Vücudumuz bize oyun oynuyorValla benimde su iki aydir 32-33 gunluk oluyor dongilerim anlamadim ki
Canım tebrik ederim ne güzel ya çok sevindim senin adına, bende senin durumundaydım 2 kere yumurtlama yaşadım tahminime göre 18-19martta adet olmam lazım test yaptım negatifti sen kaçıncı gününde test yaptın benim yarın 10. Gün yapsam çıkar mı,erken gebelik mi yaptın sen? Ben ne yapsam, çok fazla belirtim var bugün tüm gün mide bulantısı ağrısı yaşadım 4-5 kere büyük abdestimi yaptım karnım kaynıyor ağrıdan, belimde bıçak saplanmış gibi ağrım var, birde sadece sol göğsüm koltuk altımdan ağrıyor bunların hepsi psikolojik değildir demi,Bugün adet olmam gerek normalde canım.
Ama ben bu ay 2 kere yumurtaladım.
2. Yumurtlamam 20. Gün olduğu için adet tarihi uzamış oldu. 1 martta çatladı yumurta bugün 14. Gün
Benimde hep 28 günde bir 33 e çıktı bu ay Yasmin içiyordum ben birakdim günlerim degisdiO zaman benim 20 mart adet tarihim niye bu kadar uzuyor ya 33 gun oluyor adet dongum normalde 28 günü gecmezresmen tüm bunyem şaştı
Ya oynamasin yoksa yoktur adet olsun gitsin yumurtlama günü neyse catlasin gitsin bizde bilelim yolumuza bakalim böyle ali cengiz oyunlarına gerek yok ya düz insanim ben oda duz olsa keskeVücudumuz bize oyun oynuyor
Valla ben hic bisey icmiyorum ben spiralden şüpheleniyorum 2 ay evvel spirali cikarttim acaba onu çıkarmak mi dengemi bozduBenimde hep 28 günde bir 33 e çıktı bu ay Yasmin içiyordum ben birakdim günlerim degisdi
Yok canım bu iç camasiri sıkması değil herşeyi denedim benimde soldaydi şimdi sag kasığımda ağrım.bende kesin emindim regl olacağıma önce negatif görünce karın agrimda başlamisdi, bence sen bekle güzel haberlerini alacaz bence çünkü sanki kendimle yazisiyor gibiyim o derece aynı
Tabii oda bozar canım. Birde stres oluyor ister istemez oldumu olacakmi dedikçe insanın dengesi şaşıyor Rabbim en hızlı şekilde en hayırlı şekilde isteyen herkese nasip etsin İnsallah kimsenin kucağını boş bırakmasınValla ben hic bisey icmiyorum ben spiralden şüpheleniyorum 2 ay evvel spirali cikarttim acaba onu çıkarmak mi dengemi bozdu
Demi ya manyak manyak şeyler hep düzleri bulur illa çıldıltmak içinYa oynamasin yoksa yoktur adet olsun gitsin yumurtlama günü neyse catlasin gitsin bizde bilelim yolumuza bakalim böyle ali cengiz oyunlarına gerek yok ya düz insanim ben oda duz olsa keske
Bence yine de gün aşırı dğerlendirin teste de devam edin testiniz varsa. Benim de şeffaf akıntım vardı ama pik olmadı en sonunda 25. gün pik oldu ve 28. günümde çatladı silikleşti. Adet döngünüz kaçKızlar yardımcı olabilir misiniz bana..
ovülasyonda pik görmeden ama koyu olduğu günler oldu gebe kalma ihtimali yok mudur? akıntım falanda oldu 20. Gündeyim
Ben ovulasyon testi aldığımda yanında gelmisdi evet kaset ama erkenmi normalmi bilmiyorum. Strese girme beni arkadaşım zorladı ben negatifden sonra emindim koşuda yaptım diyetede başliyim zaten kilo aldım birde hamile kalsam 100 kg olurum istemiyorum adet olim bir an önce dedimAma yanı aklıma onu da getirtti bu gece aşırı nasıl uyucam bununla acaba merak ediyorum rahatsız edici durum. Yeter ki senin dediğin çıksın canım o ayrı birşey de. Üşüttüm belki de 12.gün kaset testte mi çıktı peki? Bende eminim regl olacağıma sen desende inanasım gelmiyor ağrılarım yüzünden negatifi de görünce
Ya benim ilk gebeligimde de ayni sitres vardi ama ilk aydan hamile kaldim hatta yumurtlamamin normal olduğunu ordan ogrendim bide gecen ay doktora gittim yumurtaliklarinda hic sorun yok dedi amin kuzum seninde kucagin bos kalmasin kimsenin kalmasinTabii oda bozar canım. Birde stres oluyor ister istemez oldumu olacakmi dedikçe insanın dengesi şaşıyor Rabbim en hızlı şekilde en hayırlı şekilde isteyen herkese nasip etsin İnsallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ahhh arkadaşlar olmasa iyi ki zorlamış ne güzel görmüşsün bana ovulasyon ile geldi 5 birini bugün yaptım yarında yapayım barımBen ovulasyon testi aldığımda yanında gelmisdi evet kaset ama erkenmi normalmi bilmiyorum. Strese girme beni arkadaşım zorladı ben negatifden sonra emindim koşuda yaptım diyetede başliyim zaten kilo aldım birde hamile kalsam 100 kg olurum istemiyorum adet olim bir an önce dedimzorlamasa beni asla yapmazdim tekrar test
Aynen sınavımız bi bence bu kadar duz olmayin hayatta değişik seyler de varin değişik bi mesajiDemi ya manyak manyak şeyler hep düzleri bulur illa çıldıltmak için
Sen çok yaşaAynen sınavımız bi bence bu kadar duz olmayin hayatta değişik seyler de varin değişik bi mesaji
Valla benim suan 2. Denememde bu yikima uğradığımı düşünürsek allah çok uzun suredir dileyenlere bekleyenlere bir an evvel nasip etsin sitrese giriyorum ya bu ay icon umursamiycam dedim ama geldiğim son nokta sanki 1 yildir cocugum olmuyormuş gibi hissediyorumSen çok yaşaiyi yaşatıyor bize bir altına bir üstüne vurarak anasını satayım vurdu da vurdu bir öldürmediği kaldı
Senide ben zorliyimAhhh arkadaşlar olmasa iyi ki zorlamış ne güzel görmüşsün bana ovulasyon ile geldi 5 birini bugün yaptım yarında yapayım barımbirisi zorlamadan beni
Yapıyorum zaten canım sıkıldıkça ilk idrarı boş geçirmicemSenide ben zorliyimYarın sabah yap bakalım İnşallah güzel haber verirsin merakla bekliyorum
Birde beni düşün hiç yok takmıyorum ilk sonunda hüsranValla benim suan 2. Denememde bu yikima uğradığımı düşünürsek allah çok uzun suredir dileyenlere bekleyenlere bir an evvel nasip etsin sitrese giriyorum ya bu ay icon umursamiycam dedim ama geldiğim son nokta sanki 1 yildir cocugum olmuyormuş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?