Yarın test yapıyor msuun canımTabi ki öyle aylar çuvala girmiyor tüm aylar bizim nasibimizde kismetimizde ne varsa o oluyor ben biraz planci biri olduğum icin her planladığım şeyde olsun istiyorum ama şunu unutuyorum rabbimin yazdığı plan ne
Bende şimdiye kadar hep strip kullandım yeşil olanlardan. Sanki kasette doğru sonuç goremeyecekmisim gibi geliyor. Teşekkür ederim canımGrupta bi arkadas almıştı adini hatırlayamıyorum şuan eski gonderilere bi bakip yazayim kim olduğunu ama bildigim kadarıyla strip test gonderiyor adi surelab mış demiş ki internette satilanlar doğru sonuc vermeye biliyor ben direk kendi firmasindan aliyorum demiş tüm bildigim bu bende sormuştum çünkü
Bence de pik değil canım. Daha var sanki zamanı. Koyulukları öok koyu değil. Ama istersen instagramda ebru ceylana gönder bu fotoğrafı. Yardımcı oluyor. Bende ona gönderdim bu ay ki testlerimi. Testi ondan almamama rağmen baya yardımcı oldu canım. Aklındaki soruşarı sorabilirsin.Kizlar şu testlere göre koyu olan pik gibi durmuyor mu? Sonraki silik cikan aynı günün gecesi. Ondan sonraki de bu sabahYusra-61 pik degil dedi ama bi daha bakin.Eki Görüntüle 2801398
Pazartesi kan tahlili yapacsksan bence bekleme yap testi gitsinBir yanım yapmak istiyor bir yanım istemiyor aslında ne istiyorum bende bilmiyorşimdi adetim 19 olursa en geç. erken gebelik testinde de 5 gün önce yazıyor kafam orada karıştı çıkmayabilir.. Aman pazartesi sağlık ocağına gidecem ilaç yazdırmaya test yaptırım beklemem
Yok canim ya yapmam ama benim sağım solum belli olmaz belki yaparim belki ben kendime güvenmiyorum test konusundaYarın test yapıyor msuun canım
Bana da pik değil gibi geldi ama sen her ihtimale karsi degerlendirdiysen teste devam et pik için daha koyu çizgi bekleniyor bir gecenin gunlugunde ebru hanim ben testlerimi öyle demişti dedigi gibi oldu 4 gun sonra asil piki gördüm o zaman anladimKizlar şu testlere göre koyu olan pik gibi durmuyor mu? Sonraki silik cikan aynı günün gecesi. Ondan sonraki de bu sabahYusra-61 pik degil dedi ama bi daha bakin.Eki Görüntüle 2801398
Sağlık ocağına kesin gidecem de ilaçlarım var yaptırım hem yaparım sonunu düşünen kahraman olamazPazartesi kan tahlili yapacsksan bence bekleme yap testi gitsindüz mantık
Benden oldu benden etkiledim seniSağlık ocağına kesin gidecem de ilaçlarım var yaptırım hem yaparım sonunu düşünen kahraman olamazyapacağım canım. Çok dengesiz ruh halindeyim ben tutarsız asla değilim ama birşey oldu bana
Yok ya aslında öyle çok mutlu ruh halinde değilim bir ağlayıp bir kahkaha atasım geliyor sen inan moral oldun bana burası iyi geliyorBenden oldu benden etkiledim seniruh halini degistirdim kac gundur soyleye soyleye
Tamam canim mesaj attim ona.Bence de pik değil canım. Daha var sanki zamanı. Koyulukları öok koyu değil. Ama istersen instagramda ebru ceylana gönder bu fotoğrafı. Yardımcı oluyor. Bende ona gönderdim bu ay ki testlerimi. Testi ondan almamama rağmen baya yardımcı oldu canım. Aklındaki soruşarı sorabilirsin.
Benim annem de kçük kardeşimde 6 ay regli oldu. Evet öyle olanlar var biliyorum ama ben düşükten sonra korkuyorum rabbim kanama yaşatmasın inşallah sağlıkla olsun bu seferAma kanama farklı oluyor regl kanamasından, bir arkadaştan duydum, 3cü ayında öğrenmiş hamiıe olduğunu, çünkü 2 ay regl olmuş hamileyken, hem de ilk çocuğuymuş
Degerlendirdim sayilirBana da pik değil gibi geldi ama sen her ihtimale karsi degerlendirdiysen teste devam et pik için daha koyu çizgi bekleniyor bir gecenin gunlugunde ebru hanim ben testlerimi öyle demişti dedigi gibi oldu 4 gun sonra asil piki gördüm o zaman anladim
İnşallahBenim annem de kçük kardeşimde 6 ay regli oldu. Evet öyle olanlar var biliyorum ama ben düşükten sonra korkuyorum rabbim kanama yaşatmasın inşallah sağlıkla olsun bu sefergüzelce yerleşsin inşallahh
Aynen ama en iyisi kanYaaa tamam şekerim ben yumurtlamadan sayardım yaamann yaa uff yapıcam test yarın olmazsa öbür gün hergün bir test ayy adet olacaksam olsam ben zaman yakın oldukça darlandumm
Sende iyi ki varsin kuzum hep beraber destek oluyoruz ❤❤❤Yok ya aslında öyle çok mutlu ruh halinde değilim bir ağlayıp bir kahkaha atasım geliyor sen inan moral oldun bana burası iyi geliyorsizler iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?