Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana alttan ultrasonu soktu polikistik dedi karnımdan ultrason yapmıştı daha önce gittiğimde bir şey yok dedi boşu boşuna zaman kaybettirdi bana
Değişseydin doktorunu canım bir doktorla iş olmaz takılıp kalma Birtane ye. En son da pco deyip geçiyorlar işte başta görmüyor mu o zaman şimdi mi anlamış yani.

Bu ay da olmazsa zaten gittikçe ümidimi kaybedicem eşim de çok istiyo ailesi çok baskılıyo sanırım genel olarak çevre baskısı çok etkiliyor stresi
Allah diyorum. Şu insanları hiç anlamıyorum böyle yaparak ne geçiyorsa ellerine. Ben onları hiç düşünmüyorum da Rabbim bizim için verse hasretimizi dindirse orasındayım olmadıkça artıyor insanın içinde hasret eşlerin de stres olması iyi değil bizim gibi aslında.

Dedim sana daha önce yapmış demek ki diye.
Ama diyeyim sana hormonların çok güzel senin
Sen testlerini düzgün şekilde yapıp şu yumurtlamayı bulmalısın gerisi Allah kerim
Ay gerçekten mi ya güzel mi sorun yok dimi nasıl anladın güzel düşüneyim ben güzel olsun ozaman eşimde diyor bizim bebeğimiz olmuçak mı acaba diye dur daha 7 ay evliyiz dedim oda üzülüyor belli etmiyor bence

Hepimiz aynı dertreniz de elimizde değil olsa ben çoktan yapmıştım canım değer aralıklarını anlıyorum araştırma araştıra hepsini çözdüm sayılır eşler hasret ayrı biz hasret ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…