Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eeee yani olmuş iste ❤❤❤ tebrik ederim hamilesiniz adetinize 3 gun mu var 3 gün mu gecti ovulasyondan kacinci gün bilgilendir lütfen bizi
Kuzum ben bu ay 22-24-26 yumurtladım birtek 26-27 pikti bu iki günde çatladı ama Dr gittim adetime 2 gün varken 10 unda alttan baktı kaşıkla rahimi çıkartıp baktı adet olucamın üzerine konuştuk ya işte bende iyice stres yaptım rahim filmi yüzünden dedim regl gelmedi ay 2 gün geçmiş bu arada regli mi 14 ü bugün benim bat 12 idi

O arada hic merak edip test yapmadin mi cok sevindim senin adina değişik bi süreç olmuş

O arada hic merak edip test yapmadin mi cok sevindim senin adina değişik bi süreç olmuş
Yaptım 9. Gün ama negatif çıktı 9 martta yaptım negatif 10 martta Dr gittim Oda negatif dedi adet bitince gel dedi ben şoklardayım

Hatta geçmiş sayfalara bak süreci yazdım yani
Hep kızlarla konuştuk rabbim çok büyük ne diyim bilemiyorum bi kan dan da göreyim çünkü şuan inanamıyorum

Denediniz mi nasıl anlayamadım ben

Yok kuzum 13.gün gittiğimde gelişen bir yumurta yok dedi. Zaten ovülasyon testlerinde de koyulaşma olmamıştı. 21.gün progesterona da baktıktan sonra tedavi belirleyeceğiz.

Çook iyi sevindim de canım. Ayy tuhaf olan bu doktor sen yapmasaydın az olsaydın rahim filmi mi çekecekti kafam karıştı şuan
Bilmiyorum kuzum bat 12 idi dra gittim dediklerini zaten yazmıştım sana da gelmeyince halen test yaptım şoktayım adet söktürücü masaj bile yaptım ara ara dün bilmiyorum gidip kan verçem kahvaltı edip hemen

Bilmiyorum kuzum bat 12 idi dra gittim dediklerini zaten yazmıştım sana da gelmeyince halen test yaptım şoktayım adet söktürücü masaj bile yaptım ara ara dün bilmiyorum gidip kan verçem kahvaltı edip hemen
Valla biliyorım konuştuk seninle baya bana ne kadar tuhaf geldi beni de şok etti durumun

Maşallah gözünüz aydın olsun inşallah bebeginiz size tutunmustir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…