Canım bende göğüs ağrısı adet öncesi hiç olmazdı pkos var yumurta takibimi doktor yaptı bende klomenden dolayı mı bu göğüs belirtileri yaşadım diye düşündüm önceki aylar pkos olduğumu bilmezken adetim 15-20 gün gecikirdi hamile sanardım kendimi kaç kere kan verirdim negatif çıkardı o yüzden test yapamaya cesaretim yok ayın 20 sine kadar beklicem olmazsam o zaman kan veririm belkiBenim aynısı geçen ayda olmuştu bu ayda var ama bu sefer gögüslerim aşırı şişmedi sadece uclarında acı mı desem sızı mı birşeyler oluyor aklıma hiçbir şey getirmek istemiyorum adet olursam doktora soracağım neymiş bu 2 aydır yedi beni. Hemen hemen blirtilrimiz aynı da bende bunlar adet olmadan önce belirti değil ben sessiz sakın olurdum adet sadece belime ağırlık biner gibi olurdu. Şimdi kol kasığım da çok ağrıdı bu ay. Acaba birşeyler yapmaya çalışıyor da yapamıyor mu diyorum vucudumçektiğimiz şeylere bak ya.
Valla canım bende regl ağrısı var birde yapışkan akıntı var ama her zaman olmuyor ha birde kabızlık oldu bugün gerçi bunlar bende regl den önce de olurBerilyumm canım dün olan şiddetli ağrım ve şişkinlik bugün yok oldu ve pütürlü kokusuz yapışkan beyaz yoğun akıntım var ilişkinin üzerinden 10 gün geçti ovulasyon takibini bilmediğim için birşeyde diyemiyorum olmazsa bundan sonra yapacağım zaten. Bilgi vereyim dedim ve fazlasıyla libido artışı var. Sende durum nasıl
Berilyumm canım dün olan şiddetli ağrım ve şişkinlik bugün yok oldu ve pütürlü kokusuz yapışkan beyaz yoğun akıntım var ilişkinin üzerinden 10 gün geçti ovulasyon takibini bilmediğim için birşeyde diyemiyorum olmazsa bundan sonra yapacağım zaten. Bilgi vereyim dedim ve fazlasıyla libido artışı var. Sende durum nasıl
Sorma yaa neler çekiyoruzBenim aynısı geçen ayda olmuştu bu ayda var ama bu sefer gögüslerim aşırı şişmedi sadece uclarında acı mı desem sızı mı birşeyler oluyor aklıma hiçbir şey getirmek istemiyorum adet olursam doktora soracağım neymiş bu 2 aydır yedi beni. Hemen hemen blirtilrimiz aynı da bende bunlar adet olmadan önce belirti değil ben sessiz sakın olurdum adet sadece belime ağırlık biner gibi olurdu. Şimdi kol kasığım da çok ağrıdı bu ay. Acaba birşeyler yapmaya çalışıyor da yapamıyor mu diyorum vucudumçektiğimiz şeylere bak ya
13.günden bu yana böyle mi yani testin?
Regli kaç günde bir oluyorsunuz peki?Evet böyle devam ediyor hala
Oyy oyy bilemedim ki bende ne neden? Klomen olsa benim klomen kullanmışlığım yok ama aynıyım iki aydır. Bulacam sebebini şunun şurasında ne kaldı perşembeyeCanım bende göğüs ağrısı adet öncesi hiç olmazdı pkos var yumurta takibimi doktor yaptı bende klomenden dolayı mı bu göğüs belirtileri yaşadım diye düşündüm önceki aylar pkos olduğumu bilmezken adetim 15-20 gün gecikirdi hamile sanardım kendimi kaç kere kan verirdim negatif çıkardı o yüzden test yapamaya cesaretim yok ayın 20 sine kadar beklicem olmazsam o zaman kan veririm belki
kızlar ya ben 3 gün önce kahve lekelenme yaşadım ara ara ama ben onu bir fiil her ay yaşar sonra adet olurum dün adet olmam lazımdı lakin olmadı bugün bir gün geçti dün gebelik kaset test yaptım negatif ben bu ay klomen kullandım acaba o benim fabrika ayarlarımı mı bozdu da gecikti dedim dr yorumları okurum malum ben hep yine okudum bakın ne diyor :)
Prof. Dr. İlker Günyeli
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Adet gecikmesi yapmaz.. adet gecikmesi sadece gebelikten olabilir,adetinizi 10 gün geçene kadar bekleyin..
Bende yaptım benimki de negatif çıktı zaten biliyordum ya yine beni sasirtmadiBu canım
Ne kadar vardı adetineBende yaptım benimki de negatif çıktı zaten biliyordum ya yine beni sasirtmadiumutlar öbür aya kaldı yanı
Ne yazıcak bakayım teste atayımVardır kan ile yapılan hormon testi
Bak benimki de bu kocaman bir NEGATİF.. muhtemelen Çarşamba adet günüm olacağım GalibaBu canım
Ama daha var adetimize hemen üzülme geçince tekrar yaparızBak benimki de bu kocaman bir NEGATİF.. muhtemelen Çarşamba adet günüm olacağım Galibahâlbuki nekadar umutluydum
Kafam karıştıNe yazıcak bakayım teste atayım
Ayy bende çarşamba olacağım benimde böyle çıkacak kesinBak benimki de bu kocaman bir NEGATİF.. muhtemelen Çarşamba adet günüm olacağım Galibahâlbuki nekadar umutluydum
Bu da benimki kocaman bir NEGATİFNe yazıcak bakayım teste atayım
Benimki hiç sapmadan şıp diye gelirAma daha var adetimize hemen üzülme geçince tekrar yaparız
Kaset ve bütün kasik batması falan geçti her ay aynı trajediAyy bende çarşamba olacağım benimde böyle çıkacak kesinöyle hissediyorum bu kaset demi?
Erken gebelik testi denesene canım Bi kereBenimki hiç sapmadan şıp diye gelir
Yok yaa vallahi yapasim kalmadı amaaann hevesim kaçtı yaniErken gebelik testi denesene canım Bi kereşıp diye gelir ama daha yok yani.. Keşke benimde şıp diye gelseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?