Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende göğüs ağrısı adet öncesi hiç olmazdı pkos var yumurta takibimi doktor yaptı bende klomenden dolayı mı bu göğüs belirtileri yaşadım diye düşündüm önceki aylar pkos olduğumu bilmezken adetim 15-20 gün gecikirdi hamile sanardım kendimi kaç kere kan verirdim negatif çıkardı o yüzden test yapamaya cesaretim yok ayın 20 sine kadar beklicem olmazsam o zaman kan veririm belki

Valla canım bende regl ağrısı var birde yapışkan akıntı var ama her zaman olmuyor ha birde kabızlık oldu bugün gerçi bunlar bende regl den önce de olur bugün çatlamanın 7. Günü benimde 1 hafta sonra belli olur. Merakla bekliyorum zamanın geçmesini bem bu ay Dr la ilerledim adet günü ile beraber 13. Günü 19 mm di yumurta çatlamak üzere dedi ertesi gün ilişki olsun dedi o gün birde ovu. Testi yaptım açık çıktı t çizgisi çatlamıştı 14. Gün

Sorma yaa neler çekiyoruz ama belki sürekli bilinçaltımızda olduğundan hormonlardan göğüs ağrısı olabilir mi bilmiyorum inşallah bizimde mucizemiz geeçekleşir bu belirtiler hayırlı belirtilerdir

Oyy oyy bilemedim ki bende ne neden? Klomen olsa benim klomen kullanmışlığım yok ama aynıyım iki aydır. Bulacam sebebini şunun şurasında ne kaldı perşembeye çarşamba adetim gelirse perşembe doktordayım.

Canım bende hala regl olamadim yani normalde adetin çok duzensizzz ama bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım yani iğneden 14 gün sonra olmak gerekmez miydi regl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…