Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla herşey bi umut canım. bende 3,4 gündür donuyorum ayaklatım buz 2 çorap giyiyorum yatarken 2 yorgan alıyorum üstüme gene titriyorum
inşallah vardır bebiş seninde

Testimi yaptım negatif çıktı.
Sanırım bat beklemek kaldı geriye.
Hiç hasta olacak göz yok demeyi isterdim
Ama hasta olacağımı anlayamıyorum son 1 gün kala ancak anlarım
Haydi hayırlısı bata birşey kalmadı sayılır

Kızlar yaptım ama bende negatif çıktı

Ben de yaptm bata 3 gun var negatif. Sanrm regl olacam
Günaydın kızlar üzülmeyin regliniz zamanında gelsin de. Benimde 2 gün gecikmem var patlamak üzereyim regl bekliyorum gelmedi bir türlü. Bu da çok kötü. Zamanı vardır elbet Rabbim zamanı gelince nasip eder inşallah bebeklerimizi

Ayy ben fena uyukluyorum hep yayılasım var acaba hamile miyim ama vücut sıcak değil üşüyorum genelde
Bende hamileyim şuan ama üşüyorum uykum geliyor göğüs ağrım hiç olmadı akıntı hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı önce yoktu

Valla herşey bi umut canım. bende 3,4 gündür donuyorum ayaklatım buz 2 çorap giyiyorum yatarken 2 yorgan alıyorum üstüme gene titriyorum
inşallah vardır bebiş seninde
Insallah canim ama hiç umudum yok ya bugun catlamanin 9. Günü tertemiz bi gebelik testi ile uyandım bu sabaha ama 12. Güne kadar umut vardir diyip beklemeye devam edecegim.. adetime de 2 Gün var bakalim hayırlısı

Insallah canim ama hiç umudum yok ya bugun catlamanin 9. Günü tertemiz bi gebelik testi ile uyandım bu sabaha ama 12. Güne kadar umut vardir diyip beklemeye devam edecegim.. adetime de 2 Gün var bakalim hayırlısı
En az iki gün bekleyin benim catlamanin 11.gun erken gebelik pozitifti 10.gunu kan negatif 1.9 du sizin 9.gun daha inşaallah vardir

Günaydın kızlar bir negatifte benden nisan topiğine de beraber gitcez sanırım ama bi umut belki batta çıkar inşallah diyorum

Kızlar bende Dr gittim adet ol rahim filmi çekeriz ve klomen başlarız demişti alttan da muayene etti temiz güzel sorun yok demişti bende adet olmadım bat 12 siydi ama gebelik olsa Dr görebilirdi dimi olmadı nedense
Dr göremez canım henüz 5 haftalık felan görünüyo alttan önce kan da görmek lazım diye biliyorum

Benimde negatif çıktı yanliz degilsin canim benimde ümidim yok nedense bu ay hayırlısı bütün aylar bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…