Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak bu konuda haklısın o zaman çarşambaya kadar Bekleyeyim ilacı da o zaman yazdırır hem ona göre hareket ederim.
İnsan yıkılıyor çünkü ister istemez umut ışığı sönüyor azdaha sabır canım Allah'ım hepimizi selamete eriştirsin hayırlısı ile

Benim de kanamıştı yazmıştım buraya, kaç yıldır kanamıyor bir de kaç gündür sabahları yüzümü yıkarken afedersiniz de görüyorum burnumdan kırmızı çıkıyor diye
Ahhaaaa birde başımıza burun kanama işi çıktı. Benim önceden kanardı ama 15 yşlrndayken ilk defa yaşıyorum acaba çok mu stres yapıyoruz

Bende tık yok şimdi de sadece hafif kramplarım var birde akıntım beyaz yine adet oluyorım sanıyorum gidiyorm birşey yok. Adetime var ama bunun ayarı yok napacağı belli olmuyor
O beyazlardan bende de oldu, ama şimdi yok bir şey galiba benim de karnım ağrıyor regl olacak gibi

Bende artmaya başladı vardı bugün çok olmaya başlamış yer değişti bedenlerimiz arzzzuuuu ne olayiii bize yahuuu
Valla ne olacaksa olsun artık, 3 test yaptım, sonuç hüsran

Eklentiler

• 85925F9F-8FB6-4B56-A290-0BDE0C902F4C.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 67
Aşırı karışık olan neresi yani bilmediğim için kusura bakmayın. Ama buna hamiş ihtimali dersem sizi kandırmış olurum
Şöyle anlatıyım ben 10 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum ama adet olmadım mart ayının başında kahverengi akıntılarım başladı 3 gün çok az sürdü adet kanaması gibi değildi hamilelik testlerim negatif kan negatif çıktı 3 Mart’ta doktorum 10 gün adet bekleyelim dedi 5 Mart’ta yoğun akıntım olunca ovülasyon testi yaptım t çizgisi c den baya koyu çıktı eşimle yine değerlendirdim şu an yine bu şekilde çizgi 2 gün önce daha silikti bugün bir tık daha koyulaşmış gibi geldi bana ama adet olmadım kırmızı normal adetim iğneden sonra olmadı yani karışık durum böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…