Hersey olabilir piskolojikte olabilir bi belirtide olabilir benimde mesela simdi aklima geldi yataga girince elim ayagim 2 gundur ısınmıyor buz gibi ben su mantiktayim son kırmızıyi gorene kadar umit vardirHem turşu hem tatlı istedi canım ağzım sulana sulana ama yedim içim bulanıyor şu an tatlı adete yakın hep yerım ama bu aralar tursu yemek istiyorum hep kızımda nasıldım unuttumexclusive piskolojk savaş içindeyim herhal ben
Ya bilmem ki sayfada böyle olan hamiş olanda var ama ben öyle olsam adet oluyorumSende iyi ki varsin kuzum hep beraber destek oluyoruz ❤❤❤
bisey sorcam sana normalde bana böyle olmazdi simdi aklima geldi yataga girince evimiz allaha şükür sıcak yataga giriyorum elim ayagim buz gibi hic boyle olmazdı yorganla yatmama rağmen ısıtamıyorum ne elimi ne ayagimi 2-3 gündür böyle bi umut olabilir mi benim için
İnşallah canım o dediğin şey bende tam tersi oluyor işte adete yakın üşürüm ben öyle belim ağrır şimdi sıcaklık var üstümde inşallah hamişizdirHersey olabilir piskolojikte olabilir bi belirtide olabilir benimde mesela simdi aklima geldi yataga girince elim ayagim 2 gundur ısınmıyor buz gibi ben su mantiktayim son kırmızıyi gorene kadar umit vardir
Vereyim kurtulam gitsinAynen ama en iyisi kanver kurtul verr kurtulll
Iste onu bilmiyorum calismadigim yerden söyledinDegerlendirdim sayilirsorun şu ki lekelenmem oluyor ve yumurtaliklarimda sızı var. İki adet ortasi kanama cok sinir bozucu.
Ben adete yakın ısınamamYa bilmem ki sayfada böyle olan hamiş olanda var ama ben öyle olsam adet oluyorumişte tam birşey demek saçma olur. Bana kalsa bende arada öyle olurum ama bağlamıyorum oraya
Insallqh canim benim adet olsa hic usumezdi o yuzden sasiriyorum hatta gecen ay bi yerde okudum belirti arasinda dikkar ettim adetime 2-3 gun varken gayet normaldi ayak ve el ısım yok yok bu ay bizde bisey var ya piskolojik yada gercekten cok yakinda öğrenecegizİnşallah canım o dediğin şey bende tam tersi oluyor işte adete yakın üşürüm ben öyle belim ağrır şimdi sıcaklık var üstümde inşallah hamişizdir
O yazıyı bende okumustum canım eli aygını ısıtamamısInsallqh canim benim adet olsa hic usumezdi o yuzden sasiriyorum hatta gecen ay bi yerde okudum belirti arasinda dikkar ettim adetime 2-3 gun varken gayet normaldi ayak ve el ısım yok yok bu ay bizde bisey var ya piskolojik yada gercekten cok yakinda öğrenecegiz
Belki de adetim yaklastigi için oluyor bilemedim şimdiYa bilmem ki sayfada böyle olan hamiş olanda var ama ben öyle olsam adet oluyorumişte tam birşey demek saçma olur. Bana kalsa bende arada öyle olurum ama bağlamıyorum oraya
Ahh canım benimde sol tarafında ağırlık var gibi böyle batıyor bana da bu olmaz ama bende acaba adet ne hızla gelecek diyorum çünkü hamilelik belirtilerini çözemedimBen adete yakın ısınamamüşürüm ama şimdi aşırı yanmasamda üşümüyorum
İşte bu en güzel düşünce önce sağlık sonra Bebiş sağlık olmayınca herşey anlamsızBelki de adetim yaklastigi için oluyor bilemedim şimdiaman hersey kabulüm ben saglikli olayim da rabbim istedigo vakitte versin ❤
AşırıInsallqh canim benim adet olsa hic usumezdi o yuzden sasiriyorum hatta gecen ay bi yerde okudum belirti arasinda dikkar ettim adetime 2-3 gun varken gayet normaldi ayak ve el ısım yok yok bu ay bizde bisey var ya piskolojik yada gercekten cok yakinda öğrenecegiz
Canım aşırı kornişon turşu istiyor benm. Benm sağda arada nadir bir şeyler oluyor belli belirsiz.Ahh canım benimde sol tarafında ağırlık var gibi böyle batıyor bana da bu olmaz ama bende acaba adet ne hızla gelecek diyorum çünkü hamilelik belirtilerini çözemedimbu konuda hep kandırılıyorum vucudum tarafından her ay
Aslında aşerme olayı vucut ne eksikse onu çekermiş demek ki sürekli turşu yiyen birisi değilsin. Neyi çok yemezsen onu istermiş. Aşerme durumu bundan olurmuş bir yerde böyle okumuştum.Aşırı
Canım aşırı kornişon turşu istiyor benm. Benm sağda arada nadir bir şeyler oluyor belli belirsiz.
Aynen uzun zamandır tursu yemıyor um ben salata yerken aramıyordumAslında aşerme olayı vucut ne eksikse onu çekermiş demek ki sürekli turşu yiyen birisi değilsin. Neyi çok yemezsen onu istermiş. Aşerme durumu bundan olurmuş bir yerde böyle okumuştum.
Yani hakkımızda hayırlısıyla ne olacaksa çıksın inşlh.Aynen uzun zamandır tursu yemıyor um ben salata yerken aramıyordum
Amin canım inşallahYani hakkımızda hayırlısıyla ne olacaksa çıksın inşlh.
Yok cnm ya bişey kullanmıyorum zaten normale döndü cnmbu ay denediginiz bir kür falan mi oldu acaba ya da kullandiginiz ekstra bir ilac? onlar da etkileyebilir diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?