Benimde öyle olmuştu kimyasal gebeligimde 5 gün gecikti test yaptim negatif hastaneye gittim kanda 162 çıkmıştıKızlar dün hamiş bi arkadaşımla konuştum evde erken gebelik testi yapmış regl gününde negatif çıkmış sonra hastene de test yaptırmış 200 lerde çıkmış değeri ondan sonra normal test almış hatıra kalsın diye yine negatif çıkmış ve şuan 8 aylık hamile bence testlerle üzmeyelim kendimizi
Yaa tebrik ederimKızlarrr ben dün erken testte çizgi vardı dedim yaaa şimdi kaset test yaptım hemen çıktı çokkk açık renk sizde görüyonuzzzz muuuubenmi görüyom acabaaa daha 5 gün varr adetee çıkarmııı acabaaa
Dilerim hamilesindir kuzum rabbim nasip eder inşallahBakalımçok heyecanlı şeyler benimde gidip geliyor duygularım ne bilim belki birgün güler bize kader kimbilir
Sağolasın canım benim gönlü güzel arkadaşım rabbim gönlüne göre versin inşallah sağolHiç modunu düşürme hiççç bak gerçekten. Sana şunu söleyim ben hayatım boyunca hiç düzenli adet olamadım ve 3. Yılıma girdim 1bcuuk yıldır bebek istiyorduk ama ben anca 4.5 ayda bir adet oluyordum ve bebek olmuyordu. Sonra adet olmadan hamile kaldıgımı öğrendim doktor bile haftalıgını hesaplıyamadı sonra kaybettim zaten. O kadar yıprattım ki kendimi zaten zar zor oldu kaybettim diye.
Sonra bi baktım her ay adet olmaya başladım. Dedim ki bunda da varmış bir hayır.adet olmak bile öyle bir nimet öyle bir lütuf ki herşey güzel olucak güzel yüreğini ferah tut kuzum ❤
Teşekkür ederim canım inşallah vardır bende değişik duygular içindeyim allah razı olsunnnYaa tebrik ederimçok sevindiiimmmm
Geç kuzum ben teste göre moralim düşmedi benm adet ağrılarım çok erken başlar adet ağrılarım baslaması moralim bozdu 17 subatta adet oldm en son 8 mart yumurtam çatladıCanım kaç gün geçti yumurtlamanın üstünden test yapmışsın ya sende geç yumurtlamistin sanki
Aminn hepimize inşallah canım benimSağolasın canım benim gönlü güzel arkadaşım rabbim gönlüne göre versin inşallah sağol
amin canım inşallah. benimde 8 haftalıktı o gün fazla mide bulantısı olduğu için rastgele gittim doktora bi öğrendim ki kalbi durmuş dedi şok oldum. hemen apar topar aldılar zaten. normalde gamsız derler bana. kimseye söyleyemedim. kendim ameliyattan sonra arabaya atladım geldim evime. allahım yaşatMASIN KİMSELEREAllahım hiçbir kadına ilk verip sonra kaybedeceği evladı vermesin sınamasın. bende bir düşük yaşadım kalp atışı durmuş içimde parçalanmıştı. Belki çok taşıyamadım bebeğimi ama o benimdi 8 haftalıktı ne kadar üzüldüm dün gibiateş yandı içimde sandım ahhh dedim şehit anaları nasıl dayanmış Allahım dedim ahh diye diye canım çıktı zor toparladım kendimi. Evlad açısı çok kötü. Eşimi hiç ağlarken görmemiştim ilk o zaman gördüm ne biliyim ya Birde 8 haftalık ya o kadarcıkken böyle olduysam. Allahım diyorum başka birşey diyemiyorum kimseler yaşamasın bunu hiçbir ana baba...
Bende çok gamsız biri gibi görünürüm ama bunun onunla alakası olmuyor çok farklı birşey. Her acı gögüslenmiyor bazen. Demeniz gibi bir daha yaşamamak duasıylaamin canım inşallah. benimde 8 haftalıktı o gün fazla mide bulantısı olduğu için rastgele gittim doktora bi öğrendim ki kalbi durmuş dedi şok oldum. hemen apar topar aldılar zaten. normalde gamsız derler bana. kimseye söyleyemedim. kendim ameliyattan sonra arabaya atladım geldim evime. allahım yaşatMASIN KİMSELERE
İnşallah canımTeşekkür ederim canım inşallah vardır bende değişik duygular içindeyim allah razı olsunnn❤
Canım benim seni umutlandirip hüsrana sokmak istemem. Belki bebistendir belki de adettendir bilemiyorum. Ama seni rahatlatması için şunu söyleyebilirim. 3 düşükten sonra oğluma hamile kaldığımı, adetime 4 gün kala kanda öğrenmiştim hemen iğneye baslamak için. Neyse adet günüm geldi ama bende nasıl adet ağrıları var bilemesin aha dedim bu da gidecek düşük yapacağım kesin ama olmadı oğlum sıkı sıkı tutundu bana. Rabbime şükürler olsunGeç kuzum ben teste göre moralim düşmedi benm adet ağrılarım çok erken başlar adet ağrılarım baslaması moralim bozdu 17 subatta adet oldm en son 8 mart yumurtam çatladı
İnşallah canım paylaşıcam burdanİnşallah canımmerakla beklemedeyim senin sonucunu
Çıkar kuzum benimde 3 mart çatlama oldu Rabbim çift çizgiler görmek nasip etsinnnKızlar benim pik 3, çatlama 4 marttı, yarın yapsam çıkar mı? Zaten yapıcam ama fikir olsun diye soruyorum
Anladım canım bende 11. Gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı regl bekliyorum 1 gün gecikti benimde ağrılarım var ama yumurtlamaya göre daha regl için 2-3 günüm var o yüzden umutlanmiyorumGeç kuzum ben teste göre moralim düşmedi benm adet ağrılarım çok erken başlar adet ağrılarım baslaması moralim bozdu 17 subatta adet oldm en son 8 mart yumurtam çatladı
Sende yerleşme kanaması oldu mu?Çıkar kuzum benimde 3 mart çatlama oldu Rabbim çift çizgiler görmek nasip etsinnnaminnnn
Bir ihtimal erken gebelik testinde çıkar canımKızlar benim pik 3, çatlama 4 marttı, yarın yapsam çıkar mı? Zaten yapıcam ama fikir olsun diye soruyorum
Yok olmadı canım. Bende şuan akıntı filan da yok. Diğer hamileliğimde çok beyaz akıntım vardı.Sende yerleşme kanaması oldu mu?Yani her kadında olur mu yerleşme kanaması merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?