Sabret canim testi yapmaya ne zaman başladınız? Birde ilk ovulasyon deneyimi mi ?Kızlar benim yumurta çatlamamaya yeminli sanırım yine koyulaştı bu imdatbugün 22.gün normal şartlarda adetime 7 gün kaldı Eki Görüntüle 2801550
İnsan yıkılıyor çünkü ister istemez umut ışığı sönüyor azdaha sabır canım Allah'ım hepimizi selamete eriştirsin hayırlısı ileBak bu konuda haklısıno zaman çarşambaya kadar Bekleyeyim ilacı da o zaman yazdırır hem ona göre hareket ederim.
Aşırı karışık olan neresi yani bilmediğim için kusura bakmayın. Ama buna hamiş ihtimali dersem sizi kandırmış olurum2 gün önce yaptığım bu şekildeydi bende bilemedim ki bide benim durumum aşırı karışık emin olamıyorum Eki Görüntüle 2801555
Ahhaaaa birde başımıza burun kanama işi çıktı. Benim önceden kanardı ama 15 yşlrndayken ilk defa yaşıyorum acaba çok mu stres yapıyoruzBenim de kanamıştı yazmıştım buraya, kaç yıldır kanamıyorbir de kaç gündür sabahları yüzümü yıkarken afedersiniz de görüyorum burnumdan kırmızı çıkıyor diye
O beyazlardan bende de oldu, ama şimdi yok bir şey galibaBende tık yok şimdi de sadece hafif kramplarım var birde akıntım beyaz yine adet oluyorım sanıyorum gidiyorm birşey yok.Adetime var ama bunun ayarı yok napacağı belli olmuyor
Aynen ya, bende de çocukken çoook kanardı, ama yıllardır yoktuAhhaaaa birde başımıza burun kanama işi çıktı. Benim önceden kanardı ama 15 yşlrndayken ilk defa yaşıyorum acaba çok mu stres yapıyoruz
Bende artmaya başladı vardı bugün çok olmaya başlamış yer değişti bedenlerimiz arzzzuuuuO beyazlardan bende de oldu, ama şimdi yok bir şey galibabenim de karnım ağrıyor regl olacak gibi
Bu kadar da benzerlikAynen ya, bende de çocukken çoook kanardı, ama yıllardır yoktu
Valla ne olacaksa olsun artık, 3 test yaptım, sonuç hüsranBende artmaya başladı vardı bugün çok olmaya başlamış yer değişti bedenlerimiz arzzzuuuune olayiii bize yahuuu
Benimde ovulasyondan 4-5 gun sonra boyleydi merak edip yapmıştımKızlar telefondaki uygulamaya göre 20 mart adet günüm bugün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 2801551
Onunla alakası yoktur benceBu kadar da benzerlik
Ama ben o zamanlar çok mutsuz bir çocuktumolması normaldi.
Şöyle anlatıyım ben 10 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum ama adet olmadım mart ayının başında kahverengi akıntılarım başladı 3 gün çok az sürdü adet kanaması gibi değildi hamilelik testlerim negatif kan negatif çıktı 3 Mart’ta doktorum 10 gün adet bekleyelim dedi 5 Mart’ta yoğun akıntım olunca ovülasyon testi yaptım t çizgisi c den baya koyu çıktı eşimle yine değerlendirdim şu an yine bu şekilde çizgi 2 gün önce daha silikti bugün bir tık daha koyulaşmış gibi geldi bana ama adet olmadım kırmızı normal adetim iğneden sonra olmadı yani karışık durum böyle işteAşırı karışık olan neresi yani bilmediğim için kusura bakmayın. Ama buna hamiş ihtimali dersem sizi kandırmış olurum
Kim ikizBilmiyorm ki ikiz tutma işini ikisi bir arada olma olayını hiç araştırmadım. Ama çok dikkatimi çekmişti onun testi hatta geçmiş konuşmalarda bulurum esrarengizdi meğersem bundanmış ama o kadar sevindim ki.
Ben bir kaç gün ovülasyon ile takip etmeyi düşünüyorum ben piki 5 Mart’ta görmüştüm adetten önce yumurtlama olmaz herhaldeBenimde ovulasyondan 4-5 gun sonra boyleydi merak edip yapmıştım
Bencede yok ama genelde öyle olduğunu düşünürlerdi çevre okuldaki hocalarım. Şimdi bunu bir köşeye attım arzu peki ilaçların ney? Acaba onlar sebeb olblr mi?Onunla alakası yoktur bence
Canım yaaa çok tebrik ederim gözünüz aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsinKızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce
Ben femibion 1 kullanıyorum, vitamin gibi, kendim aldımBencede yok ama genelde öyle olduğunu düşünürlerdi çevre okuldaki hocalarım. Şimdi bunu bir köşeye attım arzu peki ilaçların ney? Acaba onlar sebeb olblr mi?
Yok artıkYusra-61 bunu gördm bir yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?