- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
55 gün yoğun bakım kapısında dualarla bekledim yavrumu melek oldu ama hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahÇok erken başlamışsınız takmaya arkadaşımın hiç bir sorunu yokken sekiz sene sonra kucağına alabildi bebeğini ben iki gebeliğimi de üçer yıl bekleyerek kucağıma alabildim ama biri vefat etti keşke Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etse tek dileğim bu hepimiz için
En geç perşembe olmam lazım canım.Belki belli olmayacak kadar küçüktür boşver üzülme bat nezamandı
Sonucumu alayım ovülasyon yaparım evde kuzum size örnek olsun dieZaten öyle ama topiklerde okuyorum da millet ovulasyondan 8 gun sonra pozitif görmüş max 9. Gun görmüş oyle olunca benimde hevesim gidiyor olsa olurdu diyorumama iste içimizde ki umut olmasa hayat gecmez kirmiziyi gorene kadar bir umut insan bekliyor
Yok bende pes etmedim ama simdiden kendimi yavas yavas hazirliyorum cift çizgiyi görürsem supriz olmayacak ama çok sevinecegimden eminim kirmiziyi goruncede üzülmemek icinYa o kadınlarla biz birbir miyiz belkş bizim ki bizle oynuyoranaları şimdi heyecan yaratmayı seviyorlar belki ben pes etmedim kırmızı görücem öyle inancam
Gözün aydın canım bizlerede dua et sağlıkla kucağına al inşHatta geçmiş sayfalara bak süreci yazdım yani
Hep kızlarla konuştuk rabbim çok büyük ne diyim bilemiyorum bi kan dan da göreyim çünkü şuan inanamıyorum
Bunu hep yaparım bazen başarılı bazen başarısız olduğum olmuşturYok bende pes etmedim ama simdiden kendimi yavas yavas hazirliyorum cift çizgiyi görürsem supriz olmayacak ama çok sevinecegimden eminim kirmiziyi goruncede üzülmemek icin
Ayyy çok güzel hamiş sin darısı bizeKızlar olabilir mi adetimin 3. Günü
Çooook iyiKızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce
Çok iyi çok maşallahKızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce
Bizlere de bol boş dua et canım hamilelerin duası kabul olur derler rabbim yavrunu kucağına almayı bizlere de Birgün bu haberi vermeyi nasip EtsinKızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce
Az daha sabret batını bekle inş güsel haberler alırsın inşEn geç perşembe olmam lazım canım.
Teşekkür ederim canım ben sanki yapmayınca daha çok stres oluyorum ovulasyon testi o yüzden tekrar alayım dedimHangisini istersen onu gönderiyor ben ilk strip aldım o bitti 2 de normal kaset aldım onu ilk aldım ilk gün yumurtladım şanslı geldi inş hamişde olurum ama o bitince bir daha almayı düşünmüyorum
Evet yap bakalim ben 3-4 gun once ovulasyon yaptim tek cizgo cikti gebelik testi gibi sok oldumSonucumu alayım ovülasyon yaparım evde kuzum size örnek olsun die
Umut canım umut Allah'ım umutlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşllahTeşekkür ederim canım ben sanki yapmayınca daha çok stres oluyorum ovulasyon testi o yüzden tekrar alayım dedim
Aklıma ne geldi Umay hani iki kere yumırtlamıştın ya sana demiştim sende bir iş varKızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce
İnşlh canım. Birde yarın sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidecem kan vercem orada.Az daha sabret batını bekle inş güsel haberler alırsın inş
Ovülasyon testini yapınca mutlaka atın lütfen benim reglim 20 sinde bugün ovülasyon yaptım ikinci çizgi baya belli çıktıSonucumu alayım ovülasyon yaparım evde kuzum size örnek olsun die
Bence sonuncu canım uzun süre pik olup çatlayan ben geçen ay 14 şubatta regl oldum bi bakarmısın değer nasıl 28 çekti ya kafam çok karıştıAklıma ne geldi Umay hani iki kere yumırtlamıştın ya sana demiştim sende bir iş variç sesim konuşmuştu hatta nasıl ovulasyon yaşıyorsun çözümleyemedim demiştim. Seni takip edicem hep dedim testlerini hep birlikte yorumlamış ama benim bir türlü kafamı sarmamıştı. Şimdi merak ettiğim acaba hangisi tuttu
Etmem mi kuzum eve geçeyim bol bol konuşacağız merak etmeyin hep yanınızdayız Allah izin verirse sizleri asla bırakmam bu süreçteBizlere de bol boş dua et canım hamilelerin duası kabul olur derler rabbim yavrunu kucağına almayı bizlere de Birgün bu haberi vermeyi nasip Etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?