Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki merak ettiğim birşey daha var adetin nasıldı canım belki adet gördün hamilesin yine

Yine test yap belki hamilesin suan
Hic yapmadim adetten sonra bugun sabhtan beri kurt var icimde ya hamileysem die yarin yapicam test bidaha sol tarafta benm yumurtam gelismisti adet olmama ragmen sol tarafim ara ara agri girip cikiyo ven adetlermde hic kasik agrisi yasamazdim en cokta ondan kurt dustu icime umudum yok ama size bi sorayim dedim

Ya catlatma iğnesinden sonra 17. Gun adet oldm normlde doktor 15 i demisti bu pozitiflerin hepsi mi yanlis testti hepsi de beni mi buldu yahu
Aaa beni hatırladım şimdi doğru hatta ben sana hamiş olblrsin demiştim sen en son cumartesi kan vermeye gidecektin adet oldum diye gitmekten vaz mı geçtin?

Ovulasyon var mı elinde normalden farklı olduysa kanama gebelik olabilir yoksada kimyasaldir

Yinede test yapmanın zararı olmaz diye düşünüyorum yap içindeki kurt gitsin. Belki de doktorun dediği gibi 15. Gün gelecekti geçikmeli geldi 2 gün sonra kese oluşmadı. Zaten kimsayal da çok parça parça gelir normal dışı yoğun kanama olur onu bende bir kere yaşadım. Şuan kafam karıştı senin bu durumunda neden kan tahlili yaptırmadın ama biz dedik sana şimdi anlaşılmaz ki kimsayal bile olduysa.

Sizde ovülasyon nasıl çıktı ben 12 Mart’ta yaptım silik bugün yaptığım biraz daha belirgindi
Benim de 10-11-12 Mart pikti dün silik çıktı piki çok geç gördüm hatta bu ay yumurtlayamadım sandım. Bugün test yapmayı düşünmüyorum. Belki yarın yaparım her ihtimale karşı. Yarın normal şartlarda bat a bir gün kalmış olacak

Evet ya cok pismanim haklisin bende nie yapmadım dedimki butun belirtiler,pozitifler yakami birakmiyo en azindan kan verince direk guzel bir degerle karsilasayim hani kucuk deger olup yukselicekmi noldu acaba die dusunup stres olmuyayim bikac gun gecsin varsa guzel degerle gelsin dedim kesin kimyasal oldu hic kimyasal gebelikte yasamadim ki bilmiyorum

Bende adet günüme kadar devam etmeyi düşünüyorum. Elimde son bir gebelik testim kaldı boşa gitsin istemiyorum

Ewet canm regl olunca gitmedim daha
Başta biraz bekleyemeyecektin. canım çünkü pozitif testler durup dururken pozitif çıkmaz hadi bi tane olsa neyse iki kere üst üstte asla olmaz. Ayrıca bir daha pozitif olursa bir dakika durmadan doktora git en azından tahlil yapılır kimsayalın da değer aralığı var sonra adet olsan bile ne yaşadığın bilinir. Böyle geçsin şöyle günüm geçsin dedim benim testim pozitif çıktı gitmedim sonra kan boşaldı sandım5 gün sonra bir adet oldum ben normal dışıydı. Sonra asla bunu yapmıyorum çünkü bana ders oldu bilerek test yapıyorum. Olacak olana çare olmaz ama yinede ne yaşadığını bilmemizin faydası olur zararı olmaz

Üzügünüm belirtilerin kimsayal yönünde ama konuşmak daha fazla kafanı karıştırmak sanada iyi gelmez en güzeli bir kontrol için doktoruna git. Durumunu ona anlat canım. Onunda diyeceği birşey vardır. Lütfen rica ediyorum pozitif görünce asla bekleme. Belki önlem alınacak durum olur ona göre hareket edilir. Hakkında bundan sonra güzel şeyler olmasını dilerim.

Canım bencede kimyasal oldu çünkü ben iğneden sonra hiç pozitif görmedim sende pozitif çıkmış. Ama üzülme en azından hamile kalabiliyorsun demek bu
Olmussada ilk oldu bu canm insaAllah sali gunu tekrar basliycam tedaviye hakkimizda hayirlisi yorumun icin saol canim benm

Sali gunu gitcem canim banada ders oldu asla bidaha yapmiycam bunubakalim doktorum ne diycek bu en azndan tuplerimin acik oldugunu belirtiyomu kimyasalda olmus olsa

Sali gunu gitcem canim banada ders oldu asla bidaha yapmiycam bunubakalim doktorum ne diycek bu en azndan tuplerimin acik oldugunu belirtiyomu kimyasalda olmus olsa
Tabi ki sonuçta kimsayal da gebelik tüpler de oluyor sadece kese oluşmadan sonlanıyor. Hatta kimsayal sonrası hemen hamile kalan var benim çok bildiğim belki sanada nasip olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…