Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamış mı oluyor koyu renk sonrası silik olunca kimileri pik olmamış daha koyu olması gerekiyor diyor

Merakla haberini bekliyorum güzel sonucun olur Allahın izniyle inşallah. ovulasyon takibini bilseydim keşke bende yapsaydım. Bu ayda dr bekliyor klomen verecekti
İnşallah canım. Sen benden önce güzel haber alırsın inşallah önce test yapacaksın inşallah klomen e gerek kalmaz

Kızçeler ben grip gibi bir şey oldum boğazım ağrıyor burnum akıyor nurofen falan içsem sıkıntı olur mu ya

Zor bir durum hele ki böyle herşeyi yap hiç engel yokken olmuyor olması insanı üzüyor hepsi ayrı zor süreç gönlünüzce olmasını dilerim tüp bebek de keşke garanti olsa. Ben hepsinden korkuyorum
Başka çarem yok yaşım 35 gücüm kuvvetim yerindeyken istiyorum tüp bebekte en azından döllenme sorunu yok sadece tutunma olayı var oda inşallah olur

Canım içini ferah tut benim kızım tek ilişki ve olmaz denilen ayda oldu kısmetinde fçvarsa o bir ilişkiyle olmuştur Allah sağlıklısını hayırlısını versin

Bilmiyorım daha önce baktı ondan mı acaba? Öncesinde sonucun varsa sonuçta pco dediyse onlara bakmıştır bence
Bana alttan ultrasonu soktu polikistik dedi karnımdan ultrason yapmıştı daha önce gittiğimde bir şey yok dedi boşu boşuna zaman kaybettirdi bana

Millet 3 ay farketmiyor biz telefon flashında çizgi arıyoruz ağlasam mı gülsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…