Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabah birde su içip istifra ettim kızlar ben kahvaltıdan sonrada bu akıntıyı farkettim
Canım senin olabilir ..Kasik ağrısı,bel ağrısi,batma falan başka bir türlü şeyin belirtisi olabiliyor ama tam krem kivaminda beyaz ve çok gelen akıntı hamilelik belirtisidir .Kokusuz olur ..

Test yaptım negatif çıktı artık bat bekliyorum
Ama çok tuhaf olan burnum kanadı bu ne alaka acaba şimdi ?

Canım senin olabilir ..Kasik ağrısı,bel ağrısi,batma falan başka bir türlü şeyin belirtisi olabiliyor ama tam krem kivaminda beyaz ve çok gelen akıntı hamilelik belirtisidir .Kokusuz olur ..
Koklamadım canım iğrendim dilerim öyledir canım dua et çok sağolasınn

Test yaptım negatif çıktı artık bat bekliyorum
Ama çok tuhaf olan burnum kanadı bu ne alaka acaba şimdi ?
Canım yaaaa üzülme rabbim büyük adetine kadar birşey yapma bekle bence hem kafan dağılmış oldu öle düşün

Orası öyle Nisan topiği açılmış oraya Kayacam kırmızılar gelsin napalım başa gelen çekiliyor bazen yinede çok şükür belki hep hayırlısı diyoruz Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur.

Kız bende klomen kullandım 2 gün gecti 5 gun den beri kahve leke var 2 gün gecti hala olmadım ama testler negatif anlamadim
Ya acaba ilaç mi geciktirdi femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Ya iğneden 14 gün sonra regl beklenmiyormuydu yaa :/ Acaba çatlamadi ve kist mi oldu ben çarşambadan beri idrar testi yapmıyorum Perşembe kan verdim olsaydı çıkardı herhalde

Valla akşam uyuya kalmışım koltukta buraya yazdıktan sonra öyle bir halsizlik var ki. Korkumdan ilaç da içemiyorum dediğim gibi gargara portakal limon geçiştiriyorum Allah herkese sağlık versin en önemlisi bu

Yaa o akıntı bende de var krem gibi çok yoğun değil ama peçeteye silince geliyor.

Burda günde 3 tane negatif haberi geliyor mart kapidan baktırır olayı gebelik için oldu kapida bekliyoruz gelen giden yok

Deme öyle ya az kırmızıyı görmeden kapıdan bakmaya devam.
Zaten öyle ama topiklerde okuyorum da millet ovulasyondan 8 gun sonra pozitif görmüş max 9. Gun görmüş oyle olunca benimde hevesim gidiyor olsa olurdu diyorum ama iste içimizde ki umut olmasa hayat gecmez kirmiziyi gorene kadar bir umut insan bekliyor

Ya o kadınlarla biz birbir miyiz belkş bizim ki bizle oynuyor anaları şimdi heyecan yaratmayı seviyorlar belki ben pes etmedim kırmızı görücem öyle inancam

Çok erken başlamışsınız takmaya arkadaşımın hiç bir sorunu yokken sekiz sene sonra kucağına alabildi bebeğini ben iki gebeliğimi de üçer yıl bekleyerek kucağıma alabildim ama biri vefat etti keşke Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etse tek dileğim bu hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…