Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu regl belirtileri aynı gebelik belirtileri gibi ya bu kadar erken dönemde boşa belirti arıyoruz sanki en güzeli reglin gecikmesini beklemek hem de öyle 1 gün değil 1 hafta falan. Rahat insanlar hep böyle öğreniyor. 3 ay sonra hamile olduğunu öğrenen biliyorum

Yok yaa vallahi yapasim kalmadı amaaann hevesim kaçtı yani
Offf valla İnternette araştırma yapmaktan başım ağıyor artık zar zor gördüğüm silik çizgi araştırması... çok zormuş beklemek hayal kırıklığı Allah herkese sabır versin güzel haberler versin.. Sende sıkma canını napalım gelecek ay yine bekliycez

İnşallah sende vardir cnm tabi önümüzdeki aya bakacaz dediğin gibi

Ne kadar ayrıntılı yazmışsınız .Gerçekten kiminde gebelik belirtisi olurken kimin de olmayabiliyor .Geçen ay bunların hepsini ben de yaşadım ama regl oldum .Emindim baya hamile olduğuma ama olmadı .Sürekli susuzluk hissi ,aş erme baya suphelendirdi beni ama degilmis malesef .Umarım siz güzel haberi verirsiniz .

Kaset ve bütün kasik batması falan geçti her ay aynı trajedi yok yaa olmuyor ne yaparsam yapayım.. yaza tüp Bebek yolu göründü bize
Zor bir durum hele ki böyle herşeyi yap hiç engel yokken olmuyor olması insanı üzüyor hepsi ayrı zor süreç gönlünüzce olmasını dilerim tüp bebek de keşke garanti olsa. Ben hepsinden korkuyorum

Maşallah 3 ay sonra öğrenecek kadar rahat olsam 100 yasına kadarda yaşarım herhal

Hayırlısı olsun hakkımızda canımm Bakalım inşallah gebelik belirtileridir bunlar hayırlısı ile

Maşallah 3 ay sonra öğrenecek kadar rahat olsam 100 yasına kadarda yaşarım herhal
Bende onu anlamıyorum çok yakınım hemde nasıl ya 3 ay hiç mi regl olacağım neden olmadım diye düşünmedin soramiyorum da

Kan testin resmini çektim sorduğun lh ve fsh hangisi bilmiyorum

Eklentiler

• F94E3A64-F299-4FD1-A108-994775463214.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 27CDD3C1-7B59-486A-A904-0EB1894728B1.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar hala yumurtluyor muyum ben fikirlerinize yorumlarınıza ihtiyacım var

Eklentiler

• 20210313_162235.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 42
Kız hamilesindir belki nasıl sakinsin yahu
Sakin olmam canım regl bitiminden 8.gün ilişki oldu ve o gün yumurta akı kıvamında akıntım vardı sonradı eşimin işinden dolayı bir birliktelik olmadı bat 27 Şubat çok moral bozukluğu yaşadım 1.5 yıldır şuan ihtimal veremiyorum işte 10 günlük gecikmede kan verip eve gelirken regl olmuştum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merakla haberini bekliyorum güzel sonucun olur Allahın izniyle inşallah. ovulasyon takibini bilseydim keşke bende yapsaydım. Bu ayda dr bekliyor klomen verecekti

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım kuzum dilerim hamişsindir inşallah öğrenince etiketle benide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…