Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERAKLI MELO günaydın

inş hamileliktendir canım ya
İlaç Kist yapmış olabilir tabii ki ama birkaç gün gecikmelere alıştık artık garipsemiyorum

Ortada yumurta olmadığı için bu ay da adetim gecikecek sanırım Büyük konuşmayım ama allah inşallah doğurup sağa sola atanlar yerine bizlere nasip eder
Hiç sorma canım orasını. Bazen ben bu konuda isyan ediyor gibi olup tövbe ettiğim çok oluyor o kadar kötü kadınlar varki Allah onlara veriyor onlar bakmıyor çöplere atıyor bizede kılı kırk yaratıyor. Belki imtihanımız bu ama ben çocuğumun olmamasıyla imtihan olmak istemiyorum kendimi eşimi bu durumdan mahrum etmek istemiyorum yine Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşlh dualarımızı duysun dilerim

Gunaydın kızlar tertemiz bir negatif gordum☺ Ben sasırmıyorum artık catlamıyor inatla boylede negatifi cok gorurum yani doktorla igne konusunu konusacagım
Günaydın Hülyacım. Hadi senin çatlamazdı ben çatlattım da ne oldu nasip olacaksa engel tanır mıydı dersin sen bence yine de bu yumurta çatlama konusunu dokrorunla konuş belki tek sorun budur da sonra bebeğin olur

Gülbahar ve eşi çakşır suyu içti
Çakşırı kadında kullabiliryor aktar öyle demişti bana

Pazartesi Burda kızın biri çakşır çayı içip hamile kalmıştı hatırlarsan

Şubat topiğinde bir kız da çakşırla hamile kalmıştı onu biliyorum

Çok teşekkür ederim kızlar şimdi yoldayım kan vericem inş güzeldir sonucum
Heyecanla seni bekliyorum seninle ne konuştuk olana bak Umay o kadar sevindim ki ya bu doktor sana adet oluyorsun diye mi beta hgc yapmadı daha yeni gittin? Durumuna sevindim ama şokunu atlatamadım

Heyecanla seni bekliyorum seninle ne konuştuk olana bak Umay o kadar sevindim ki ya bu doktor sana adet oluyorsun diye mi beta hgc yapmadı daha yeni gittin? Durumuna sevindim ama şokunu atlatamadım
Aynen kuzum baktı alttan hatta kaşıkla Rahime iyice baktı tertemiz dedi adet tarihimi de söylemiştim olmaması mümkün değil dedi sadece ve adet ol o işlemlere başlayalım dedi eşimden bile istedi ben de kan pıhtılaşma da var şimdi kan verdim bu pıhtılaşmaya da bakacaklar bakalım inş güzel sonuç alırım allahım çok heyecanlıyım şuanda senin boynuna sarılıp ağlamak istiyorum biliyormusun güzel sonucu alayım hemen paylaşacağım kuzum şimdi konuşarak kimseyi yanıltmak istemedim dua et neolur canım

Tamam canım gönlündekini beta hgcsi yüksek testlerle koysun önüne Rabbim pozitif pozitif haberlerle gelesin olsun yanılmak da var ama sen yanılma dilerim.

Kızlar bu sabah beyaz böyle tam jole de değil akıntım gelmiş yoğun hamileler böyle bir şey yaşadınız mı net beyaz renk?

Kızlar bu sabah beyaz böyle tam jole de değil akıntım gelmiş yoğun hamileler böyle bir şey yaşadınız mı net beyaz renk?
Sen çok tatlısın inşlh bu kadar belirtileri arayıp hamile miyim iç güdün seni hamiş etsin emi hamile kalasın dilerim çok belli oluyorsun içindeki o istek

Ben ilk hamileliğimde yaşadım ve o akıntıyı daha önce gormedigim için şüphelenip ertesi gun test yaptım .O şekilde öğrenmiştim ..

Bende hamileyim şuan ama üşüyorum uykum geliyor göğüs ağrım hiç olmadı akıntı hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı önce yoktu
Adet gunun nasildi peki. Regl agrin var miydi ben su an ped koydm her an geleck gibi

Bugün de bir pozitif haberi aldık şükür ..Subat topiginden alismisim her gün 3 pozitif haberi .Bu topigimiz durgun gitti Negatif haberlerini görünce sabah arka arkaya dedim ne oluyoruz ..En son güzel bir çift çizgi kaset test fotosu ile neşem yerine geldi .Negatif haberi verenler inşallah hayırlısı ile nisan da guzel haberi alırsınız .Daha zamanı var demek .Biz bekleyenler de guzel haberi burada veririz inşallah .

Bu ay içinde Ebru abladan ovulasyon testi alan var mı. Kaset test mi gonderiyor strip test mi merak ettim alacağım da
Hangisini istersen onu gönderiyor ben ilk strip aldım o bitti 2 de normal kaset aldım onu ilk aldım ilk gün yumurtladım şanslı geldi inş hamişde olurum ama o bitince bir daha almayı düşünmüyorum

Sorma yani stres desen yapmadim ama devamli gittigimde rastladigim bir konu oldu bu o yuzden konusacagim 2 hafta sonra gitmis olurum nasip engel tanimaz canim ne yapalim demek ki hayirlisini sagliklisini istedigimiz icin vakti var oyle dusunmekten baska bir sey gelmiyor elden☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…