Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beeeeeennnnnn
Korkuyorum birazcık amma
Biliyorum korkunun faydası çok gerçekler acıdır
Benimde reglin üstünden 2 gün geçmiş olacak yarın ama geç yumurtladim erken gebelik de negatif çıktı o yüzden regl bekleyeceğim ama seni çok merak ediyorum inşallah nasip olur canım

Yok olmadı canım. Bende şuan akıntı filan da yok. Diğer hamileliğimde çok beyaz akıntım vardı.
Aman kanama olmasın zaten diken üstünde duruyom çok korkarım
Ama kanama farklı oluyor regl kanamasından, bir arkadaştan duydum, 3cü ayında öğrenmiş hamiıe olduğunu, çünkü 2 ay regl olmuş hamileyken, hem de ilk çocuğuymuş

İşte bahane isteyene çok. Şu korona olmasa ben kurslara gidecem ben ünivste okumaya başladım ama o da ayrı stres yapıyor çoçuk üstüne onu kattım birdeen iyisi kafayı dağıtacak şeylerle meşgul olmak

Bende iş yok madem o kadar dört yıllık okudum güzelim işi bıraktım evlenirken şimdi kuaförlük kursuna gidiyorum salon açıcam madem iş yok çocuk yok dedim nasip artık valla kafamda deli sorular karnımda nasıl taş gibi buara 3 kilo almışım da kasıklarım agrıyor gerim gerim gerginim ya regl olcam yada bilmiyorum artık folik asit içiyorum her gün bir tane 3 aydır düzenli o mu yapıyor bişeyler anlamadım valla

Kızçeler ben grip gibi bir şey oldum boğazım ağrıyor burnum akıyor nurofen falan içsem sıkıntı olur mu ya
Bu da mı aynı olur. Sende kendimi görüyorum valla bende dünden beri nezle gibi oldum canım. Burun akıntısı boğaz ağrısı. Ama ben ne olur ne olmaz diye içmedim nurofen tarzı. Bitki çayı içtim sadece bir bardak. boğaz spreyi ve sirkeyle gargara falan. Öyle geçiştirmeye çalışıyorum. Sende bence içme canım. Ne olur ne olmaz

Elbette iyi olurda canım içime öyle doğdu sağ taraftaki histe üşütmeden sanırım bnm
Bende bu ay grip oldum bu ay insallah olur ya hislerimizde yaniliriz ama diyorum ya bi tarafimda olur belki diyor bilmiyorum cok karisik duygular içerisindeyim

Bu ay içinde Ebru abladan ovulasyon testi alan var mı. Kaset test mi gonderiyor strip test mi merak ettim alacağım da

Açıkçası hiç umudum yok bilmiyorum ne hissettiğimi hep olmazlara alışmışım ya bir geliyor böyleyim bir geliyor böyleyim oyy oyy
Bende öyle düşünüyorum ama bi tarafimda ya tutarsa diyor insallah hislerimizde yanılırız yarin ne yapacaksın test yapacak misin ??

Benimde reglin üstünden 2 gün geçmiş olacak yarın ama geç yumurtladim erken gebelik de negatif çıktı o yüzden regl bekleyeceğim ama seni çok merak ediyorum inşallah nasip olur canım
Benim de bu stresle günüm geçecek sankim sabah ola hayrola canım

Bende öyle düşünüyorum ama bi tarafimda ya tutarsa diyor insallah hislerimizde yanılırız yarin ne yapacaksın test yapacak misin ??
Yapıcam adetim 18 mart veya 19 martta olacak birgün bazen şaşar erken gebelik testimde çıkar mı varsa o meraktayım normal testte yapıcam ben 12.günüm yarın.

Napalım nereye sataştığımız belli değil Allah yardım ede bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…