Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bundan korkuyorum aslında .. hayırlısı olsun ay sonu guxel haberlerle yazarım inşallah

Düşüğün ayağı içerdedir der büyüklerimiz. Sağlıksal bir sorununuz yoksa ve istiyorsanız bence korkmayın. O kadar çok tanıdığım varki düşükten hemen sonra hamile kalan, sayısını hatırlamıyorum bile.

İnşallah rabbim sağlıklı versin de ne zaman olduğu önemli değil yaşanılan şeyler çok kolay atlatilmiyor ben aklıma getirmiyorum bile ..

İnşallah rabbim sağlıklı versin de ne zaman olduğu önemli değil yaşanılan şeyler çok kolay atlatilmiyor ben aklıma getirmiyorum bile .
Evet kesinlikle öyle, bende bir dış gebelik geçirdim ve doktorum ilk adetten sonra denemeye başlayın sorun yok dedi. Oda bu ay ama korkuyorum aynı sizin gibi yapçak birşey yok artık. Herşey kısmet

Evet kesinlikle öyle, bende bir dış gebelik geçirdim ve doktorum ilk adetten sonra denemeye başlayın sorun yok dedi. Oda bu ay ama korkuyorum aynı sizin gibi yapçak birşey yok artık. Herşey kısmet
Rabbim inşallah nasip etsin ilk çocuk mu olucak

Rabbim inşallah nasip etsin ilk çocuk mu olucak
Evet ilk çocuk. 3 yıldır evliyim biz sanıyoruz hemen yapınca olcak 6 aydır deniyoruz bir dış gebelik oldu. Artık bu ay tekrar başlayacağım değerlendirmeye korkmazsam tabi. Yarından sonraki 4 gün verimli günlerim.

Kizlar gebe olanları tebrik ederim olmayanlarda en kısa zamanda çift çizgiyi görmek nasip olur inşallah..ben yine ovu testiyle bogusuyorym size sorum nasıl yapılıyor bu strip testler ben yanlış mı yapıyorum buggun yine yaptım üstteki dün alttaki üç tane aynı anda yaptım

Eklentiler

• IMG20210314151909.webp
    24 KB · Görüntüleme: 34
Aaa gecmis olsunben yarin test yapicam dis gebelik degildir insaAllah ya

Ben adet oldum @lavi1kuzum Nisan bat değişti 10 Nisan oldu adet daha bugün olabildim 12 siydi
Canım yumurtlamadan ne kadar sonra regl oldun benimde 12 si idi gelmedi daha ama 17. Gün yumurtladim sen kaçıncı gün yumurtlamistin

Bu bilgi için de teşekkür ederim ben ayrı yine ilk defa duydum bilmek iyi oldu aklımızda bulunsun..

Canım benim testlerim bu şekilde gün aşırı değerlendirdik
Son adet tarihin neydi canım bu kaçıncı gün testi henüz yumurtlama olmamış

İnşallah olur canm benm yeni evlenen herkese tek tavsiyemdir ertelemeyin diye cnku ilerleyen. Zamanda zor oluyir benm iki evladım var 18 yaşında ilk çocuğum 19umda ikincisi oldu şimdi aradan kıskaca 9 yıl geçti bir tane daha evladım olsun istedim ve olmadı gerçekten isteyince olmuyor rabbim nasip ederse oluyor inşallah diyorum bir evlat daha nasip eder çok cahildim ilklerde hani onlarla büyüyünce anneliğin tadını cikaramiyosun . Onlarda kardeş diye tutturunca bı heves başladım ama hüsran oldu .. inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ne diyelim

Canım yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı regl bekliyorum bende 3 gün gecikti ama zaten geçen aya göre 4 gün geç yumurtladim
Ben de bugün erken gebelik yaptım, 5 gün kala gösteriyormuş, ama negatif çıktı, belki de erkendir, yine yapmayı düşünüyor musun?

Son adet tarihin neydi canım bu kaçıncı gün testi henüz yumurtlama olmamış
Son adet tarihim son günü ayın 5 iydi yani adetin 15.gunundeyim galiba testler hiç kizarmiyor hep aynı gidiyor ama aynı anda yaptığım test en alttaki daha kızarık gibi

Kızlar adet bitimi 2. Gün yumurtlama olur mu ki yaa, bu testin ertesi güne pik olur diye düşünürken dün ve bugün yaprığım testler müthiş silik. İlk 2 gün testte yapmamıştım pik olmaz diye. O testi yapmadan 3 saat öncesi falan değerlendirmiştik ama, tuttuysa tutar yine de herhalde

Eklentiler

• 16155703101571490343372569332548.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar merhaba. Benim 4 martta attigim teste hepimiz pik demistik. Bat 16 mart. Devam ediyordum ovulasyona hep silik cikiyordu. Bugun koyu cikti tekrar sasirip bi tane daha yaptim ikiside koyu. Sizce neden olabilir?
Gebelikte olabilir canım bata az kalmış

Ben de aynıyım sizin gibi ilk çocuğum 10 yaşında ikinciyi istedik ama olmadı

Ben de bugün erken gebelik yaptım, 5 gün kala gösteriyormuş, ama negatif çıktı, belki de erkendir, yine yapmayı düşünüyor musun?
Şimdilik düşünmüyorum canım eğer yarın da olmazsam bakarım ama tüm regl belirtilerim var o yüzden umudum yok
Anladım hayırlısı olsun önümüzdeki ay güzel haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…