Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim ama hiç umudum yok ya bugun catlamanin 9. Günü tertemiz bi gebelik testi ile uyandım bu sabaha ama 12. Güne kadar umut vardir diyip beklemeye devam edecegim.. adetime de 2 Gün var bakalim hayırlısı
9. Günde bendede çıkmadı canım bekle bekle inşallah vardır

Canm bende femara ile catlatma yaptim benm adetim17 snde geldi bekle gelir bikac gune benim erken gebelik testlerim 3 de pozitif cikti kaset test yaptim pozitif cikti bir saat sonra regl oldum cuma gunu.ustelik ovulasyon testlerimde hep pikti ama sonuc negatif

Ay insallah canim sen hamilesin insallah benim de belirtidir de bende hamileyimdir benim gec yumurtlama oldu ondan bekleyecegim
İnşallah vardır kuzum seninde rabbim hepimize nasip etsin inşallahh
Benim bugün çokkk net çıktı artık

Eklentiler

• IMG_20210314_132459.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 48
Benim adet düzenim hiç şaşmazdı 28 günde olurdum şu an hiçbir şeyi kestiremiyorum çatlatma iğnesi olduktan sonra adetim hiç olmadı ona rağmen 5 Mart’ta pik gördüm ben uygulama ile takip ediyorum iğne olmadan önceki adet düzenime göre 20 Mart’ta adet olamam gerekiyor bunu baz alarak adet günüm 20 Mart diyorum çünkü uygulama ovülasyon gösterdiğinde aynı gün pik görmüştüm. Akıntı olarak yoğun değil ama sürekli devam eden akıntım var

Yusra-61 tatlim benim erken gebeliklerim pozitif cikti bekledim hep ertsi gununu sonra saat 11 gibi kaset test yaptim pozitif cikti ama bir saat sonrada regl oldum ustelik o gune kadr da ovulasyonlrim pikti gebelikten supheleniyodum acaba kimyasal mi yasadim

Bugün adet olmam gerek normalde canım.
Ama ben bu ay 2 kere yumurtaladım.
2. Yumurtlamam 20. Gün olduğu için adet tarihi uzamış oldu. 1 martta çatladı yumurta bugün 14. Gün
Masallh canm. Allah kucagina almayi nasip etsin

Adete yakın da yumurtlama olabiliyor benim anladığım. Adetim ne gün gelecek ben de bilmiyorum ( tabi inşallah hamiş olup da gelmez de..) Çok ilginç bir ovulasyon yaşadim. Siz de yumurtlama olma ihtimaline karşı değerlendirin ve teste devam et bakalım nolacak

Günün geçti mi peki gününde mi adet oldun o testlerden sonra canım?

Yine test yap belki hamilesin suan

Aa Allah Allah kimyasal filan mı yaşadınız acaba. Adetten sonra bir daha test yapın bence üzerine görme filandir belki de. Kan vermediyseniz tabi

Sizde ovülasyon nasıl çıktı ben 12 Mart’ta yaptım silik bugün yaptığım biraz daha belirgindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…