Tedavinin karşılığını alırsın inşlh canım. Merak ettiğim kaç ay kullandın ovulasyonu?Yok kuzum 13.gün gittiğimde gelişen bir yumurta yok dedi. Zaten ovülasyon testlerinde de koyulaşma olmamıştı. 21.gün progesterona da baktıktan sonra tedavi belirleyeceğiz.
Kız bende klomen kullandım 2 gün gecti 5 gun den beri kahve leke var 2 gün gecti hala olmadım ama testler negatif anlamadimCanım bende hala regl olamadim yani normalde adetin çok duzensizzz ama bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım yani iğneden 14 gün sonra olmak gerekmez miydi regl?
Bu ay ilk defa kullanıyorum. Zaten denememizin ikinci ayı. Ben kadın doğuma da gitmemiştim. Çok tesadüfi öğrendik pko yu doktor kadın doğuma yönlendirdi. Yoksa daha yumurta bekleyecektim. İnşallah hepimiz alırızTedavinin karşılığını alırsın inşlh canım. Merak ettiğim kaç ay kullandın ovulasyonu?
İşte canım yumırtnanı o kistler geliştirmeyebilşyor engel oluyor demek ki.. İnşalalh canım inşallah bizde sorun yok da sankim ne oluyor ki nasibinde yoksa yok. Tedavin güzel giderde güzel güzel haberlerini alırım inşlh çok isterim en az kendim kadarBu ay ilk defa kullanıyorum. Zaten denememizin ikinci ayı. Ben kadın doğuma da gitmemiştim. Çok tesadüfi öğrendik pko yu doktor kadın doğuma yönlendirdi. Yoksa daha yumurta bekleyecektim. İnşallah hepimiz alırız
İste benim bahsettiğimde buydu iste... kirmiziyi gorene kadar her zaman bir umut vardir bir umuttur yaşamakYaptım 9. Gün ama negatif çıktı 9 martta yaptım negatif 10 martta Dr gittim Oda negatif dedi adet bitince gel dedi ben şoklardayım
Günaydınnn aaa nasıl e bu ıyı ınsallahhhkız ben adet olmadım dündü geçti olursam yapıp anlatcam
Aaa hamilesinnn harikaaa yaİste benim bahsettiğimde buydu iste... kirmiziyi gorene kadar her zaman bir umut vardir bir umuttur yaşamak
Ortada yumurta olmadığı için bu ay da adetim gecikecek sanırımİşte canım yumırtnanı o kistler geliştirmeyebilşyor engel oluyor demek ki.. İnşalalh canım inşallah bizde sorun yok da sankim ne oluyor ki nasibinde yoksa yok. Tedavin güzel giderde güzel güzel haberlerini alırım inşlh çok isterim en az kendim kadar
Kuzum ben hamile degilim yaAaa hamilesinnn harikaaa ya
Ayy yeni uyandımmm ama beynim uyuyoKuzum ben hamile degilim yakmnsd hamile onun yazdığına yorum yaptim bugun 9. Gün catlamadan sonra test yaptim negatif çıktı
Hic onemli degil olmasada tebrik edilmek güzelmiş ya rabbim bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu aminnnnnAyy yeni uyandımmm ama beynim uyuyopardon canımm
AminnnHic onemli degil olmasada tebrik edilmek güzelmiş ya rabbim bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu aminnnnn
Canım bende klomen ve çatlatma iğnedi oldum 24 şubatta adet olmam gerekirken olmadım kan ve idrar negatif kist oluşmuş bende ama doktorum adet ile kaybolur dedi hala adet olmadımtosbaga @love0bwn hala adet olmadım ama testler negatif anladım klomen mi yapti kist acaba
Tenrik ederim canım hayırlı olsun inşallahKızlar olabilir mi adetimin 3. Günü
Çok şükür keseyi de görürsem tmmdir daha gitmedimCok şükür gözünaydın artık bebisin seninle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?