Canım senin olabilir ..Kasik ağrısı,bel ağrısi,batma falan başka bir türlü şeyin belirtisi olabiliyor ama tam krem kivaminda beyaz ve çok gelen akıntı hamilelik belirtisidir .Kokusuz olur ..Bu sabah birde su içip istifra ettim kızlar ben kahvaltıdan sonrada bu akıntıyı farkettim
Koklamadım canımCanım senin olabilir ..Kasik ağrısı,bel ağrısi,batma falan başka bir türlü şeyin belirtisi olabiliyor ama tam krem kivaminda beyaz ve çok gelen akıntı hamilelik belirtisidir .Kokusuz olur ..
Canım yaaaa üzülme rabbim büyük adetine kadar birşey yapma bekle bence hem kafan dağılmış oldu öle düşünTest yaptım negatif çıktı artık bat bekliyorum
Ama çok tuhaf olan burnum kanadı bu ne alaka acaba şimdi ?
Orası öyle Nisan topiği açılmış oraya Kayacam kırmızılar gelsinSorma yani stres desen yapmadim ama devamli gittigimde rastladigim bir konu oldu bu o yuzden konusacagim 2 hafta sonra gitmis olurumnasip engel tanimaz canim ne yapalim demek ki hayirlisini sagliklisini istedigimiz icin vakti var oyle dusunmekten baska bir sey gelmiyor elden☺
Kafam dağıldı şimdi nisana odaklandım zaten canım. Ama çok halsizim bugün yaCanım yaaaa üzülme rabbim büyük adetine kadar birşey yapma bekle bence hem kafan dağılmış oldu öle düşün
Ya acaba ilaç mi geciktirdiKız bende klomen kullandım 2 gün gecti 5 gun den beri kahve leke var 2 gün gecti hala olmadım ama testler negatif anlamadim
Valla akşam uyuya kalmışım koltukta buraya yazdıktan sonra öyle bir halsizlik var ki. Korkumdan ilaç da içemiyorum dediğim gibi gargara portakal limon geçiştiriyorumBu da mı aynı olur. Sende kendimi görüyorumvalla bende dünden beri nezle gibi oldum canım. Burun akıntısı boğaz ağrısı. Ama ben ne olur ne olmaz diye içmedim nurofen tarzı. Bitki çayı içtim sadece bir bardak. boğaz spreyi ve sirkeyle gargara falan. Öyle geçiştirmeye çalışıyorum. Sende bence içme canım. Ne olur ne olmaz
Yaa o akıntı bende de var krem gibi çok yoğun değil ama peçeteye silince geliyor.Canım senin olabilir ..Kasik ağrısı,bel ağrısi,batma falan başka bir türlü şeyin belirtisi olabiliyor ama tam krem kivaminda beyaz ve çok gelen akıntı hamilelik belirtisidir .Kokusuz olur ..
Burda günde 3 tane negatif haberi geliyorBugün de bir pozitif haberi aldık şükür ..Subat topiginden alismisim her gün 3 pozitif haberi .Bu topigimiz durgun gittiNegatif haberlerini görünce sabah arka arkaya dedim ne oluyoruz ..En son güzel bir çift çizgi kaset test fotosu ile neşem yerine geldi .Negatif haberi verenler inşallah hayırlısı ile nisan da guzel haberi alırsınız .Daha zamanı var demek .Biz bekleyenler de guzel haberi burada veririz inşallah .
Deme öyle ya az kırmızıyı görmedenBurda günde 3 tane negatif haberi geliyormart kapidan baktırır olayı gebelik için oldu kapida bekliyoruz gelen giden yok
Benimde kanamıştı biliyorsun kuzumTest yaptım negatif çıktı artık bat bekliyorum
Ama çok tuhaf olan burnum kanadı bu ne alaka acaba şimdi ?
Zaten öyle ama topiklerde okuyorum da millet ovulasyondan 8 gun sonra pozitif görmüş max 9. Gun görmüş oyle olunca benimde hevesim gidiyor olsa olurdu diyorumDeme öyle ya az kırmızıyı görmedenkapıdan bakmaya devam.
Canım koklamana gerek yok .Koklamadım canımiğrendim dilerim öyledir canım dua et çok sağolasınn
Dün kanadı azdı silince anladım bugün baya bir oldu dedim stres mi yapıyorum o mu yaptı acabaBenimde kanamıştı biliyorsun kuzum
Tşk ederim canım sımdı ben ıkısınıde aldım ozaman çakşır içeyim hayır dursun şimdilik bıde ben bugun başlayımı regl 2. Gunundeyımlove06 sana yazdım yazıyı canım
Ya o kadınlarla biz birbir miyiz belkş bizim ki bizle oynuyorZaten öyle ama topiklerde okuyorum da millet ovulasyondan 8 gun sonra pozitif görmüş max 9. Gun görmüş oyle olunca benimde hevesim gidiyor olsa olurdu diyorumama iste içimizde ki umut olmasa hayat gecmez kirmiziyi gorene kadar bir umut insan bekliyor
Belki belli olmayacak kadar küçüktür boşver üzülme bat nezamandıKafam dağıldı şimdi nisana odaklandım zaten canım. Ama çok halsizim bugün ya
Çok erken başlamışsınız takmaya arkadaşımın hiç bir sorunu yokken sekiz sene sonra kucağına alabildi bebeğini ben iki gebeliğimi de üçer yıl bekleyerek kucağıma alabildim ama biri vefat etti keşke Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etse tek dileğim bu hepimiz içinEvet ya bende takıyorum eylülde evlendim ev mod beni mahvetti iş bakıyorum herkes nezaman evlendin yeni diyorum ozaman sen çocuk yaparsın modunda yok düşünmüyorum diyorum ama bir daha kimse geri dönmüyor malesef herkes çocuk yaparım izin alırım diye işe almak istemiyorum canım çok sıkkın çocuk olsaydı doğsaydı işe de girerdim sonra ama olmuyor gelmiyor vardır Allah’ın bir bildiği 7 aydır ilişki yaşayıp hamile kalamıyorum baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?