Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum 13.gün gittiğimde gelişen bir yumurta yok dedi. Zaten ovülasyon testlerinde de koyulaşma olmamıştı. 21.gün progesterona da baktıktan sonra tedavi belirleyeceğiz.
Tedavinin karşılığını alırsın inşlh canım. Merak ettiğim kaç ay kullandın ovulasyonu?

Canım bende hala regl olamadim yani normalde adetin çok duzensizzz ama bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım yani iğneden 14 gün sonra olmak gerekmez miydi regl?
Kız bende klomen kullandım 2 gün gecti 5 gun den beri kahve leke var 2 gün gecti hala olmadım ama testler negatif anlamadim

Tedavinin karşılığını alırsın inşlh canım. Merak ettiğim kaç ay kullandın ovulasyonu?
Bu ay ilk defa kullanıyorum. Zaten denememizin ikinci ayı. Ben kadın doğuma da gitmemiştim. Çok tesadüfi öğrendik pko yu doktor kadın doğuma yönlendirdi. Yoksa daha yumurta bekleyecektim. İnşallah hepimiz alırız

tosbaga @love0bwn hala adet olmadım ama testler negatif anladım klomen mi yapti kist acaba

İşte canım yumırtnanı o kistler geliştirmeyebilşyor engel oluyor demek ki.. İnşalalh canım inşallah bizde sorun yok da sankim ne oluyor ki nasibinde yoksa yok. Tedavin güzel giderde güzel güzel haberlerini alırım inşlh çok isterim en az kendim kadar

Yaptım 9. Gün ama negatif çıktı 9 martta yaptım negatif 10 martta Dr gittim Oda negatif dedi adet bitince gel dedi ben şoklardayım
İste benim bahsettiğimde buydu iste... kirmiziyi gorene kadar her zaman bir umut vardir bir umuttur yaşamak

Ortada yumurta olmadığı için bu ay da adetim gecikecek sanırım Büyük konuşmayım ama allah inşallah doğurup sağa sola atanlar yerine bizlere nasip eder

Günaydın kızlar
Aktara gidiyorum gülbahae ölçü gibi birisi var biliyorsunuz o çakşırı ıkımızde içtik dedı
Ama kadın hayıt erkek çakşır denıldı hangısını yapayım

tosbaga @love0bwn hala adet olmadım ama testler negatif anladım klomen mi yapti kist acaba
Canım bende klomen ve çatlatma iğnedi oldum 24 şubatta adet olmam gerekirken olmadım kan ve idrar negatif kist oluşmuş bende ama doktorum adet ile kaybolur dedi hala adet olmadım bir kaç güne adet olmaz isen doktora gitmeni tavsiye ederim

Gunaydın kızlar tertemiz bir negatif gordum☺ Ben sasırmıyorum artık catlamıyor inatla boylede negatifi cok gorurum yani doktorla igne konusunu konusacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…