Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar .. bende düşükle sonuçlanan bir gebelikle geldim .. bu ay ikinci ayımız ve yumurtlama günlerim bir yandan korkuyorum bir yandan bir daha denemek istiyorum kürtajdan snra bir adet gördüm ve günü gününe oldum muaynemde hiç bir sıkıntı yok rahim düzelmiş sağlıklı dedi doktor ister korun ister korunma dedi doktorum psikolojiyle alakali olduğunu söyledi ve bu önümüzdeki 3 gün yumurtlama günüm sizce ne yapmalıyım içimden bir ses korunma diyor ama korkularimda peşimi birakmiyor Rabbimin izniyle olur diyorum anlicaginiz aslında kafam çok karisik

Tabi ki sonuçta kimsayal da gebelik tüpler de oluyor sadece kese oluşmadan sonlanıyor. Hatta kimsayal sonrası hemen hamile kalan var benim çok bildiğim belki sanada nasip olur canım
Ayyy insaAllah canim ya ilk gebeligim olucak olursa basliycam sali gunu tekrardan insaAllah.umarim olmussada kimyasldir normal adet kanamasindansa tuplerin acik olmasi bile rahatlatti beni

Öncelikle geçmiş olsun bende yaşadım bu durumu çok iyi anlıyorum eğer doktorun korunma dediyse korunma neden 1 ayın boşa gitsin ki belki yeni mucizen gelir korkularını yenersin. Benim düşüncem korunmayın

Ayyy insaAllah canim ya ilk gebeligim olucak olursa basliycam sali gunu tekrardan insaAllah.umarim olmussada kimyasldir normal adet kanamasindansa tuplerin acik olmasi bile rahatlatti beni
Canım zaten bir yerden sonra doktorlar yine tüpler için film isteyebiliyor. Tabi ki tüplerin açık olması cok güzel. Mesela benimde bebeğim oluyordu doktorum çekmek istedi ben orayı göreyim birde tek tüple kalmışssındır hamile belki dedi çekti zaten daha çok aşılama öncesi kesinlikle film çekinmek lazımmış bende adet günümü bekliyorm olunca direk doktora gidecem bana aşılama başlayabilir

Hadi hayirlisi ama senin ikinci bebisin olcak bir tane cocugun var ama dmi yanlis mi biliyorm

Bende adet günüme kadar devam etmeyi düşünüyorum. Elimde son bir gebelik testim kaldı boşa gitsin istemiyorum
Canım benim testlerim bu şekilde gün aşırı değerlendirdik

Eklentiler

• IMG_20210314_160559.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 50
Bende öyle diyorum belkide tutmaz hani bazı kürtaj olanlar korunmadan 3 ay sonra hamile kalıyorlar ediyorlar rabbim bilir ama aklımdaki şey ayın 23nde kan pihti test için doktora gidicem kan vericem hamile kalırsam bir sıkıntı olur mu ki .. siz nasıl yaşadınız birde hemen üstüne kaldınız mı hamile

Kizlar merhaba. Benim 4 martta attigim teste hepimiz pik demistik. Bat 16 mart. Devam ediyordum ovulasyona hep silik cikiyordu. Bugun koyu cikti tekrar sasirip bi tane daha yaptim ikiside koyu. Sizce neden olabilir?

Eklentiler

• 20210314_164043.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 20210314_164048.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 47
Erteleme bence ileriki günlerin ne getireceği belli olmuyor

Kizlar merhaba. Benim 4 martta attigim teste hepimiz pik demistik. Bat 16 mart. Devam ediyordum ovulasyona hep silik cikiyordu. Bugun koyu cikti tekrar sasirip bi tane daha yaptim ikiside koyu. Sizce neden olabilir?
Gebelik olabilir erken gebelik yapın

Zaten kan pıh testi sonucu bildiğim kadarıyla iki ayı buluyor iki ay da bekleyecek değilsiniz ki. Hamile kalırsanız doktora durumunuzu anlatırsınız o size tedavi uygular duruma göre. Hiç durma vakit kaybetme. Bana korun dedi 3 ay korundum ben. Benim düşük sonrası bebeğim olmadı düşük olalı 1 seneyi geçti yani.

Günaydın canım bakalım benim bat yarın, sende testte çıkmadı mı?
Canım yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı regl bekliyorum bende 3 gün gecikti ama zaten geçen aya göre 4 gün geç yumurtladim

Sali gunu gitcem canim banada ders oldu asla bidaha yapmiycam bunubakalim doktorum ne diycek bu en azndan tuplerimin acik oldugunu belirtiyomu kimyasalda olmus olsa
Canım benimde aynen senin gibi olmuştu adetten önce test yaptım poztif çıktı, sonra sabahına adet oldum . Hata var demekki testte dedim adetm bitince bir daha test yaptım yine poztif. Öyle olunca doktora gittim. Ve ne yazıkki dış gebelik geçiriyormuşum. Amelyat falan oldum. İhmal etme bence sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…