Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde öyle olmuştu kimyasal gebeligimde 5 gün gecikti test yaptim negatif hastaneye gittim kanda 162 çıkmıştı

Yaa tebrik ederim çok sevindiiimmmm

Sağolasın canım benim gönlü güzel arkadaşım rabbim gönlüne göre versin inşallah sağol

Canım kaç gün geçti yumurtlamanın üstünden test yapmışsın ya sende geç yumurtlamistin sanki
Geç kuzum ben teste göre moralim düşmedi benm adet ağrılarım çok erken başlar adet ağrılarım baslaması moralim bozdu 17 subatta adet oldm en son 8 mart yumurtam çatladı

amin canım inşallah. benimde 8 haftalıktı o gün fazla mide bulantısı olduğu için rastgele gittim doktora bi öğrendim ki kalbi durmuş dedi şok oldum. hemen apar topar aldılar zaten. normalde gamsız derler bana. kimseye söyleyemedim. kendim ameliyattan sonra arabaya atladım geldim evime. allahım yaşatMASIN KİMSELERE

Bende çok gamsız biri gibi görünürüm ama bunun onunla alakası olmuyor çok farklı birşey. Her acı gögüslenmiyor bazen. Demeniz gibi bir daha yaşamamak duasıyla

Geç kuzum ben teste göre moralim düşmedi benm adet ağrılarım çok erken başlar adet ağrılarım baslaması moralim bozdu 17 subatta adet oldm en son 8 mart yumurtam çatladı
Canım benim seni umutlandirip hüsrana sokmak istemem. Belki bebistendir belki de adettendir bilemiyorum. Ama seni rahatlatması için şunu söyleyebilirim. 3 düşükten sonra oğluma hamile kaldığımı, adetime 4 gün kala kanda öğrenmiştim hemen iğneye baslamak için. Neyse adet günüm geldi ama bende nasıl adet ağrıları var bilemesin aha dedim bu da gidecek düşük yapacağım kesin ama olmadı oğlum sıkı sıkı tutundu bana. Rabbime şükürler olsun

Anladım canım bende 11. Gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı regl bekliyorum 1 gün gecikti benimde ağrılarım var ama yumurtlamaya göre daha regl için 2-3 günüm var o yüzden umutlanmiyorum

Merhaba arkadaşlar
Bende aranıza yeni katıldım sayılır, ovulasyon testini ilk defa deniyorum.Adetlerim düzenlidir genelde 28-30 gün arasında olur.Son adetimin başlangıç tarihi 17 şubat , beklediğim adet tarihimde 16 mart.bugün 24. Gün ve ovulasyon testi ekte paylaşıyorum.Ve 13.gün doktora gittğimde 11-12mm yumurtan var demişti.Sizce teste devam etmeli miyim? Bu ne anlama gelmekte

Eklentiler

• 498987D5-90DF-4F75-A3AE-35BF8496975D.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 26
Sende yerleşme kanaması oldu mu? Yani her kadında olur mu yerleşme kanaması merak ediyorum
Yok olmadı canım. Bende şuan akıntı filan da yok. Diğer hamileliğimde çok beyaz akıntım vardı.
Aman kanama olmasın zaten diken üstünde duruyom çok korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…