Ya benimde bu ay oyle degisik bisey oldu resim atayim bi bak ayni mıydı yada sen at bakayım ben de anlamadim bu ay ne oldu22-24 olanlar ertesi gün çatladı 26 olan 26-27 pik 28 öğleden sonra çatladı
9. Günde bendede çıkmadı canım bekle bekle inşallah vardırInsallah canim ama hiç umudum yok yabugun catlamanin 9. Günü tertemiz bi gebelik testi ile uyandım bu sabaha ama 12. Güne kadar umut vardir diyip beklemeye devam edecegim.. adetime de 2 Gün var bakalim hayırlısı
Canm bende femara ile catlatma yaptim benm adetim17 snde geldi bekle gelir bikac gune benim erken gebelik testlerim 3 de pozitif cikti kaset test yaptim pozitif cikti bir saat sonra regl oldum cuma gunu.ustelik ovulasyon testlerimde hep pikti ama sonuc negatifYa acaba ilaç mi geciktirdifemara ve çatlatma iğnesi kullandım. Ya iğneden 14 gün sonra regl beklenmiyormuydu yaa :/ Acaba çatlamadi ve kist mi oldu ben çarşambadan beri idrar testi yapmıyorum Perşembe kan verdim olsaydı çıkardı herhalde
İnşallah vardır kuzum seninde rabbim hepimize nasip etsin inşallahhAy insallah canim sen hamilesin insallah benim de belirtidir de bende hamileyimdir benim gec yumurtlama oldu ondan bekleyecegim
Bende şeffaf ya da beyazımsı geliyor katı kıvam degilKızlar hamilelerde yok mu süt kesiği gibi akıntı olan kokusuz beyaz 1 tatlı kaşığı kadar sabah peçeteye geldi çok merak ettim
Benim adet düzenim hiç şaşmazdı 28 günde olurdum şu an hiçbir şeyi kestiremiyorum çatlatma iğnesi olduktan sonra adetim hiç olmadı ona rağmen 5 Mart’ta pik gördüm ben uygulama ile takip ediyorum iğne olmadan önceki adet düzenime göre 20 Mart’ta adet olamam gerekiyor bunu baz alarak adet günüm 20 Mart diyorum çünkü uygulama ovülasyon gösterdiğinde aynı gün pik görmüştüm. Akıntı olarak yoğun değil ama sürekli devam eden akıntım varCanım benim normalde adetim 31. günde gelir ama gecikmelerim de olur. Geçen ay 34 günde geldi mesela. Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim ve 25. günden 27. güne kadar pik oldu 28. gün de çatladı. Yani bata 3 gün kala çatladı ama çok şaşkınım. Bu kadar geç yumurtladığımı bilmezdim çünkü 16. -21. günler arası yumurtlama belirtisi yaşardım ve o günlerde yumurtalama olduğunu sanırdım. Şimdi bu kadar geç yumurtladıysam adetim ne zaman gelecek onu merak ediyorum. Bir de bu pik olan günlerde benim yumurtalama belirtilerim bitmişti artık akıntı falan gibi hatta tam tersi adet belirtilerim vardı. Ben yine de gün aşırı değerlendirdim.
Peki senin şu anda yumurtlama belirtilerin var mı akıntın filan nasıl mesela
Anladım canım sağolasınBende şeffaf ya da beyazımsı geliyor katı kıvam degil
Adetin kacinci gunu gectiİnşallah vardır kuzum seninde rabbim hepimize nasip etsin inşallahh
Benim bugün çokkk net çıktı artık
İlk defa yaptığım için adetim bittikten sonraki gün yani 7.gün başladım hayırlısı artıkSabret canim testi yapmaya ne zaman başladınız? Birde ilk ovulasyon deneyimi mi ?
Ay yok valla hala koyu renk çatlamamakta ısrar ediyoAmin inşallah canım. Bu arada çatlaman oldu mu senin. Durumlar nasıl
Bugün adet olmam gerek normalde canım.Adetin kacinci gunu gecti
Ayy hadi inşallah yaaa9. Günde bendede çıkmadı canım bekle bekle inşallah vardır
Masallh canm. Allah kucagina almayi nasip etsinBugün adet olmam gerek normalde canım.
Ama ben bu ay 2 kere yumurtaladım.
2. Yumurtlamam 20. Gün olduğu için adet tarihi uzamış oldu. 1 martta çatladı yumurta bugün 14. Gün
Amin canım isteyen herkese inşallah Rabbim nasip etsinnMasallh canm. Allah kucagina almayi nasip etsin
Adete yakın da yumurtlama olabiliyor benim anladığım. Adetim ne gün gelecek ben de bilmiyorum ( tabi inşallah hamiş olup da gelmez de..) Çok ilginç bir ovulasyon yaşadim. Siz de yumurtlama olma ihtimaline karşı değerlendirin ve teste devam et bakalım nolacakBenim adet düzenim hiç şaşmazdı 28 günde olurdum şu an hiçbir şeyi kestiremiyorum çatlatma iğnesi olduktan sonra adetim hiç olmadı ona rağmen 5 Mart’ta pik gördüm ben uygulama ile takip ediyorum iğne olmadan önceki adet düzenime göre 20 Mart’ta adet olamam gerekiyor bunu baz alarak adet günüm 20 Mart diyorum çünkü uygulama ovülasyon gösterdiğinde aynı gün pik görmüştüm. Akıntı olarak yoğun değil ama sürekli devam eden akıntım var
Günün geçti mi peki gününde mi adet oldun o testlerden sonra canım?Yusra-61 tatlim benim erken gebeliklerim pozitif cikti bekledim hep ertsi gununu sonra saat 11 gibi kaset test yaptim pozitif cikti ama bir saat sonrada regl oldum ustelik o gune kadr da ovulasyonlrim pikti gebelikten supheleniyodum acaba kimyasal mi yasadim
Yine test yap belki hamilesin suanYusra-61 tatlim benim erken gebeliklerim pozitif cikti bekledim hep ertsi gununu sonra saat 11 gibi kaset test yaptim pozitif cikti ama bir saat sonrada regl oldum ustelik o gune kadr da ovulasyonlrim pikti gebelikten supheleniyodum acaba kimyasal mi yasadim
Aa Allah Allah kimyasal filan mı yaşadınız acaba. Adetten sonra bir daha test yapın bence üzerine görme filandir belki de. Kan vermediyseniz tabiCanm bende femara ile catlatma yaptim benm adetim17 snde geldi bekle gelir bikac gune benim erken gebelik testlerim 3 de pozitif cikti kaset test yaptim pozitif cikti bir saat sonra regl oldum cuma gunu.ustelik ovulasyon testlerimde hep pikti ama sonuc negatif
Ya catlatma iğnesinden sonra 17. Gun adet oldm normlde doktor 15 i demisti bu pozitiflerin hepsi mi yanlis testti hepsi de beni mi buldu yahuGünün geçti mi peki gününde mi adet oldun o testlerden sonra canım?
Sizde ovülasyon nasıl çıktı ben 12 Mart’ta yaptım silik bugün yaptığım biraz daha belirgindiAdete yakın da yumurtlama olabiliyor benim anladığım. Adetim ne gün gelecek ben de bilmiyorum ( tabi inşallah hamiş olup da gelmez de..) Çok ilginç bir ovulasyon yaşadim. Siz de yumurtlama olma ihtimaline karşı değerlendirin ve teste devam et bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?