Ben ovulasyon yaptim pik cikar die. Diger gebeligi oyle ogrenmistm malesef incecik cizgiKızlar yarın yapıyomuyuz test
İnşallah bende yaşamam canım herşeyin hayırlısıİnşallahBenim en yakın arkadaşım 2. Hamileliğinde 8 aylık şimdi. Onda hiç kanama falan olmamış, yerleşme kanaması yani
Valla herşey bi umut canım.Sende iyi ki varsin kuzum hep beraber destek oluyoruz ❤❤❤
bisey sorcam sana normalde bana böyle olmazdi simdi aklima geldi yataga girince evimiz allaha şükür sıcak yataga giriyorum elim ayagim buz gibi hic boyle olmazdı yorganla yatmama rağmen ısıtamıyorum ne elimi ne ayagimi 2-3 gündür böyle bi umut olabilir mi benim için
Ne tesadüf benimki deKızlar yaptım ama bende negatif çıktı
İlk kan değerinden iki gün sonra verdim 30.4 du cuma günü 121 geldi salı günü tekrar veririmCanım merhaba nasılsın tekrar kan verdin mi merak ettim
Kızlar yaptım ama bende negatif çıktı
Testimi yaptım negatif çıktı.
Sanırım bat beklemek kaldı geriye.
Hiç hasta olacak göz yok demeyi isterdim
Ama hasta olacağımı anlayamıyorum son 1 gün kala ancak anlarım
Haydi hayırlısı bata birşey kalmadı sayılır
Günaydın kızlar üzülmeyin regliniz zamanında gelsin de. Benimde 2 gün gecikmem var patlamak üzereyim regl bekliyorum gelmedi bir türlü. Bu da çok kötü. Zamanı vardır elbet Rabbim zamanı gelince nasip eder inşallah bebeklerimiziBen de yaptm bata 3 gun var negatif. Sanrm regl olacam
Agrilarimda gitti şuan hamile gibi hissetmiyorumCanım merhaba nasılsın tekrar kan verdin mi merak ettim
Pikin 12 sinde pozitif çıktı benim 11 inde kan negatif 1.9 duKıız yarın bende bile pikin 11.günü. Sende nasıl 13 oluyor yarıınn
Bende hamileyim şuan ama üşüyorum uykum geliyor göğüs ağrım hiç olmadı akıntı hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı önce yoktuAyy ben fena uyukluyorum hep yayılasım var acaba hamile miyim ama vücut sıcak değil üşüyorum genelde
Insallah canim ama hiç umudum yok yaValla herşey bi umut canım.bende 3,4 gündür donuyorum ayaklatım buz 2 çorap giyiyorum yatarken 2 yorgan alıyorum üstüme gene titriyorum
inşallah vardır bebiş seninde
En az iki gün bekleyin benim catlamanin 11.gun erken gebelik pozitifti 10.gunu kan negatif 1.9 du sizin 9.gun daha inşaallah vardirInsallah canim ama hiç umudum yok yabugun catlamanin 9. Günü tertemiz bi gebelik testi ile uyandım bu sabaha ama 12. Güne kadar umut vardir diyip beklemeye devam edecegim.. adetime de 2 Gün var bakalim hayırlısı
Dr göremez canım henüz 5 haftalık felan görünüyo alttan önce kan da görmek lazım diye biliyorumKızlar bende Dr gittim adet ol rahim filmi çekeriz ve klomen başlarız demişti alttan da muayene etti temiz güzel sorun yok demişti bende adet olmadım bat 12 siydi ama gebelik olsa Dr görebilirdi dimi olmadı nedense
Benimde negatif çıktı yanliz degilsin canim benimde ümidim yok nedense bu ayTestimi yaptım negatif çıktı.
Sanırım bat beklemek kaldı geriye.
Hiç hasta olacak göz yok demeyi isterdim
Ama hasta olacağımı anlayamıyorum son 1 gün kala ancak anlarım
Haydi hayırlısı bata birşey kalmadı sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?