Seninde aynı olmuş canım. Pik sandın baktın iki gün sonra yine pik. Hayırlara çıksın inşallah. Güzel sonuçlanır inşallah bu dönemlerimizBenimde böyle bir şey anlamadım
Bn testi aldığım kişiye sormuştum gayet profesyonel takip yapıyo benim 2.gün akşam çatladı canımGerçekten miibende bu testler bozuk mu diye bakıp duruyorum. Acaba böyle yumurtlamanın uzun sürmesi güzel bir şey midir ?
Yenı gördüm evet koyu. muhtemelen bugun çatlamıştır silikleştiyse dünü bugunü ve yarını değerlendir canımBu gün ki testim c den daha koyu t belli olmuyor fotografda bu gün mü acaba yumurtlama
Çatlamış mı oluyor koyu renk sonrası silik olunca kimileri pik olmamış daha koyu olması gerekiyor diyorSeninde aynı olmuş canım. Pik sandın baktın iki gün sonra yine pik. Hayırlara çıksın inşallah. Güzel sonuçlanır inşallah bu dönemlerimizsen en azından çatlamayı görmüşsün. Ben hala göremedim. 3 gündür pik gidiyor
Bunda FSH İLE LH yok canım. Bunu kadın doğum mu yaptı sana tahlil? Benim dediğim hormonlar başka?Kan testin resmini çektim sorduğun lh ve fsh hangisi bilmiyorum
İnşallah canım. Sen benden önce güzel haber alırsın inşallah önce test yapacaksınMerakla haberini bekliyorum güzel sonucun olur Allahın izniyle inşallah. ovulasyon takibini bilseydim keşke bende yapsaydım. Bu ayda dr bekliyor klomen verecekti
İnşallahHayırlısı olsun hakkımızda canımmBakalım inşallah gebelik belirtileridir bunlar hayırlısı ile
Kadın doğumcu yaptı neden bakmamış ona sorayım mı doktora ?Bunda FSH İLE LH yok canım. Bunu kadın doğum mu yaptı sana tahlil? Benim dediğim hormonlar başka?
Başka çarem yok yaşım 35 gücüm kuvvetim yerindeyken istiyorumZor bir durum hele ki böyle herşeyi yap hiç engel yokken olmuyor olması insanı üzüyorhepsi ayrı zor süreç gönlünüzce olmasını dilerim tüp bebek de keşke garanti olsa. Ben hepsinden korkuyorum
Ben yapıcam erken gebelik ile normalKızlar yarın yapıyomuyuz test
Bilmiyorım daha önce baktı ondan mı acaba? Öncesinde sonucun varsa sonuçta pco dediyse onlara bakmıştır benceKadın doğumcu yaptı neden bakmamış ona sorayım mı doktora ?
Olsun nasıl olursa hayırlısı olsun ya gerisi çok da önemli değilBaşka çarem yok yaşım 35 gücüm kuvvetim yerindeyken istiyorumtüp bebekte en azından döllenme sorunu yok sadece tutunma olayı var oda inşallah olur
Canım içini ferah tut benim kızım tek ilişki ve olmaz denilen ayda oldu kısmetinde fçvarsa o bir ilişkiyle olmuşturSakin olmam canım regl bitiminden 8.gün ilişki oldu ve o gün yumurta akı kıvamında akıntım vardı sonradı eşimin işinden dolayı bir birliktelik olmadı bat 27 Şubat çok moral bozukluğu yaşadım 1.5 yıldır şuan ihtimal veremiyorum işte10 günlük gecikmede kan verip eve gelirken regl olmuştum
Valla bilmiyorum yazdım doktora bıkçak benden habire yazıyorum aklıma birşey takılıncaBilmiyorım daha önce baktı ondan mı acaba? Öncesinde sonucun varsa sonuçta pco dediyse onlara bakmıştır bence
Bana alttan ultrasonu soktu polikistik dedi karnımdan ultrason yapmıştı daha önce gittiğimde bir şey yok dedi boşu boşuna zaman kaybettirdi banaBilmiyorım daha önce baktı ondan mı acaba? Öncesinde sonucun varsa sonuçta pco dediyse onlara bakmıştır bence
Millet 3 ay farketmiyor biz telefon flashında çizgi arıyoruz ağlasam mı gülsem miŞu regl belirtileri aynı gebelik belirtileri gibi ya bu kadar erken dönemde boşa belirti arıyoruz sankien güzeli reglin gecikmesini beklemek hem de öyle 1 gün değil 1 hafta falan. Rahat insanlar hep böyle öğreniyor. 3 ay sonra hamile olduğunu öğrenen biliyorum
İnşallah vardır canımBen yapıcam erken gebelik ile normal12.günüm yarın çıkar mı acaba varsa?
Herşey nasip kısmet sıkma canını vardır Rabbimin bir bildiğiBak benimki de bu kocaman bir NEGATİF.. muhtemelen Çarşamba adet günüm olacağım Galibahâlbuki nekadar umutluydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?