Senle aramizda bi kac gun var senin daha erken diye düşünüyorum ama yine git bi kan testi yaptir icin rahatlasin ben çalıştığım icin gun icinde gidemiyorum aile hekimine mecbur adeti bekleyeceğim ama gec yumurtladigimiz icin gec adet olabilirizNegatif arkadaslar ilk idrarla yaptım yarın bu akıntı için aile hekimine gidicem kandada yoksa yoktur herhalde artık
Benim sali günü bat bakalım adet olacak miyim geçecek mi yoksa hemen adet olayim istiyorum ki bir sonra ki aya hemen geçeyim en azindan sitresim biter yoksa yok derimBenim de ümidim yok, yarın bat bende, geliyorlar
Ben enfeksiyon için gitcem canım bugun olan gitmişken kan tahlilide olcam mecbur antbyotık verebilir enfeksıyon belirtimde yok ama kaşıntı yanma ama nolcak bilmşyormSenle aramizda bi kac gun var senin daha erken diye düşünüyorum ama yine git bi kan testi yaptir icin rahatlasin ben çalıştığım icin gun icinde gidemiyorum aile hekimine mecbur adeti bekleyeceğim ama gec yumurtladigimiz icin gec adet olabiliriz
Batım normalde bugündü ama benim bu ovulasyon donemi çok ilginc geçti.Bat geçenlerde güzel haberler varmı acaba kizlar
İki koyu çizgi görmedin mi peki canım ovulasyonda yaptığın gunlerBatım normalde bugündü ama benim bu ovulasyon donemi çok ilginc geçti.Yumurtlama oldu mu bilmiyorum, Adet olursam vaktini de tahmin edemiyorum.
İnşallah canım bende 9.gun yaptığımda cikmamisdi bugün 12.gun silik çıktı İnşallah vardir yarın kan vermeye gidecem bendeRabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip
Bnde yumurtlama olmadan önce 2 gün aynı şeyi yaşadım kistten olablr dediler pko olduğu içinHerkese merhaba ovülasyonlarımın resimlerini attım az önce kahverengi leke geldi pet koydum biraz yine kahve leke geldi hani adet olursun biter biraz leke gelir öyle neden acaba
Hmm anladım yerleşme kanaması da oluyormuş kahverengi acaba öyle de olabilir mi dedim kahve leke kanama yokBnde yumurtlama olmadan önce 2 gün aynı şeyi yaşadım kistten olablr dediler pko olduğu için
Al benden de o kadar bel ağrım çok var hiç de böyle olmazdım akıntım var ateşim de karnım gur gur sesler.Yusra-61 kıızz napıyorsun benim belimle göğsüm öldürüyor beni, ama belim daha fazla öldürüyor, baldırım ağrıyor ve karnımda regl olacakmışım gibi ağrı var, benim kırmızılar yolda galiba
Canım benimde yumurtlamadan bu yana dayanılmaz bel ağrım kasık ağrım gece sicaklama karnında gür gür sesAl benden de o kadar bel ağrım çok var hiç de böyle olmazdım akıntım var ateşim de karnım gur gur sesler.Valla adet olurken bunlar olmazdı bunu ilk defa yaşayan birisi olarak bol bol iltifatlar edesim var ağrıma
Evet kızlar bende 17. Gün yumurtladim daha regl olmadım geç geliyor gerçekten deSenle aramizda bi kac gun var senin daha erken diye düşünüyorum ama yine git bi kan testi yaptir icin rahatlasin ben çalıştığım icin gun icinde gidemiyorum aile hekimine mecbur adeti bekleyeceğim ama gec yumurtladigimiz icin gec adet olabiliriz
Anladim canim hayirlisi olsun ama bence senin suan icin erken yani beklemektw fayda var hem seninle batlarimiz ayni olsada sen benden sonra catladinBen enfeksiyon için gitcem canım bugun olan gitmişken kan tahlilide olcam mecbur antbyotık verebilir enfeksıyon belirtimde yok ama kaşıntı yanma ama nolcak bilmşyorm
Bak, foto atayim canim. Ama Bir gebenin günlüğündeki Ebru sen değerlendir yine ama teste devam et, olmamış dedi. Teste de devam ediyorum halâ. Dongüm de düzenli ama bu aydan bi şey anlamadımİki koyu çizgi görmedin mi peki canım ovulasyonda yaptığın gunler
Bilemedim ki canım. Çok kötüyüm belim özellikle ayağı kalkarken eğilirken birşey batıyor kesiyor beni o batma. İnşallah iyi şeyler olur adet bile olmak güzel geliyor sağlıcakla.Canım benimde yumurtlamadan bu yana dayanılmaz bel ağrım kasık ağrım gece sicaklama karnında gür gür sesSilik çizgiyi gördüm bugün İnşallah sizdede olur nedeni budur inşallah
Bende 19. Gun yumurtladimEvet kızlar bende 17. Gün yumurtladim daha regl olmadım geç geliyor gerçekten de
Bnde yumurtlama olmadan önce 2 gün aynı şeyi yaşadım kistten olablr dediler pko olduğu için
O da ihtimal tabi ama benim sebebi pko idiHmm anladım yerleşme kanaması da oluyormuş kahverengi acaba öyle de olabilir mi dedim kahve leke kanama yok
Ama varya patlamak üzereyim hamile değilsem gelse de kurtulsamBende 19. Gun yumurtladim
8 de biraz var gibi diğer gün siliklesmis sanki. Benimde çok koyu olmadı iki gün sonra siliklesti. canım hatta buraya attım devam et dendi bı iki daha yaptım bakdim silik birakdim Rabbim nasip ederse oldu gibi benim Sen ümidini kaybetme yinede İnşallah olmusdurBak, foto atayim canim. Ama Bir gebenin günlüğündeki Ebru sen değerlendir yine ama teste devam et, olmamış dedi. Teste de devam ediyorum halâ. Dongüm de düzenli ama bu aydan bi şey anlamadım
Ne kadar tuhaf benden sonra yumurtlama gördünüz batlarınız benden önceBende 19. Gun yumurtladim
Valla ben regl ağır geçiren biriyim ama bu yaşıma kadar hiç böyle bel ağrısı yaşamadım hareket edemez oluyorum erken oluncada çıkmayabilir ben yaptım negatif 3gun sonra tekrarladım silik çıktıBilemedim ki canım. Çok kötüyüm belim özellikle ayağı kalkarken eğilirken birşey batıyor kesiyor beni o batma. İnşallah iyi şeyler olur adet bile olmak güzel geliyor sağlıcakla.Bende yaptım ama çıkmadı 11.gündü bugün erken gebelik yaptım çıkmadı bat 19 Mart en geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?