım kendimi. Evlad açısı çok kötü. Eşimi hiç ağlarken görmemiştim ilk o zaman gördüm ne biliyim ya Birde 8 haftalık ya o kadarcıkken böyle olduysam. Allahım diyorum başka birşey diyemiyorum kimseler yaşamasın bunu hiçbir ana baba...

Tebrik ederim gebelik var görünüyor inş. kan testinde de olumlu müjdeli haberi alırsınız. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin
Aminnn inşallah vardır canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim tüm evlat bekleyenleri sağlıkla kavuştursun yavrusuna ❤

Elbetteki öyle ama insan üzülüyor ister istemez kendi ağrımıda bildiğimden umudum bu ay için kırıldı

Aminnnn aminnn Rabbim evlatla sınamasın. Bende 8haftalıktı kaybettiğimde allahım çok zor çok yıpratıcı bir süreç. Dua edelim de Rabbim tez zmanda mükafatlandırsın hepimizi

Benım agrılarım regl ağrılarıma döndü kızlar
Umutsuzluğa kapılma kuzum. Benimde hala adet ağrılarım var.her an adet olcam gibi dua et Rabbim hayırlısını versin. Hiç ummadıgın anda olur. Olmazsada bu ay demekki zamanı vardır dicez dua etcez Rabbim vericek hepimize dualarımızın karşılığını

Amin kuzum benim inşallah canım ister istemez modum düştü

Amin kuzum benim inşallah canım ister istemez modum düştü
Hiç modunu düşürme hiççç bak gerçekten. Sana şunu söleyim ben hayatım boyunca hiç düzenli adet olamadım ve 3. Yılıma girdim 1bcuuk yıldır bebek istiyorduk ama ben anca 4.5 ayda bir adet oluyordum ve bebek olmuyordu. Sonra adet olmadan hamile kaldıgımı öğrendim doktor bile haftalıgını hesaplıyamadı sonra kaybettim zaten. O kadar yıprattım ki kendimi zaten zar zor oldu kaybettim diye.
Sonra bi baktım her ay adet olmaya başladım. Dedim ki bunda da varmış bir hayır. adet olmak bile öyle bir nimet öyle bir lütuf ki herşey güzel olucak güzel yüreğini ferah tut kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…