Aynen ya vallaAyy ayyy seninle çok benzer şeylerimiz var 5 gün geçti artık dedim o kadar geçmez kolay kolayda doktor adet olursan gel dedi kıza dedim adet olamadım kahve leke leke geldi yokyok kahve lekede gelse adetten sayıyoruz onu dedi adetin ikinci günü diye gittim geri gelirken bir adet oldum varya yıkıldım yoksam ben kızın dediğini kabul etmiyorum adet olmadım ya hayattaki şansımız işte
Bir de bugün sırtımda bir ağrı başladı onu yazmayı unutmuşum.Kızlar beni şüpheye düşüren gözlemlediğim herseyi sıralıyorum. Bugün 29. günüm. Reglim çok düzenli değil, 28 - 38 gün arası değişiyor ama çoğunlukla 33 gün falan döngüm. Bu hafta regl olursam bu belirtiler insanı umutlandırmamalı mı belki size de faydası olur. Ovulasyon testi kullanmadım ama appin söylediği tarihlerde akıntı ve vücut ısıdı yükselmesi de yaşadım ve 2 günde bir değerlendirdik.
O dönem bir gün kasıklarımda bir sancıyla uyandım. Ertesi gün de ara ara sancı girdi, regl olacakmışım gibi bir sancı. Ve bu güne kadar hafif de olsa her gün bir sancı, batma vs yaşamışımdır.
Yine o dönem 4 5 gün boyunca inanılmaz susadım. Normalde gün içinde hiç su içemeyen zorla 1 2 bardak içmeye çalışan insan arka arkaya bardak bardak su içip susuzluğumu yine gideremez oldum. Sonra susama geçti.
26. Günümde sadece bir kez idrarımda garip bir koku aldım. Ateşim normalde 36 - 36.5 arasıdır. Bu günden itibaren hafif ayeşim var gibi hissettiğim için arada ateşime baktım. 36.7 37 arasıngidip geliyordu, hala öyle.
27. Gün göğüs ucumda anlık ani bir sızlama oldu. Regl öncesi göğüs hassasiyeti yaşayan biri değilim. Regl olacakmış gibi ara ara sancı girip geçmeye devam etti.
29. Gün yani bugüne gelelim. Hafif bir baş ağrım, halsizliğim var. Mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadığım için uzandım. Çişim var diye sıkışmış gibi tuvalete gittim 2 kere ama azıcık bir şey çıktı. Bir üşüyüp bir terliyorum gün içinde. Ellerim soğuk soğuk terledi. Daha önce görmediğim bir akıntı gördüm beyaz ve katılaşmış şekilde.
Reglim düzenli olmadığı için test yapmayı henüz düşünmüyorum bi hafta içinde olmazsam o zaman yapacağım. Bunların hepsi hem hamilelik belirtisi olabilir, hem regl öncesi, hem başka enfeksiyonlar hem de psikolojik olabilşcek şeyler. Birlikte bekleyip görelim..
İşte bazılarımız sabır ediyor bazımız edemiyor hepimiz farklıyız. Yinede eden etmeyen hepimiz için güzel şeyler olmadı temennim.KESİNLİKLE KATILIYORUM BENİM ADETİM 8 GÜN GEÇMİŞTİ ANCAK SİLİK ÇİZGİ ÇIKMIŞTI TESTTE. YANİ ADETİN GEÇMESİ İÇİN TESTİN YAPILMASI EN UYGUNU
Sende çok tez kırıyorsun canım.Hayırlısı kuzum su agrıdan sonra umudum kırıldı
AMİNNN İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZİN KUCAĞINA SAĞ SALİM ALMAYI NASİP ETSİN. NEM 2 KAYIP YAŞADIM ŞİMDİ HAMİLE OLSAM EŞİME BİLE SÖYLEMEM KALP ATIŞINI DUYANA KADAR. COK YIPRATICI BİR SÜREÇ. KİMSE ÜZÜLMESİN DİYE DİK DURMAK COK ZORİşte bazılarımız sabır ediyor bazımız edemiyor hepimiz farklıyız. Yinede eden etmeyen hepimiz için güzel şeyler olmadı temennim.
canım senin çatlama geç oldu reglin gecikecek en erken haftaya perşembe cuma test yapman lazım bana kalırsaHayırlısı kuzum su agrıdan sonra umudum kırıldı
Allahım hiçbir kadına ilk verip sonra kaybedeceği evladı vermesin sınamasın. bende bir düşük yaşadım kalp atışı durmuş içimde parçalanmıştı. Belki çok taşıyamadım bebeğimi ama o benimdi 8 haftalıktı ne kadar üzüldüm dün gibiAMİNNN İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZİN KUCAĞINA SAĞ SALİM ALMAYI NASİP ETSİN. NEM 2 KAYIP YAŞADIM ŞİMDİ HAMİLE OLSAM EŞİME BİLE SÖYLEMEM KALP ATIŞINI DUYANA KADAR. COK YIPRATICI BİR SÜREÇ. KİMSE ÜZÜLMESİN DİYE DİK DURMAK COK ZOR
Tebrik ederim gebelik var görünüyor inş. kan testinde de olumlu müjdeli haberi alırsınız. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsinTekrarladım temin kuzum
Anam sus onun kulağı heryerdedir
Akşam onlardayım zaten
Ama sölemicem daha benim koca bilmiyo
Aminnn inşallah vardır canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim tüm evlat bekleyenleri sağlıkla kavuştursun yavrusuna ❤Tebrik ederim gebelik var görünüyor inş. kan testinde de olumlu müjdeli haberi alırsınız. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin
Elbetteki öyle ama insan üzülüyor ister istemez kendi ağrımıda bildiğimden umudum bu ay için kırıldıSende çok tez kırıyorsun canım.
Ayy böyle yapma dur bi yolun sonuna gelmeden ortasında vazgeçtim diyorsun
Ayy napalım olursan adet olursun olmazsan Bebiş zorla değil ki olacak olanın önüne geçemeyiz üzme kendini boşunaNASİPLE KAVGA OLMAZ
Adetim hep düzenli benm ama bilmşyorum bakalım canım nolucak şaşırdım artk bendecanım senin çatlama geç oldu reglin gecikecek en erken haftaya perşembe cuma test yapman lazım bana kalırsa
Aminnnn aminnn Rabbim evlatla sınamasın. Bende 8haftalıktı kaybettiğimde allahım çok zor çok yıpratıcı bir süreç. Dua edelim de Rabbim tez zmanda mükafatlandırsın hepimiziAllahım hiçbir kadına ilk verip sonra kaybedeceği evladı vermesin sınamasın. bende bir düşük yaşadım kalp atışı durmuş içimde parçalanmıştı. Belki çok taşıyamadım bebeğimi ama o benimdi 8 haftalıktı ne kadar üzüldüm dün gibiateş yandı içimde sandım ahhh dedim şehit anaları nasıl dayanmış Allahım dedim ahh diye diye canım çıktı zor toparladım kendimi. Evlad açısı çok kötü. Eşimi hiç ağlarken görmemiştim ilk o zaman gördüm ne biliyim ya Birde 8 haftalık ya o kadarcıkken böyle olduysam. Allahım diyorum başka birşey diyemiyorum kimseler yaşamasın bunu hiçbir ana baba...
Umutsuzluğa kapılma kuzum. Benimde hala adet ağrılarım var.her an adet olcam gibi dua et Rabbim hayırlısını versin. Hiç ummadıgın anda olur. Olmazsada bu ay demekki zamanı vardır dicez dua etcez Rabbim vericek hepimize dualarımızın karşılığınıBenım agrılarım regl ağrılarıma döndü kızlar
Ne diyelim hayırlısı yinede.Elbetteki öyle ama insan üzülüyor ister istemez kendi ağrımıda bildiğimden umudum bu ay için kırıldı
Amin kuzum benim inşallah canım ister istemez modum düştüUmutsuzluğa kapılma kuzum. Benimde hala adet ağrılarım var.her an adet olcam gibi dua et Rabbim hayırlısını versin. Hiç ummadıgın anda olur. Olmazsada bu ay demekki zamanı vardır dicez dua etcez Rabbim vericek hepimize dualarımızın karşılığını
Amin canım aminn..Aminnnn aminnn Rabbim evlatla sınamasın. Bende 8haftalıktı kaybettiğimde allahım çok zor çok yıpratıcı bir süreç. Dua edelim de Rabbim tez zmanda mükafatlandırsın hepimizi❤
Aynen canım bakalım sonuç ne olucakNe diyelim hayırlısı yinede.
BakalımAynen canım bakalım sonuç ne olucak
Hiç modunu düşürme hiççç bak gerçekten. Sana şunu söleyim ben hayatım boyunca hiç düzenli adet olamadım ve 3. Yılıma girdim 1bcuuk yıldır bebek istiyorduk ama ben anca 4.5 ayda bir adet oluyordum ve bebek olmuyordu. Sonra adet olmadan hamile kaldıgımı öğrendim doktor bile haftalıgını hesaplıyamadı sonra kaybettim zatenAmin kuzum benim inşallah canım ister istemez modum düştü
Canım kaç gün geçti yumurtlamanın üstünden test yapmışsın ya sende geç yumurtlamistin sankiAdetim hep düzenli benm ama bilmşyorum bakalım canım nolucak şaşırdım artk bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?