Eeee yani olmuş isteKızlar olabilir mi adetimin 3. Günü
Kuzum ben bu ay 22-24-26 yumurtladım birtek 26-27 pikti bu iki günde çatladı ama Dr gittim adetime 2 gün varken 10 unda alttan baktı kaşıkla rahimi çıkartıp baktı adet olucamın üzerine konuştuk ya işte bende iyice stres yaptım rahim filmi yüzünden dedim regl gelmedi ay 2 gün geçmiş bu arada regli mi 14 ü bugün benim bat 12 idiEeee yani olmuş iste❤❤❤ tebrik ederim hamilesiniz adetinize 3 gun mu var 3 gün mu gecti ovulasyondan kacinci gün bilgilendir lütfen bizi
O arada hic merak edip test yapmadin miKuzum ben bu ay 22-24-26 yumurtladım birtek 26-27 pikti bu iki günde çatladı ama Dr gittim adetime 2 gün varken 10 unda alttan baktı kaşıkla rahimi çıkartıp baktı adet olucamın üzerine konuştuk ya işte bende iyice stres yaptım rahim filmi yüzünden dedim regl gelmedi ay 2 gün geçmiş bu arada regli mi 14 ü bugün benim bat 12 idi
Hayırlı olsun kan sonuçlarınızı da beklyrz inşallahKızlar olabilir mi adetimin 3. Günü
Yaptım 9. Gün ama negatif çıktı 9 martta yaptım negatif 10 martta Dr gittim Oda negatif dedi adet bitince gel dedi ben şoklardayımO arada hic merak edip test yapmadin micok sevindim senin adina değişik bi süreç olmuş
Aynen hemen kan verilen birazdan gidip bende çok inanamıyorum şuan zatenHayırlı olsun kan sonuçlarınızı da beklyrz inşallah
İnşallah vardır bize de umut olursunuzAynen hemen kan verilen birazdan gidip bende çok inanamıyorum şuan zaten
Bir de acaba belirti oldu mu hiçAynen hemen kan verilen birazdan gidip bende çok inanamıyorum şuan zaten
Cok şükür gözünaydın artık bebisin seninle inşallahİlk kan değerinden iki gün sonra verdim 30.4 du cuma günü 121 geldi salı günü tekrar veririm
Oldu hatta emindim taaa ki Dr bakıp adetten sonra gel diyene kadar anlatacam ama şu kanı verip öyle inş kanda da güzel çıkarBir de acaba belirti oldu mu hiç
Ayy inş bende hamile olurumBende hamileyim şuan ama üşüyorum uykum geliyor göğüs ağrım hiç olmadı akıntı hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı önce yoktu
Denediniz mi nasıl anlayamadım ben@love06 @tosbaga @mgc0404kmnsd @28mm
KIZLAR HEPİNİZE BOMBA TAZE HABERİM VARRRRRR
Benim eltimin 9 sene çocuğu olmadı eşimin babannesi ona koca karı yöntemiyle bir hareket göstermiş ve o ay hamile kalmış.
az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı eşime resim attım dedim yine negatif bana dediki hep senin yöntemleri denedik olmadı şimdi benim yöntemi denicez bakalım olacak mı dedi meğer o babannesinden öğrenmiş işi biliyormuş bana son çare onu deneriz diye söylememiş bu ay onu yapacakmış bana :)))))) şimdi iyi dinleyin anlatıyorum nasıl yapılıyor
kadın yere çömeliyor erkek onun arkasına geçiyor ve sarılıp 10-15 defa aşağıya doğru silkeliyormuş rahim aşağıya iniyormuş sonra kalkıyormuşsun tam kasıklarına gelecek şekilde bir kuşağı sımsıkı sarıyormuşsun ve öyle ilişkiye girip kalkmıyormuşsun olay buymuş denek isterseniz ben deneyeceğim
Yok kuzum 13.gün gittiğimde gelişen bir yumurta yok dedi. Zaten ovülasyon testlerinde de koyulaşma olmamıştı. 21.gün progesterona da baktıktan sonra tedavi belirleyeceğiz.Günaydın canım. Adetliyken mi göremedi yumurta? Progesteron rahmi asıl hamileliliğe hazırlayan hormon yani belli dönemlerde düşer belli dönemlerde yükselir. Yani adetin ortalarında belli seviyede olması lazım. Düşük olması iyi sayılmaz genelleme yüksekliği iyi görülür tabi herşeyin fazlası da iyi değil. Hani rahimde kalınlaşma durumu varya onun işlevi ona bağlı. Mesela düşük ise orada işlem olmaz adet görürsün genelde adet dönemi düşük oluyor. 21.gün filan 10 üstünde olması iyi görülür. Çatlamayı gördüm şimdi adetime birşey kalmadı son 4 veya 5 gün sonra olmam lazım. Bende çok zorlanıyorum bu durumlardan seni çok iyi anlıyorum ama elden gelen olmayınca morali daha da bozmak çevrene evine kendine zarar. Bende beni merak ederken adet oluyorum üzülüyorum sonra tekrar hazırlanıyorum. Bu ay olmadı zaten aşılama yaptırcam bir kerede burada araştırmada bedava iken birde onu denicem denemedim dememek için. Bazılarımız çok zor elde ediyor bazıları ise kesiyor öldürüyor çöpe atıyor bu ikisi arasındaki düzeni kafam almıyor. Allahın sınavı işte
Çook iyi sevindim de canım. Ayy tuhaf olan bu doktor sen yapmasaydın az olsaydın rahim filmi mi çekecekti kafam karıştı şuanAynen hemen kan verilen birazdan gidip bende çok inanamıyorum şuan zaten
Bilmiyorum kuzum bat 12 idi dra gittim dediklerini zaten yazmıştım sana da gelmeyince halen test yaptım şoktayım adet söktürücü masaj bile yaptım ara ara dün bilmiyorum gidip kan verçem kahvaltı edip hemenÇook iyi sevindim de canım. Ayy tuhaf olan bu doktor sen yapmasaydın az olsaydın rahim filmi mi çekecekti kafam karıştı şuan
Valla biliyorım konuştuk seninle baya bana ne kadar tuhaf geldi beni de şok etti durumunBilmiyorum kuzum bat 12 idi dra gittim dediklerini zaten yazmıştım sana da gelmeyince halen test yaptım şoktayım adet söktürücü masaj bile yaptım ara ara dün bilmiyorum gidip kan verçem kahvaltı edip hemen
Aynen canım adet olmayı bekleyelim bakalım ne olurBenimde negatif çıktı yanliz degilsin canim benimde ümidim yok nedense bu ayhayırlısı bütün aylar bizim
Maşallah gözünüz aydın olsun inşallah bebeginiz size tutunmustirBilmiyorum kuzum bat 12 idi dra gittim dediklerini zaten yazmıştım sana da gelmeyince halen test yaptım şoktayım adet söktürücü masaj bile yaptım ara ara dün bilmiyorum gidip kan verçem kahvaltı edip hemen
Hsyırlı olsun canımKızlar olabilir mi adetimin 3. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?