Test mi yapcan hadi hayırlısı haber et banada etiketle göreyimOyy oyy inşlh belirsizlik yedi beni. Eşim bile haberi yok gizli yapıcam
Aaa ben yumurtlama saymıştımBen catlamadan sonra sayiyorum seninde oyle olunca 11. Gun oluyor yarin
Belirti adet geçikmesi en doğrusuAmin inşallahHamileliğin ilk belirtileri neler oluyor acaba nasıl anlar insan mesela
Valla canim benim ilk gebeligimde hic bir belirti olmadi 3 ay ne ne bulantim oldu nede bir agrim oldu yani belirti olmamasi kötü bisey değil kendim yaşadığım için biliyorum sadece adete yakin ufak ufak ağrı oluyordu geçiyordu onlarida adet sancisi sanmıştım yani oyle buyuk agrilar degildiAmin inşallahHamileliğin ilk belirtileri neler oluyor acaba nasıl anlar insan mesela
Ayy ben fena uyukluyorum hep yayılasım var acaba hamile miyim ama vücut sıcak değil üşüyorum geneldeBelirti adet geçikmesi en doğrusubirde uyku vucut ısısında artış ben bunlara inanıyorum
Valla canim benim ilk gebeligimde hic bir belirti olmadi 3 ay ne ne bulantim oldu nede bir agrim oldu yani belirti olmamasi kötü bisey değil kendim yaşadığım için biliyorum sadece adete yakin ufak ufak ağrı oluyordu geçiyordu onlarida adet sancisi sanmıştım yani oyle buyuk agrilar degildi
Bizde yaşarız inşallah o güzel zamanlarıValla canim benim ilk gebeligimde hic bir belirti olmadi 3 ay ne ne bulantim oldu nede bir agrim oldu yani belirti olmamasi kötü bisey değil kendim yaşadığım için biliyorum sadece adete yakin ufak ufak ağrı oluyordu geçiyordu onlarida adet sancisi sanmıştım yani oyle buyuk agrilar degildi
Ben o konuya karışmam çünkü beni biliyorsun ben 10. Günü beklemeyen bir insan olarak bana sorman çok yanlisAaa ben yumurtlama saymıştımoff test için erken olur mu peki?
Bilemicem ki tatlım yaAyy ben fena uyukluyorum hep yayılasım var acaba hamile miyim ama vücut sıcak değil üşüyorum genelde
Insallah canim rabbim herkese oyle guzel rahat hamilelikler nasip etsin ben rahat bi hamilelik gecirdim hiç zorlanmadim bakalik 2. Çocuğu düşünüyoruz olursa bu nasil olacakBizde yaşarız inşallah o güzel zamanları
Offf offf güldürdün beni cidden çok yaşaBen o konuya karışmam çünkü beni biliyorsun ben 10. Günü beklemeyen bir insan olarak bana sorman çok yanliscevabi biliyor olman lazim adete kadar test yaparim negatif ciksa bile
Yarın 14 mart yaYarın 12.günüm daayy ben mi yanlış sayıyom yaa 3.pik 4.çatlama işte aaayy biri bana yardım ede ben yanlış mi hesaplardayım
Bende şöyle bisey var mesela geçen ay doktor gebelik yok olsa cikardi dedi adet olursun bugune yarina dedi o degidigi bugünu yarinida test yaparak bekledimOfff offf güldürdün beni cidden çok yaşavalla hiç o modum yoktu
Yaaa tamam şekerim ben yumurtlamadan sayardım yaYarın 14 mart yaçatlamadan hesaplarsak 11.gün oluyor
Hayırlısı canım ya bir aya bağlı değiliz sonucta rabbim hayırlısıyla nasip etsin bir yandam hamile kalınca hemn doğup büyüyorlar böyle daha iyi aslında duyguları heyecanı yasamakBende bu ay grip oldum bu ay insallah olur ya hislerimizde yaniliriz ama diyorum ya bi tarafimda olur belki diyor bilmiyorum cok karisik duygular içerisindeyim
Ben karmakarışık kadın oldum şuanBende şöyle bisey var mesela geçen ay doktor gebelik yok olsa cikardi dedi adet olursun bugune yarina dedi o degidigi bugünu yarinida test yaparak bekledimbi umuttur yaşamak ben böyleyim bence sen yine 12. Günü bekle zaten kendini 12. Gune sartlamissin bildiginden sasma bence :)
Grupta bi arkadas almıştı adini hatırlayamıyorum şuan eski gonderilere bi bakip yazayim kim olduğunu ama bildigim kadarıyla strip test gonderiyor adi surelab mış demiş ki internette satilanlar doğru sonuc vermeye biliyor ben direk kendi firmasindan aliyorum demiş tüm bildigim bu bende sormuştum çünküBu ay içinde Ebru abladan ovulasyon testi alan var mı. Kaset test mi gonderiyor strip test mi merak ettim alacağım da
Kabul et sende yapmak istiyorsunBen karmakarışık kadın oldum şuanoff film koptu bende ama yarın sözleştik herkesle
Ben geçen ay almıştım ne istersen ona göre yolluyorlar kaset dersen kaset strip dersen stripBu ay içinde Ebru abladan ovulasyon testi alan var mı. Kaset test mi gonderiyor strip test mi merak ettim alacağım da
Tabi ki öyle aylar çuvala girmiyor tüm aylar bizim nasibimizde kismetimizde ne varsa o oluyor ben biraz planci biri olduğum icin her planladığım şeyde olsun istiyorum ama şunu unutuyorum rabbimin yazdığı plan neHayırlısı canım ya bir aya bağlı değiliz sonucta rabbim hayırlısıyla nasip etsin bir yandam hamile kalınca hemn doğup büyüyorlar böyle daha iyi aslında duyguları heyecanı yasamak
Bir yanım yapmak istiyor bir yanım istemiyor aslında ne istiyorum bende bilmiyorKabul et sende yapmak istiyorsunçünkü kendini pazara sartladin bence yap gitsin sonra ki günler zaten daha cabuk geçer az kaliyor adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?