Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hersey olabilir piskolojikte olabilir bi belirtide olabilir benimde mesela simdi aklima geldi yataga girince elim ayagim 2 gundur ısınmıyor buz gibi ben su mantiktayim son kırmızıyi gorene kadar umit vardir

Ya bilmem ki sayfada böyle olan hamiş olanda var ama ben öyle olsam adet oluyorum işte tam birşey demek saçma olur. Bana kalsa bende arada öyle olurum ama bağlamıyorum oraya

Hersey olabilir piskolojikte olabilir bi belirtide olabilir benimde mesela simdi aklima geldi yataga girince elim ayagim 2 gundur ısınmıyor buz gibi ben su mantiktayim son kırmızıyi gorene kadar umit vardir
İnşallah canım o dediğin şey bende tam tersi oluyor işte adete yakın üşürüm ben öyle belim ağrır şimdi sıcaklık var üstümde inşallah hamişizdir

Degerlendirdim sayilir sorun şu ki lekelenmem oluyor ve yumurtaliklarimda sızı var. İki adet ortasi kanama cok sinir bozucu.
Iste onu bilmiyorum calismadigim yerden söyledin ama tek kulaktan dolma bilgim var ovulasyonda yumurtlama görmeden de hamile kalanlar var belki seninde yumurtlama doneminde 2 adet arasi kanaman oluyorduryumurtlama da kanama yapabilirmjs bazi kisilerde

Ya bilmem ki sayfada böyle olan hamiş olanda var ama ben öyle olsam adet oluyorum işte tam birşey demek saçma olur. Bana kalsa bende arada öyle olurum ama bağlamıyorum oraya
Ben adete yakın ısınamam üşürüm ama şimdi aşırı yanmasamda üşümüyorum

İnşallah canım o dediğin şey bende tam tersi oluyor işte adete yakın üşürüm ben öyle belim ağrır şimdi sıcaklık var üstümde inşallah hamişizdir
Insallqh canim benim adet olsa hic usumezdi o yuzden sasiriyorum hatta gecen ay bi yerde okudum belirti arasinda dikkar ettim adetime 2-3 gun varken gayet normaldi ayak ve el ısım yok yok bu ay bizde bisey var ya piskolojik yada gercekten cok yakinda öğrenecegiz

O yazıyı bende okumustum canım eli aygını ısıtamamıs

Belki de adetim yaklastigi için oluyor bilemedim şimdi aman hersey kabulüm ben saglikli olayim da rabbim istedigo vakitte versin ❤

Ben adete yakın ısınamam üşürüm ama şimdi aşırı yanmasamda üşümüyorum
Ahh canım benimde sol tarafında ağırlık var gibi böyle batıyor bana da bu olmaz ama bende acaba adet ne hızla gelecek diyorum çünkü hamilelik belirtilerini çözemedim bu konuda hep kandırılıyorum vucudum tarafından her ay

Aşırı
Canım aşırı kornişon turşu istiyor benm. Benm sağda arada nadir bir şeyler oluyor belli belirsiz.

Eşime dedim ki sandıgında ne hissediyorsun var mı yok mu acunun var msıın yok musun programımı diyor ne bileyim diyorbende dedim içinden geçen ne de bahalım hele dedmvar gibi diyor bende dedm bana arada var arada yok gibi dedim

Aşırı

Canım aşırı kornişon turşu istiyor benm. Benm sağda arada nadir bir şeyler oluyor belli belirsiz.
Aslında aşerme olayı vucut ne eksikse onu çekermiş demek ki sürekli turşu yiyen birisi değilsin. Neyi çok yemezsen onu istermiş. Aşerme durumu bundan olurmuş bir yerde böyle okumuştum.

Iyi geceler kızlar☺ bugün bir tanecik nur topu gibi cenemde sivilce cikti birde iceriden sis gibi. Karnım degilde kasık agrısı ara ara geliyor bel agrım yok bu defa ilginc ama sabah ki testim negatif olacaktir suan ayarladim o moda kendimi ki uzulmemeyim Regl geliyor kesin. Sabah gorusuruz insallahh

Kızlar bende Dr gittim adet ol rahim filmi çekeriz ve klomen başlarız demişti alttan da muayene etti temiz güzel sorun yok demişti bende adet olmadım bat 12 siydi ama gebelik olsa Dr görebilirdi dimi olmadı nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…