- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Canım merhaba nasılsın tekrar kan verdin mi merak ettimYok sırt bel bacak ağrısı var göğüs ağrısı akıntı yok
Benimde reglin üstünden 2 gün geçmiş olacak yarın ama geç yumurtladim erken gebelik de negatif çıktı o yüzden regl bekleyeceğim ama seni çok merak ediyorum inşallah nasip olur canımBeeeeeennnnnn
Korkuyorum birazcık amma
Biliyorum korkunun faydası çok gerçekler acıdır
Ama kanama farklı oluyor regl kanamasından, bir arkadaştan duydum, 3cü ayında öğrenmiş hamiıe olduğunu, çünkü 2 ay regl olmuş hamileyken, hem de ilk çocuğuymuşYok olmadı canım. Bende şuan akıntı filan da yok. Diğer hamileliğimde çok beyaz akıntım vardı.
Aman kanama olmasın zaten diken üstünde duruyomçok korkarım
İşte bahane isteyene çok. Şu korona olmasa ben kurslara gidecemEvet ya bende takıyorum eylülde evlendim ev mod beni mahvetti iş bakıyorum herkes nezaman evlendin yeni diyorum ozaman sen çocuk yaparsın modunda yok düşünmüyorum diyorum ama bir daha kimse geri dönmüyor malesef herkes çocuk yaparım izin alırım diye işe almak istemiyorum canım çok sıkkın çocuk olsaydı doğsaydı işe de girerdim sonra ama olmuyor gelmiyor vardır Allah’ın bir bildiği 7 aydır ilişki yaşayıp hamile kalamıyorum baksana
Yarın yapalım bakalımBir ihtimal erken gebelik testinde çıkar canımama belli de olmaz bazen onlar hata veriyor
Bende iş yok madem o kadar dört yıllık okudum güzelim işi bıraktım evlenirken şimdi kuaförlük kursuna gidiyorum salon açıcam madem iş yok çocuk yok dedim nasip artık valla kafamda deli sorularİşte bahane isteyene çok. Şu korona olmasa ben kurslara gidecemben ünivste okumaya başladım ama o da ayrı stres yapıyor çoçuk üstüne onu kattım birde en iyisi kafayı dağıtacak şeylerle meşgul olmak
Bu da mı aynı olur. Sende kendimi görüyorumKızçeler ben grip gibi bir şey oldum boğazım ağrıyor burnum akıyornurofen falan içsem sıkıntı olur mu ya
Kıız yarın bende bile pikin 11.günü. Sende nasıl 13 oluyor yarıınnBen yapıcam erken gebelik ile normal12.günüm yarın çıkar mı acaba varsa?
Bende bu ay grip oldum bu ay insallah olur ya hislerimizde yaniliriz ama diyorum ya bi tarafimda olur belki diyor bilmiyorum cok karisik duygular içerisindeyimElbette iyi olurda canım içime öyle doğdu sağ taraftaki histe üşütmeden sanırım bnm
BennnYarın kimler test yapıyor şimdi
Bende öyle düşünüyorum ama bi tarafimda ya tutarsa diyor insallah hislerimizde yanılırızAçıkçası hiç umudum yok bilmiyorum ne hissettiğimi hep olmazlara alışmışım ya bir geliyorböyleyim bir geliyor böyleyim oyy oyy
Benim de bu stresle günüm geçecek sankimBenimde reglin üstünden 2 gün geçmiş olacak yarın ama geç yumurtladim erken gebelik de negatif çıktı o yüzden regl bekleyeceğim ama seni çok merak ediyorum inşallah nasip olur canım
Yapıcam adetim 18 mart veya 19 martta olacak birgün bazen şaşarBende öyle düşünüyorum ama bi tarafimda ya tutarsa diyor insallah hislerimizde yanılırızyarin ne yapacaksın test yapacak misin ??
Yarın 12.günüm daKıız yarın bende bile pikin 11.günü. Sende nasıl 13 oluyor yarıınn
Hadi inşallah guzel haberlerini bekliyoruz sabahYapıcam adetim 18 mart veya 19 martta olacak birgün bazen şaşarerken gebelik testimde çıkar mı varsa o meraktayım normal testte yapıcam ben 12.günüm yarın.
Napalım nereye sataştığımız belli değil Allah yardım ede bizlereBende iş yok madem o kadar dört yıllık okudum güzelim işi bıraktım evlenirken şimdi kuaförlük kursuna gidiyorum salon açıcam madem iş yok çocuk yok dedim nasip artık valla kafamda deli sorularkarnımda nasıl taş gibi buara 3 kilo almışım da kasıklarım agrıyor gerim gerim gerginim ya regl olcam yada bilmiyorum artık folik asit içiyorum her gün bir tane 3 aydır düzenli o mu yapıyor bişeyler anlamadım valla
Oyy oyy inşlh belirsizlik yedi beni. Eşim bile haberi yok gizli yapıcamHadi inşallah guzel haberlerini bekliyoruz sabah12. Gun güzel bir zaman
Ben catlamadan sonra sayiyorum seninde oyle olunca 11. Gun oluyor yarinYarın 12.günüm daayy ben mi yanlış sayıyom yaa 3.pik 4.çatlama işte aaayy biri bana yardım ede ben yanlış mi hesaplardayım
Amin inşallahNapalım nereye sataştığımız belli değil Allah yardım ede bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?