Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sonuncu canım uzun süre pik olup çatlayan ben geçen ay 14 şubatta regl oldum bi bakarmısın değer nasıl 28 çekti ya kafam çok karıştı
Değerin çok güzel. Sen şuan şoktasın onu atlatına çözersin şimdi şu kalbinin pır pır olan heyecanını yaşa doya doya.

Belki de ikiside tuttu ikiz gebelik olacak

Belki de ikiside tuttu ikiz gebelik olacak
Bilmiyorm ki ikiz tutma işini ikisi bir arada olma olayını hiç araştırmadım. Ama çok dikkatimi çekmişti onun testi hatta geçmiş konuşmalarda bulurum esrarengizdi meğersem bundanmış ama o kadar sevindim ki.

Günaydın canım bakalım benim bat yarın, sende testte çıkmadı mı?

Kızlar benim yumurta çatlamamaya yeminli sanırım yine koyulaştı bu imdat bugün 22.gün normal şartlarda adetime 7 gün kaldı

Bende yarın bat, göğüslerim patlayacak gibi,belim de ağrıyor + oramın tam ortasına bıçak batıyor gibi
Bende tık yok şimdi de sadece hafif kramplarım var birde akıntım beyaz yine adet oluyorım sanıyorum gidiyorm birşey yok. Adetime var ama bunun ayarı yok napacağı belli olmuyor

Kızlar telefondaki uygulamaya göre 20 mart adet günüm bugün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı

Cok nadir 1 ayda 2 yumurtlamasi oalnalr oluyormus onlarin ikiside tutarsa ikiz gebelik oluyormus

Çok az bir koyuluk ama bat çok var bunu bat 2 gün kala yaparsan baya koyulaşırsa hamiş olma ihtimali yüksek oluyor canım.
2 gün önce yaptığım bu şekildeydi bende bilemedim ki bide benim durumum aşırı karışık emin olamıyorum

Test yaptım negatif çıktı artık bat bekliyorum
Ama çok tuhaf olan burnum kanadı bu ne alaka acaba şimdi ?
Benim de kanamıştı yazmıştım buraya, kaç yıldır kanamıyor bir de kaç gündür sabahları yüzümü yıkarken afedersiniz de görüyorum burnumdan kırmızı çıkıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…