Tesekkur ederm cnm bilgilerin icin. Benm bata 4 gun var diger gebelgmde 4 gun kala gebelkvtesrim kipkirmizydi ama bu sefer belirti cok olmadigi icn korkudan test yapamiyormvalla canım ben zaten buraya yazıyorum yumurtlamadan beri acayip hissediyordum ben.
şuanki belirtilerim sol kasık batması,adet olucam gbi bir ağrı,ara sıra belim ağrıyor gögüslerim şişti ve hafif bir ağrı var, bulantım var ben adet olmadan önce de ara ara bulantı yaşarım diye takılmadım ona ama bu bi değişik geçmiyor
karnım gurul gurul gaz var gibi, çok acayip üşüyorum ve çok sivilce uçuk çıkardım. bu son yazdıklarım belirtimi bilmiyorum ama ilk hamileliğimde olmamıştı farkettiğim için yazdım,
rabbim hayırlısını versin inşallah hakkında kuzum.. ben yumurtlamadan beri kendimi dinlediğim için ve ilk hamileliğimle ıyasladıgım için bu kadar belirti yaşamış olabilirim.. hiç belirti olmadan hamilelik yaşayanda var rabbim evladına kavuştursunnn tez zamanda
CANIM SENİN DÜN YUMURTLAMA BUGÜN ÇATLAMA PAZARTESİYE KADAR DEĞERLENDİR BUGÜN VE YARIN DAHİL.Kızlar sizce bu çatlamış mı ? Soldaki dün sağdaki bugün Eki Görüntüle 2801103
Amin canım benım sağolasın iyiki varsınız hepiniz ayrı ayrı kadının halinden kadın anlar cidden dilerim güzel haberler veririm size sizde banaCanım benim seni umutlandirip hüsrana sokmak istemem. Belki bebistendir belki de adettendir bilemiyorum. Ama seni rahatlatması için şunu söyleyebilirim. 3 düşükten sonra oğluma hamile kaldığımı, adetime 4 gün kala kanda öğrenmiştim hemen iğneye baslamak için. Neyse adet günüm geldi ama bende nasıl adet ağrıları var bilemesin aha dedim bu da gidecek düşük yapacağım kesin ama olmadı oğlum sıkı sıkı tutundu bana. Rabbime şükürler olsun
Anladım kuzum hayırlısı ben daha 6. Gün yaptım ama ağrılarım yanıltmıyor şu an sadece bel ağrım var bakalım nolcakAnladım canım bende 11. Gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı regl bekliyorum 1 gün gecikti benimde ağrılarım var ama yumurtlamaya göre daha regl için 2-3 günüm var o yüzden umutlanmiyorum
hiç belli olmaz canım belki çıkar belkide geç döllenme olur çıkmaz sonra çıkar. Rabbim hayırlısını versin inşallah. çift çizgileri görmek nasip olsun inşallahhhTesekkur ederm cnm bilgilerin icin. Benm bata 4 gun var diger gebelgmde 4 gun kala gebelkvtesrim kipkirmizydi ama bu sefer belirti cok olmadigi icn korkudan test yapamiyorm
13.günden bu yana böyle mi yani testin?Merhaba arkadaşlar
Bende aranıza yeni katıldım sayılır, ovulasyon testini ilk defa deniyorum.Adetlerim düzenlidir genelde 28-30 gün arasında olur.Son adetimin başlangıç tarihi 17 şubat , beklediğim adet tarihimde 16 mart.bugün 24. Gün ve ovulasyon testi ekte paylaşıyorum.Ve 13.gün doktora gittğimde 11-12mm yumurtan var demişti.Sizce teste devam etmeli miyim? Bu ne anlama gelmekte
Merhaba arkadaşlar
Bende aranıza yeni katıldım sayılır, ovulasyon testini ilk defa deniyorum.Adetlerim düzenlidir genelde 28-30 gün arasında olur.Son adetimin başlangıç tarihi 17 şubat , beklediğim adet tarihimde 16 mart.bugün 24. Gün ve ovulasyon testi ekte paylaşıyorum.Ve 13.gün doktora gittğimde 11-12mm yumurtan var demişti.Sizce teste devam etmeli miyim? Bu ne anlama gelmekte
Kızlar bu progesteron hormonunu için aile hekimine gitsem saplık ocağında da test verebilir miyim
Allah'ım güzellikler versin gönlüne canımAllahım hiçbir kadına ilk verip sonra kaybedeceği evladı vermesin sınamasın. bende bir düşük yaşadım kalp atışı durmuş içimde parçalanmıştı. Belki çok taşıyamadım bebeğimi ama o benimdi 8 haftalıktı ne kadar üzüldüm dün gibiateş yandı içimde sandım ahhh dedim şehit anaları nasıl dayanmış Allahım dedim ahh diye diye canım çıktı zor toparladım kendimi. Evlad açısı çok kötü. Eşimi hiç ağlarken görmemiştim ilk o zaman gördüm ne biliyim ya Birde 8 haftalık ya o kadarcıkken böyle olduysam. Allahım diyorum başka birşey diyemiyorum kimseler yaşamasın bunu hiçbir ana baba...
Kıızz daha senin de mi silikleşmedi. Ya ben bu ay ki yumurtlamadan bişey anlamadım ya. Benimde hala koyu çıkıyor çözemedimKızlar sizce bu çatlamış mı ? Soldaki dün sağdaki bugün Eki Görüntüle 2801103
BUGÜN GÖSTERİYOR CANIM. YUMURTLAMA BUGÜN GERÇEKLEŞİYORKızlar bir yorumlar mısınız yaben bu testi çözemedim. Tamam 10 mart yumurtlama dedim de hala çatlamadı sanki. Bu kadar uzun çatlamama oluyo mu? Ben çatladım burda yumurtam çatlamadı
10 Martta aniden yükselince yumurtlamayı 10 mart zannettimBUGÜN GÖSTERİYOR CANIM. YUMURTLAMA BUGÜN GERÇEKLEŞİYOR
Benimde seninle aynı canımm ama ben klomen kullandım yumurtalarım gelişmedi ertesi hafta gittiğimde çatlamış dedi doktor daha önde yaşamadığım belirtiler yaşıyorum ama test yapmaya cesaretim yokKızlar benim pik 3, çatlama 4 marttı, yarın yapsam çıkar mı? Zaten yapıcam ama fikir olsun diye soruyorum
Benim de aynı pik 3 çatlama 4 merak ediyorm ne belirtileriniz?Benimde seninle aynı canımm ama ben klomen kullandım yumurtalarım gelişmedi ertesi hafta gittiğimde çatlamış dedi doktor daha önde yaşamadığım belirtiler yaşıyorum ama test yapmaya cesaretim yokinşallah görürsün çift çizgiyi canım
Canım aşırı göğüs ucunda ağrı normalde regl öncesi olmaz bende göğüs etrafınsa pul pul deri dökülmesi bel ağırısı oldu ters rahimdden olabilir diye düşünüyorum birde akıntı oluyor beyaz renk ama sanki idrar gelir gibi bi anda oluyor hissediyorum ama bunlar ı regl öncesi de yaşardım bende ekstra olan şey göğüs ağrısı ve ppul pul dökülmeBenim de aynı pik 3 çatlama 4 merak ediyorm ne belirtileriniz?
Benim aynısı geçen ayda olmuştu bu ayda var ama bu sefer gögüslerim aşırı şişmedi sadece uclarında acı mı desem sızı mı birşeyler oluyor aklıma hiçbir şey getirmek istemiyorum adet olursam doktora soracağım neymiş bu 2 aydır yedi beni. Hemen hemen blirtilrimiz aynı da bende bunlar adet olmadan önce belirti değil ben sessiz sakın olurdum adet sadece belime ağırlık biner gibi olurdu. Şimdi kol kasığım da çok ağrıdı bu ay. Acaba birşeyler yapmaya çalışıyor da yapamıyor mu diyorum vucudumCanım aşırı göğüs ucunda ağrı normalde regl öncesi olmaz bende göğüs etrafınsa pul pul deri dökülmesi bel ağırısı oldu ters rahimdden olabilir diye düşünüyorum birde akıntı oluyor beyaz renk ama sanki idrar gelir gibi bi anda oluyor hissediyorum ama bunlar ı regl öncesi de yaşardım bende ekstra olan şey göğüs ağrısı ve ppul pul dökülme
Belki yerleşme belirtisidir canım dilerim öyledir canımKızlar acil cvp istiyorum sizden çalışmayan başladığım için 12 saat nerdeyse ayaktayım ve adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişkimiz oldu eşimle. Az önce sıcak bir akıntı hissettim lavaboya gittim baktım ki kahverengiye yakın krem gibi akıntı gelmiş iki damla. Bat 18 mart diye gösteriyor uygulama ama ben 15inde olurum diye düşünüyorum
Kız hamilesindir belki nasıl sakinsin yahuBerilyumm canım dün olan şiddetli ağrım ve şişkinlik bugün yok oldu ve pütürlü kokusuz yapışkan beyaz yoğun akıntım var ilişkinin üzerinden 10 gün geçti ovulasyon takibini bilmediğim için birşeyde diyemiyorum olmazsa bundan sonra yapacağım zaten. Bilgi vereyim dedim ve fazlasıyla libido artışı var. Sende durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?