Değerin çok güzel. Sen şuan şoktasınBence sonuncu canım uzun süre pik olup çatlayan ben geçen ay 14 şubatta regl oldum bi bakarmısın değer nasıl 28 çekti ya kafam çok karıştı
Belki de ikiside tuttu ikiz gebelik olacakAklıma ne geldi Umay hani iki kere yumırtlamıştın ya sana demiştim sende bir iş variç sesim konuşmuştu hatta nasıl ovulasyon yaşıyorsun çözümleyemedim demiştim. Seni takip edicem hep dedim testlerini hep birlikte yorumlamış ama benim bir türlü kafamı sarmamıştı. Şimdi merak ettiğim acaba hangisi tuttu
Maşallah çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahKızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce
Bilmiyorm ki ikiz tutma işini ikisi bir arada olma olayını hiç araştırmadım. Ama çok dikkatimi çekmişti onun testi hatta geçmiş konuşmalarda bulurum esrarengizdi meğersem bundanmış ama o kadar sevindim ki.Belki de ikiside tuttu ikiz gebelik olacak
Yok canım bir koku yoktu sarılık bile yoktuCanım koklamana gerek yok .Zaten kokuyorsa o koklamadan da burnunu gelir .Enfeksiyon falan olsa Allah korusun çok ağır koku oluyor .
Bende yarın bat, göğüslerim patlayacak gibi,belim de ağrıyor + oramın tam ortasına bıçak batıyor gibiNe tesadüf benimki de
Günaydın canımGünaydın kızlar üzülmeyin regliniz zamanında gelsin de. Benimde 2 gün gecikmem var patlamak üzereyim regl bekliyorum gelmedi bir türlü. Bu da çok kötü. Zamanı vardır elbet Rabbim zamanı gelince nasip eder inşallah bebeklerimizi
İnş kuzum rüyamda da ikiz erkek görmüştüm hatta yazmıştım buraya nasip rabbim ne yazdıysaBelki de ikiside tuttu ikiz gebelik olacak
Bende bugün pikin 11i, yarın yine denerim, bi umut olduPikin 12 sinde pozitif çıktı benim 11 inde kan negatif 1.9 du
Bende tık yok şimdi de sadece hafif kramplarım var birde akıntım beyaz yine adet oluyorım sanıyorum gidiyorm birşey yok.Bende yarın bat, göğüslerim patlayacak gibi,belim de ağrıyor + oramın tam ortasına bıçak batıyor gibi
Biraz daha mı beklesem yine kendin bilirsin de çıkmazsa üzülme diyeİnşlh canım. Birde yarın sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidecem kan vercem orada.Gitmişken.
Kiz hangi ara gittin hangi ara test yaptirdin hangi ara cikti masallah sana ya degerin gayet güzel ilk gebeligimde 64 ile öğrenmiştimKızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce
Bak bu konuda haklısınBiraz daha mı beklesem yine kendin bilirsin de çıkmazsa üzülme diye
Cok nadir 1 ayda 2 yumurtlamasi oalnalr oluyormus onlarin ikiside tutarsa ikiz gebelik oluyormusBilmiyorm ki ikiz tutma işini ikisi bir arada olma olayını hiç araştırmadım. Ama çok dikkatimi çekmişti onun testi hatta geçmiş konuşmalarda bulurum esrarengizdi meğersem bundanmış ama o kadar sevindim ki.
Çok az bir koyuluk ama bat çok var bunu bat 2 gün kala yaparsan baya koyulaşırsa hamiş olma ihtimali yüksek oluyor canım.Kızlar telefondaki uygulamaya göre 20 mart adet günüm bugün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 2801551
AyyyCok nadir 1 ayda 2 yumurtlamasi oalnalr oluyormus onlarin ikiside tutarsa ikiz gebelik oluyormus
2 gün önce yaptığım bu şekildeydi bende bilemedim ki bide benim durumum aşırı karışık emin olamıyorumÇok az bir koyuluk ama bat çok var bunu bat 2 gün kala yaparsan baya koyulaşırsa hamiş olma ihtimali yüksek oluyor canım.
Benim de kanamıştı yazmıştım buraya, kaç yıldır kanamıyorTest yaptım negatif çıktı artık bat bekliyorum
Ama çok tuhaf olan burnum kanadı bu ne alaka acaba şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?