Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba. Benim 4 martta attigim teste hepimiz pik demistik. Bat 16 mart. Devam ediyordum ovulasyona hep silik cikiyordu. Bugun koyu cikti tekrar sasirip bi tane daha yaptim ikiside koyu. Sizce neden olabilir?
Hamile olabilir misin ovulasyon uzerinden kac gun gecti

Aaa gecmis olsunben yarin test yapicam dis gebelik degildir insaAllah ya
Değildir canım sen kötü düşünme ama ihmalde etme. Bir test neyse ama bir sürü test hatalı olamaz. Benim aşırı derecede belim ağrımıştı mesela bacağıma vuruyordu artık.

Olur olur , belki biraz zaman alır ama olur hayırlısı neyse o olsun gerçekten. İyi düşünelim iyi olsun

Son adet tarihim son günü ayın 5 iydi yani adetin 15.gunundeyim galiba testler hiç kizarmiyor hep aynı gidiyor ama aynı anda yaptığım test en alttaki daha kızarık gibi
Bnce test yapmaya devam et henüz yumurtlama yok normal benimde böyle giderken heralde yumurtlama yok dediğim günün ertesi çift çizgi oldu 20 veya 21. Günde

Kizlar merhaba. Benim 4 martta attigim teste hepimiz pik demistik. Bat 16 mart. Devam ediyordum ovulasyona hep silik cikiyordu. Bugun koyu cikti tekrar sasirip bi tane daha yaptim ikiside koyu. Sizce neden olabilir?
Bence hamile olblrsin canım.

Bat geçenlerde güzel haberler varmı acaba kizlar

Teste devam et canim pik olmuşsa 2. Yumurtlama olabilir yada henüz yumurtlamaya hazırlanıyor olabilir o koyu olan cizgi kdar koyu olmasi bekleniyor yada daha koyu olmasi lazım çoğu kisi piki gördüğünü zannedip birakiyor testi yumjrtlama vaktini kaçırıyor

Bata 2 gün var 4 gün gec yumurtlama oldu adet gününü bekliyorum bugun test yaptim negatif cikti catlamadan sonra 9. Gün bugün kismet bakalim insallah bizede nasip olur
İnşallah canım bende 9.gun yaptığımda cikmamisdi bugün 12.gun silik çıktı İnşallah vardir yarın kan vermeye gidecem bende Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin

Bata 2 gün var 4 gün gec yumurtlama oldu adet gününü bekliyorum bugun test yaptim negatif cikti catlamadan sonra 9. Gün bugün kismet bakalim insallah bizede nasip olur
Çatlamadan sonra 10. Gün erken gebelik testi yaptım hiçbir şey çıkmadı 4 gün geç yumurtladim bende 3 gün geçti bat daha gelmedi bekliyorum regli bakalım
İnşallah canım bende 9.gun yaptığımda cikmamisdi bugün 12.gun silik çıktı İnşallah vardir yarın kan vermeye gidecem bende Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsınız

Yusra-61 kıızz napıyorsun benim belimle göğsüm öldürüyor beni, ama belim daha fazla öldürüyor, baldırım ağrıyor ve karnımda regl olacakmışım gibi ağrı var, benim kırmızılar yolda galiba

Yaa benimde göğüs agrim basladi. Sanirim adete hazırlanıyorum hatta kendimi de bu duruma hazirliyorum

Negatif arkadaslar ilk idrarla yapamadım yarın bu akıntı için aile hekimine gidicem kandada yoksa yoktur herhalde artık

Eklentiler

• IMG_20210314_191353.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 65
Herkese merhaba ovülasyonlarımın resimlerini attım az önce kahverengi leke geldi pet koydum biraz yine kahve leke geldi hani adet olursun biter biraz leke gelir öyle neden acaba

Eklentiler

• 72860D50-380F-4CD8-B6B0-1E694D1DB8C7.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…