Ne desem bilemiyorum yazık kafamızaMillet 3 ay farketmiyor biz telefon flashında çizgi arıyoruz ağlasam mı gülsem mi
Valla bende bilemiyorum yaniNe desem bilemiyorum yazık kafamıza
Sorma ya çirit attim haburalarda sona birşey kalmadıİnşallah vardır canım
Değişseydin doktorunu canım bir doktorla iş olmaz takılıp kalma Birtane ye. En son da pco deyip geçiyorlar işte başta görmüyor mu o zaman şimdi mi anlamış yani.Bana alttan ultrasonu soktu polikistik dedi karnımdan ultrason yapmıştı daha önce gittiğimde bir şey yok dedi boşu boşuna zaman kaybettirdi bana
Olsun sana yardımcı oluyorsa yaz bilmen hakkınValla bilmiyorum yazdım doktora bıkçak benden habire yazıyorum aklıma birşey takılınca
Buldum 11. ayda yapmışBunda FSH İLE LH yok canım. Bunu kadın doğum mu yaptı sana tahlil? Benim dediğim hormonlar başka?
Pozitif düşün pozitif olsunSorma ya çirit attim haburalarda sona birşey kalmadısabah tertemiz testler görmek var
Buldum 11. ayda yapmış
Yok sabaha hazırlıyorum kendimiPozitif düşün pozitif olsun
Evet ya sormaAa baya pahalıymış canım
Bende öyle yapıcam olası birşey yoksa.Yarın çıkmazsa 18 inde tekrar yapcam ben testi
Dün negatif çıktı ya test içim buruk bir de hiç belirti kalmadı bende ondan sanırımBende öyle yapıcam olası birşey yoksa.
Seni keyifsiz hissediyorum ben?
Dün negatif çıktı ya test içim buruk bir de hiç belirti kalmadı bende ondan sanırım
Bu ay da olmazsa zaten gittikçe ümidimi kaybedicemÇok iyi anlıyorum
Oyyy masallah maşallahTekrarladım temin kuzum
Anam sus onun kulağı heryerdedir
Akşam onlardayım zaten
Ama sölemicem daha benim koca bilmiyo
Allah diyorum.Bu ay da olmazsa zaten gittikçe ümidimi kaybedicemeşim de çok istiyo ailesi çok baskılıyo sanırım genel olarak çevre baskısı çok etkiliyor stresi
Ay gerçekten mi ya güzel mi sorun yok dimi nasıl anladın güzel düşüneyim ben güzel olsun ozaman eşimde diyor bizim bebeğimiz olmuçak mı acaba diye dur daha 7 ay evliyiz dedim oda üzülüyor belli etmiyor benceDedim sana daha önce yapmış demek ki diye.
Ama diyeyim sana hormonların çok güzel senin
Sen testlerini düzgün şekilde yapıp şu yumurtlamayı bulmalısıngerisi Allah kerim
Hepimiz aynı dertreniz de elimizde değil olsa ben çoktan yapmıştım canımAy gerçekten mi ya güzel mi sorun yok dimi nasıl anladın güzel düşüneyim ben güzel olsun ozaman eşimde diyor bizim bebeğimiz olmuçak mı acaba diye dur daha 7 ay evliyiz dedim oda üzülüyor belli etmiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?