Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
55 gün yoğun bakım kapısında dualarla bekledim yavrumu melek oldu ama hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

Sonucumu alayım ovülasyon yaparım evde kuzum size örnek olsun die

Ya o kadınlarla biz birbir miyiz belkş bizim ki bizle oynuyor anaları şimdi heyecan yaratmayı seviyorlar belki ben pes etmedim kırmızı görücem öyle inancam
Yok bende pes etmedim ama simdiden kendimi yavas yavas hazirliyorum cift çizgiyi görürsem supriz olmayacak ama çok sevinecegimden eminim kirmiziyi goruncede üzülmemek icin

Hatta geçmiş sayfalara bak süreci yazdım yani
Hep kızlarla konuştuk rabbim çok büyük ne diyim bilemiyorum bi kan dan da göreyim çünkü şuan inanamıyorum
Gözün aydın canım bizlerede dua et sağlıkla kucağına al inş

Yok bende pes etmedim ama simdiden kendimi yavas yavas hazirliyorum cift çizgiyi görürsem supriz olmayacak ama çok sevinecegimden eminim kirmiziyi goruncede üzülmemek icin
Bunu hep yaparım bazen başarılı bazen başarısız olduğum olmuştur bende böyleyim şunun şurasında perşembeye ne kaldı.

Hangisini istersen onu gönderiyor ben ilk strip aldım o bitti 2 de normal kaset aldım onu ilk aldım ilk gün yumurtladım şanslı geldi inş hamişde olurum ama o bitince bir daha almayı düşünmüyorum
Teşekkür ederim canım ben sanki yapmayınca daha çok stres oluyorum ovulasyon testi o yüzden tekrar alayım dedim

Kızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce
Aklıma ne geldi Umay hani iki kere yumırtlamıştın ya sana demiştim sende bir iş var iç sesim konuşmuştu hatta nasıl ovulasyon yaşıyorsun çözümleyemedim demiştim. Seni takip edicem hep dedim testlerini hep birlikte yorumlamış ama benim bir türlü kafamı sarmamıştı. Şimdi merak ettiğim acaba hangisi tuttu

Bence sonuncu canım uzun süre pik olup çatlayan ben geçen ay 14 şubatta regl oldum bi bakarmısın değer nasıl 28 çekti ya kafam çok karıştı

Bizlere de bol boş dua et canım hamilelerin duası kabul olur derler rabbim yavrunu kucağına almayı bizlere de Birgün bu haberi vermeyi nasip Etsin
Etmem mi kuzum eve geçeyim bol bol konuşacağız merak etmeyin hep yanınızdayız Allah izin verirse sizleri asla bırakmam bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…