Aynen benimde belim böyle gerçek normalde o kadar ağır iş yaparım yeri gelir ağrımaz bu ağrı çok iğrenç ya. Adet olurken hafif belim de hissederdim o da bazen. Mesela o bölgelerim daha sıcak ateş gibiValla ben regl ağır geçiren biriyim ama bu yaşıma kadar hiç böyle bel ağrısı yaşamadım hareket edemez oluyorum erken oluncada çıkmayabilir ben yaptım negatif 3gun sonra tekrarladım silik çıktı
Normal sartlarda 28 gundur ve gunu gününe olurum gebelik planladigim içindir diye düşünüyorum 5-6 gun gecikti gecen ay bu ay nasil olacak bilmiyorumAma varya patlamak üzereyim hamile değilsem gelse de kurtulsamNormalde döngün kaç canım
Bu testlerı görünce ben hiç bıse yapmamısm dıyorum bu ay bende resım atayım bariBak, foto atayim canim. Ama Bir gebenin günlüğündeki Ebru sen değerlendir yine ama teste devam et, olmamış dedi. Teste de devam ediyorum halâ. Dongüm de düzenli ama bu aydan bi şey anlamadım
Evet çünkü biz gec yumurtluyoruz 2 aydir neden oyle oluyor bilmiyorum acaba ondan mi hamile kalamiyorum onu bile sorguluyorum gec yumurtlama olmuyordu cunku benim 2 aydir cocuk dusunuyorum 2 aydir geç yumurtlama oluyor nedendir bilgin var miNe kadar tuhaf benden sonra yumurtlama gördünüz batlarınız benden önce
Yumurtlamadan sonra 9.gun yaptım negatifdi. Bugün 12.gun bugün tekrarladim sabah ilk idrarla, siliklesti canım.ama belirtilerin bendeki olan gibi. Gece soğuk bile olsa ateş basiyor beniAynen benimde belim böyle gerçek normalde o kadar ağır iş yaparım yeri gelir ağrımaz bu ağrı çok iğrenç ya. Adet olurken hafif belim de hissederdim o da bazen. Mesela o bölgelerim daha sıcak ateş gibibelim çıkacak yerinden acile mi gitsem dedim yani o kadar ya kaç gün önce tekrarladınız negatifti?
Aynen benim de belim ağrımazdı, sadece regl olduğumda 1 saat falan karnım ağrırdı, kendi başımıza iş açtık deseneAl benden de o kadar bel ağrım çok var hiç de böyle olmazdım akıntım var ateşim de karnım gur gur sesler.Valla adet olurken bunlar olmazdı bunu ilk defa yaşayan birisi olarak bol bol iltifatlar edesim var ağrıma
Aynen gelse de görsek artıkBenim sali günü bat bakalım adet olacak miyim geçecek mi yoksa hemen adet olayim istiyorum ki bir sonra ki aya hemen geçeyim en azindan sitresim biter yoksa yok derim
Canım yumurtlama gördüğün günün üzerine 14 gün say öğün senin regl gunundurEvet çünkü biz gec yumurtluyoruz 2 aydir neden oyle oluyor bilmiyorum acaba ondan mi hamile kalamiyorum onu bile sorguluyorum gec yumurtlama olmuyordu cunku benim 2 aydir cocuk dusunuyorum 2 aydir geç yumurtlama oluyor nedendir bilgin var mi
Bu genelde geçikme olunca oynuyor bazen. Hep gününde mi oluyorsun canımEvet çünkü biz gec yumurtluyoruz 2 aydir neden oyle oluyor bilmiyorum acaba ondan mi hamile kalamiyorum onu bile sorguluyorum gec yumurtlama olmuyordu cunku benim 2 aydir cocuk dusunuyorum 2 aydir geç yumurtlama oluyor nedendir bilgin var mi
Umarım güzel haberler veririm burada :)8 de biraz var gibi diğer gün siliklesmis sanki. Benimde çok koyu olmadı iki gün sonra siliklesti. canım hatta buraya attım devam et dendi bı iki daha yaptım bakdim silik birakdim Rabbim nasip ederse oldu gibi benim Sen ümidini kaybetme yinede İnşallah olmusdurherkesin yumurtası aynı oranda olgunlasmaz belki oyuzden çok koyulasmamisdir.
İş açaçak birşey iyi birşeyse varımda. Bu olanlar bulaşıcı gibiAynen benim de belim ağrımazdı, sadece regl olduğumda 1 saat falan karnım ağrırdı, kendi başımıza iş açtık desenebi de ovu test yaptım meraktan
Dayanılmaz bel ağrım var canım sol kasığımda ağrım var ateş basiyor aşırı sicakliyorum karnım ağrıdı bugün regl olacam sandım ama olmadım şükür sabah ilk idrarla test yaptım 2.silik çizgide çıktı yarın kan vermeye gidecem İnsllah var gibiUmarım güzel haberler veririm burada :)
Oldu gibi benim derken belirtilerin mi var?
Sol kasık ağrım vardı ama yumurtlamadan 5 gün sonra filan oldu şimdi sağ kasığıma ağrı giriyor. Gazım da var. Birde iç çamaşır mı sıkıyor dedimYumurtlamadan sonra 9.gun yaptım negatifdi. Bugün 12.gun bugün tekrarladim sabah ilk idrarla, siliklesti canım.ama belirtilerin bendeki olan gibi. Gece soğuk bile olsa ateş basiyor beniÜzerimi acarmisim uyurken kocam deliriyor ama içim yanıyor sanki sol kasık agrimda cokdu şimdi ara ara giriyor. Dünde karın ağrım cokdu kesin hasta olacam dedim ama çok şükür olmadım
Ayy hadi inşallah, sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallahDayanılmaz bel ağrım var canım sol kasığımda ağrım var ateş basiyor aşırı sicakliyorum karnım ağrıdı bugün regl olacam sandım ama olmadım şükür sabah ilk idrarla test yaptım 2.silik çizgide çıktı yarın kan vermeye gidecem İnsllah var gibiİnşallah güzel haberini yazarsın merakla bekliyorum Rabbim Sağlıklı evlatlar nasip etsin bizede
27-30 arasında döner canım benimde. Yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım negatifti o yüzden umudum yok malesefNormal sartlarda 28 gundur ve gunu gününe olurum gebelik planladigim içindir diye düşünüyorum 5-6 gun gecikti gecen ay bu ay nasil olacak bilmiyorumsenin nasil canim???
Sol kasık ağrım vardı ama yumurtlamadan 5 gün sonra filan oldu şimdi sağ kasığıma ağrı giriyor. Gazım da var. Birde iç çamaşır mı sıkıyor dedimondan mı ağrıyor acaba dedim yanı karın ağrım hafif var. Valla olsam olacaksam modundayım. Bilmiyorım hiç inancım da yok olmamayı isterim tabi ki de. Hayırlısı ya bu ağrılara sabah adet olmam lazım benim eğer onun belirtisi ise.
O zaman benim 20 mart adet tarihim niye bu kadar uzuyor ya 33 gun oluyor adet dongum normalde 28 günü gecmezCanım yumurtlama gördüğün günün üzerine 14 gün say öğün senin regl gunundurbenimde düzenli normalde 2aydir istiyorum 2aydir günler şaştı bu ay 2 3 Mart'ta yumurtlama gördüm 16 sında regl günüm demekdi yani önceki bat tarihi olmaz
Nasıldı sizin kan gibi mi leke mi az mı çok mu gelmiştiO da ihtimal tabi ama benim sebebi pko idi
Valla benimde su iki aydir 32-33 gunluk oluyor dongilerim anlamadim ki27-30 arasında döner canım benimde. Yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım negatifti o yüzden umudum yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?