Valla doğru ama gelde sabır et ben rüyanın etkisiyle yaptım yoksam yapmayacaktım da. Olsun olan oldu senin geçikmen olur mu genelde?Keşke hemen 10. Gün erken gebelik testi yapmasaydim bari 3 gün gecikti diye azıcık sevinirdim çok moralim bozuk
Geç yumurtladim canım. Yumurtlamaya göre yarın daha bat. O yüzden gecikti sayılmaz 28-30 arası dönüyor bu ay 31. Gündeyim. Ne olur bir mucize olsa testte çikmamis olsa ve hamile olsam off offValla doğru ama gelde sabır et ben rüyanın etkisiyle yaptım yoksam yapmayacaktım da. Olsun olan oldu senin geçikmen olur mu genelde?
Kuzum beyaz akıntıdan korktum ben enfeksiyon bakılsın idrar tahlili ile süt kesiği gibiydi yumurtam falan çok ağrılı çatladı sanırım enfeksıyonAnladim canim hayirlisi olsun ama bence senin suan icin erken yani beklemektw fayda var hem seninle batlarimiz ayni olsada sen benden sonra catladin
Aynen bizim için biraz daha zor zaten.Geç yumurtladim canım. Yumurtlamaya göre yarın daha bat. O yüzden gecikti sayılmaz 28-30 arası dönüyor bu ay 31. Gündeyim. Ne olur bir mucize olsa testte çikmamis olsa ve hamile olsam off off
Regl olsam doktora gideceğim bende ama hala gelemedi catlatiyor beni deli gibi belim ağrıyor umudu kestim zaten de gelse de rahatlasamAynen bizim için biraz daha zor zaten.
Koca bul et zaten ayrı işkence.
Bir ay daha uğraşmak zor olacak
Onu göze alamıyorum o sinir ediyor beni.
Ben bu ay aşılama olcam adetim geldiği ikinci gün doktora artık denk getirme işi yok al hazır direk tüplereRegl olsam doktora gideceğim bende ama hala gelemedi catlatiyor beni deli gibi belim ağrıyor umudu kestim zaten de gelse de rahatlasamevet ya denk getirmek için uğraşıyoruz bir de
O hiç belli olmaz belkide hamile kalirsin seninle ayni mantiktayim adetlerim duzenlidir ama 2 aydir 32-33 gundur oluyor anlamadim neden bu kadar etkileniyor gorevini yap sen bana ne bakiyorsun ben takilirim ben eve gelip ay 3-4 gun gec yemek yapayim diyor muyumMerhabalar benim batta bugündü valla stresten sıyıracam eskiden böyle bir dert yoktu 2 gündür ne çilekeş oldum5 güne yakın göğüslerim ağrıyor eskiden de oluyormuydu bilmiyorum 4 beş gündür kasıklarım patlıyor hele sabah bir sancı girdi sol kasığıma adet olacaksam da oluyum şükür hiç şaşmaz ya bir ileri ya bir gün geri olurum hiç zannetmiyorum de hamile olacağımı Hemen ilk ayda
O biri benim iste yap gitsin ceyizinde yok artık ne için saklayacaksinAhhh arkadaşlar olmasa iyi ki zorlamış ne güzel görmüşsün bana ovulasyon ile geldi 5 birini bugün yaptım yarında yapayım barımbirisi zorlamadan beni
İlahiO hiç belli olmaz belkide hamile kalirsin seninle ayni mantiktayim adetlerim duzenlidir ama 2 aydir 32-33 gundur oluyor anlamadim neden bu kadar etkileniyor gorevini yap sen bana ne bakiyorsun ben takilirim ben eve gelip ay 3-4 gun gec yemek yapayim diyor muyumherkes isine baksin benim işim senin isini kolaylastirip oraya bi baba faktörü gondermek onu da yapiyorum sorun ne anlamadimmm
10 gün gecti canim. Bilemedimm. InsallahhHamile olabilir misin ovulasyon uzerinden kac gun gecti
Hemen de kendini nasıl anladın geldin koşa koşa sen yok musunO biri benim iste yap gitsin ceyizinde yok artık ne için saklayacaksin
Yaa hayırlısı olsun canım gerçekten çok yipraniyoruzBen bu ay aşılama olcam adetim geldiği ikinci gün doktora artık denk getirme işi yok al hazır direk tüplere
Ayyy iste buna bende çok güldüm ama isin tuhafi ne biliyor musun bende ayni fikirdeyimKeşke hemen 10. Gün erken gebelik testi yapmasaydim bari 3 gün gecikti diye azıcık sevinirdim çok moralim bozuk
Aslında biz kendimize bu kötülüğü yapıyoruz.Yaa hayırlısı olsun canım gerçekten çok yipraniyoruz
Oyy catlayacam bide çatlama sorunu var bakalım bu ay çok kararlıyım takipte kalacam cnm sağolBnce test yapmaya devam et henüz yumurtlama yok normal benimde böyle giderken heralde yumurtlama yok dediğim günün ertesi çift çizgi oldu 20 veya 21. Günde
Nasıl yanı benim kafam karıştırdın nasıl aynılarAyyy iste buna bende çok güldüm ama isin tuhafi ne biliyor musun bende ayni fikirdeyimben erken gebelik testini cok yanlis anlamışım acikcasi hepsi aynıymış biliyor musun kasetler hatta daha guvenilirmis
Aynen kuzum napicaksin zorlayinca olsa olurdu valla şansımızı zorluyoruz sartlari zorluyoruz napalim dahaBirde beni düşün hiç yok takmıyorum ilk sonunda hüsranağlak buluyorum kendimi ama napalom bizim de kaderimize bu düşmüş diyorum kendime .
Olacak olan şeyin hiç zorlandığını görmedim zaten.Aynen kuzum napicaksin zorlayinca olsa olurdu valla şansımızı zorluyoruz sartlari zorluyoruz napalim daha
Ben bubstrip testleri kabin içinde on saniye tutuyorum böylemi yapılır normalmi dik mi tutmak lazım ben daha hiç o kadar köyü goremedimTeste devam et canim pik olmuşsa 2. Yumurtlama olabilir yada henüz yumurtlamaya hazırlanıyor olabilir o koyu olan cizgi kdar koyu olmasi bekleniyor yada daha koyu olmasi lazım çoğu kisi piki gördüğünü zannedip birakiyor testi yumjrtlama vaktini kaçırıyor
İşte böyle olunca umutlaniyorumAyyy iste buna bende çok güldüm ama isin tuhafi ne biliyor musun bende ayni fikirdeyimben erken gebelik testini cok yanlis anlamışım acikcasi hepsi aynıymış biliyor musun kasetler hatta daha guvenilirmis
Kesinlikle öyle ama hayatımın hiçbir döneminde hiçbir işte rahat olamadım ki bunda olayım bu kadar düşününce de ters tepiyor işteAslında biz kendimize bu kötülüğü yapıyoruz.
Bir bıraksak herşey olacağına varacak da.
Yinede hayırlısı hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?