Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki öyle aylar çuvala girmiyor tüm aylar bizim nasibimizde kismetimizde ne varsa o oluyor ben biraz planci biri olduğum icin her planladığım şeyde olsun istiyorum ama şunu unutuyorum rabbimin yazdığı plan ne
Yarın test yapıyor msuun canım

Hanımlar hayıt tohumu yada testere dişli aslan pençesi kullanan varmı

Bende şimdiye kadar hep strip kullandım yeşil olanlardan. Sanki kasette doğru sonuç goremeyecekmisim gibi geliyor. Teşekkür ederim canım

Kizlar şu testlere göre koyu olan pik gibi durmuyor mu? Sonraki silik cikan aynı günün gecesi. Ondan sonraki de bu sabah Yusra-61 pik degil dedi ama bi daha bakin.

Kizlar şu testlere göre koyu olan pik gibi durmuyor mu? Sonraki silik cikan aynı günün gecesi. Ondan sonraki de bu sabah Yusra-61 pik degil dedi ama bi daha bakin.Eki Görüntüle 2801398
Bence de pik değil canım. Daha var sanki zamanı. Koyulukları öok koyu değil. Ama istersen instagramda ebru ceylana gönder bu fotoğrafı. Yardımcı oluyor. Bende ona gönderdim bu ay ki testlerimi. Testi ondan almamama rağmen baya yardımcı oldu canım. Aklındaki soruşarı sorabilirsin.

Pazartesi kan tahlili yapacsksan bence bekleme yap testi gitsin düz mantık

Kizlar şu testlere göre koyu olan pik gibi durmuyor mu? Sonraki silik cikan aynı günün gecesi. Ondan sonraki de bu sabah Yusra-61 pik degil dedi ama bi daha bakin.Eki Görüntüle 2801398
Bana da pik değil gibi geldi ama sen her ihtimale karsi degerlendirdiysen teste devam et pik için daha koyu çizgi bekleniyor bir gecenin gunlugunde ebru hanim ben testlerimi öyle demişti dedigi gibi oldu 4 gun sonra asil piki gördüm o zaman anladim

Pazartesi kan tahlili yapacsksan bence bekleme yap testi gitsin düz mantık
Sağlık ocağına kesin gidecem de ilaçlarım var yaptırım hem yaparım sonunu düşünen kahraman olamaz yapacağım canım. Çok dengesiz ruh halindeyim ben tutarsız asla değilim ama birşey oldu bana

Sağlık ocağına kesin gidecem de ilaçlarım var yaptırım hem yaparım sonunu düşünen kahraman olamaz yapacağım canım. Çok dengesiz ruh halindeyim ben tutarsız asla değilim ama birşey oldu bana
Benden oldu benden etkiledim seni ruh halini degistirdim kac gundur soyleye soyleye

Benden oldu benden etkiledim seni ruh halini degistirdim kac gundur soyleye soyleye
Yok ya aslında öyle çok mutlu ruh halinde değilim bir ağlayıp bir kahkaha atasım geliyor sen inan moral oldun bana burası iyi geliyor sizler iyi ki varsınız

Tamam canim mesaj attim ona.

Ama kanama farklı oluyor regl kanamasından, bir arkadaştan duydum, 3cü ayında öğrenmiş hamiıe olduğunu, çünkü 2 ay regl olmuş hamileyken, hem de ilk çocuğuymuş
Benim annem de kçük kardeşimde 6 ay regli oldu. Evet öyle olanlar var biliyorum ama ben düşükten sonra korkuyorum rabbim kanama yaşatmasın inşallah sağlıkla olsun bu sefer güzelce yerleşsin inşallahh

Degerlendirdim sayilir sorun şu ki lekelenmem oluyor ve yumurtaliklarimda sızı var. İki adet ortasi kanama cok sinir bozucu.

Hem turşu hem tatlı istedi canım ağzım sulana sulana ama yedim içim bulanıyor şu an tatlı adete yakın hep yerım ama bu aralar tursu yemek istiyorum hep kızımda nasıldım unuttum exclusive piskolojk savaş içindeyim herhal ben

Benim annem de kçük kardeşimde 6 ay regli oldu. Evet öyle olanlar var biliyorum ama ben düşükten sonra korkuyorum rabbim kanama yaşatmasın inşallah sağlıkla olsun bu sefer güzelce yerleşsin inşallahh
İnşallah Benim en yakın arkadaşım 2. Hamileliğinde 8 aylık şimdi. Onda hiç kanama falan olmamış, yerleşme kanaması yani

Yok ya aslında öyle çok mutlu ruh halinde değilim bir ağlayıp bir kahkaha atasım geliyor sen inan moral oldun bana burası iyi geliyor sizler iyi ki varsınız
Sende iyi ki varsin kuzum hep beraber destek oluyoruz ❤❤❤
bisey sorcam sana normalde bana böyle olmazdi simdi aklima geldi yataga girince evimiz allaha şükür sıcak yataga giriyorum elim ayagim buz gibi hic boyle olmazdı yorganla yatmama rağmen ısıtamıyorum ne elimi ne ayagimi 2-3 gündür böyle bi umut olabilir mi benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…