Bunlar nasıl sence sen anlıyorsun maşallahHepimiz aynı dertreniz de elimizde değil olsa ben çoktan yapmıştım canımdeğer aralıklarını anlıyorum araştırma araştıra hepsini çözdüm sayılır eşler hasret ayrı biz hasret ayrı
Canım görmüştüm bunu arada değerin oynamış ama yumutlama yok bunlarda. Testine devam et bu testler pco olanlarda t o kadar koyu oluyor ki. Benim arkadaşım pco oradan biliyorım.Bunlar nasıl sence sen anlıyorsun maşallah
Valla napiyim ayniyim bugun biraz dışarı çıktık hava aldik eve geldik sen napiyosun var mi bi belirti gelisme bi ara girdim baktim okuyamadan ciktimexclusive nerelerdesin cano ne alemdesin
Merak ettim seni hoşgeldn yok kuzum ya bıraktım dengine artık ne olacaksa razıyım umudum yok gibi sende durum neValla napiyim ayniyim bugun biraz dışarı çıktık hava aldik eve geldik sen napiyosun var mi bi belirti gelisme bi ara girdim baktim okuyamadan ciktim
Tamam canım ben her gün yapıyorum bakalım nasip artık bunlardada yanlışlık olabılıyormuş gerçi ama bakalım nasipCanım görmüştüm bunu arada değerin oynamış ama yumutlama yok bunlarda. Testine devam et bu testler pco olanlarda t o kadar koyu oluyor ki. Benim arkadaşım pco oradan biliyorım.Asla pes etme 43.gün sonra pik görenler var asla pes etmek yok.
Sen normalde kendin adet olsan ne kadar süre sonra oluyorsun? İlaçsız. Bunlarda yanlışlık çok fazla olmuyor olurda tarihi geçmiş filan olursa.. Kendin sıvı almamaya dikkat et birde hep aynı saatlerde yapmaya özen göster günlük inşlh bulursun Allahın izniyleTamam canım ben her gün yapıyorum bakalım nasip artık bunlardada yanlışlık olabılıyormuş gerçi ama bakalım nasip
BeeeeeennnnnnYarın kimler test yapıyor şimdi
Amin inşallah canımSen normalde kendin adet olsan ne kadar süre sonra oluyorsun? İlaçsız. Bunlarda yanlışlık çok fazla olmuyor olurda tarihi geçmiş filan olursa.. Kendin sıvı almamaya dikkat et birde hep aynı saatlerde yapmaya özen göster günlük inşlh bulursun Allahın izniyle
Valla ne yalan soyliyim yeminle benimde umudum yok sanki bu ayda olmayacak gibi olursa çok sevinirim ama olmazsada üzülmem çünkü olmayacak gibi hissediyorum nedenseMerak ettim seni hoşgeldn yok kuzum ya bıraktım dengine artık ne olacaksa razıyım umudum yok gibi sende durum ne
Yaaa sen son zamanlarda iyice şaşırmışsın adım gibi eminim senin stresin seni bu hale koymuş yoksam ne güzel olduğun zamanlar olmuşAmin inşallah canım
bak ben günlerimi tutuyorum attım
Merhabalarİyi akşamlarrr
Elbette iyi olurda canım içime öyle doğdu sağ taraftaki histe üşütmeden sanırım bnmValla ne yalan soyliyim yeminle benimde umudum yok sanki bu ayda olmayacak gibi olursa çok sevinirim ama olmazsada üzülmem çünkü olmayacak gibi hissediyorum nedenseneden böyle bi his var içimizde acaba pozitif olmak daha iyi olmaz mi acaba ?
Açıkçası hiç umudum yok bilmiyorum ne hissettiğimi hep olmazlara alışmışım ya bir geliyor
Evet ya bende takıyorum eylülde evlendim ev mod beni mahvetti iş bakıyorum herkes nezaman evlendin yeni diyorum ozaman sen çocuk yaparsın modunda yok düşünmüyorum diyorum ama bir daha kimse geri dönmüyor malesef herkes çocuk yaparım izin alırım diye işe almak istemiyorum canım çok sıkkın çocuk olsaydı doğsaydı işe de girerdim sonra ama olmuyor gelmiyor vardır Allah’ın bir bildiği 7 aydır ilişki yaşayıp hamile kalamıyorum baksanaYaaa sen son zamanlarda iyice şaşırmışsın adım gibi eminim senin stresin seni bu hale koymuş yoksam ne güzel olduğun zamanlar olmuşevde olan insan cidden çok aşırı takıyor. Çalışan yine az da olsa dağılır kafası. Bende işe gircem yok olsa bu psikolojiden kurtulacam eminim benim çocuğum çalıştığım zaman oldu çık aklımdan çocuk düşüncesi diyorum ama çıkmıyor akşama kadar
İnşallah yarın hep beraber görürüz hepimizBenimde seninle aynı canımm ama ben klomen kullandım yumurtalarım gelişmedi ertesi hafta gittiğimde çatlamış dedi doktor daha önde yaşamadığım belirtiler yaşıyorum ama test yapmaya cesaretim yokinşallah görürsün çift çizgiyi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?