Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke hemen 10. Gün erken gebelik testi yapmasaydim bari 3 gün gecikti diye azıcık sevinirdim çok moralim bozuk
Valla doğru ama gelde sabır et ben rüyanın etkisiyle yaptım yoksam yapmayacaktım da. Olsun olan oldu senin geçikmen olur mu genelde?

Valla doğru ama gelde sabır et ben rüyanın etkisiyle yaptım yoksam yapmayacaktım da. Olsun olan oldu senin geçikmen olur mu genelde?
Geç yumurtladim canım. Yumurtlamaya göre yarın daha bat. O yüzden gecikti sayılmaz 28-30 arası dönüyor bu ay 31. Gündeyim. Ne olur bir mucize olsa testte çikmamis olsa ve hamile olsam off off

Anladim canim hayirlisi olsun ama bence senin suan icin erken yani beklemektw fayda var hem seninle batlarimiz ayni olsada sen benden sonra catladin
Kuzum beyaz akıntıdan korktum ben enfeksiyon bakılsın idrar tahlili ile süt kesiği gibiydi yumurtam falan çok ağrılı çatladı sanırım enfeksıyon adet olursam ilaç tedavisine baslıcam

Geç yumurtladim canım. Yumurtlamaya göre yarın daha bat. O yüzden gecikti sayılmaz 28-30 arası dönüyor bu ay 31. Gündeyim. Ne olur bir mucize olsa testte çikmamis olsa ve hamile olsam off off
Aynen bizim için biraz daha zor zaten.
Koca bul et zaten ayrı işkence.
Bir ay daha uğraşmak zor olacak
Onu göze alamıyorum o sinir ediyor beni.

Aynen bizim için biraz daha zor zaten.
Koca bul et zaten ayrı işkence.
Bir ay daha uğraşmak zor olacak
Onu göze alamıyorum o sinir ediyor beni.
Regl olsam doktora gideceğim bende ama hala gelemedi catlatiyor beni deli gibi belim ağrıyor umudu kestim zaten de gelse de rahatlasam evet ya denk getirmek için uğraşıyoruz bir de

Regl olsam doktora gideceğim bende ama hala gelemedi catlatiyor beni deli gibi belim ağrıyor umudu kestim zaten de gelse de rahatlasam evet ya denk getirmek için uğraşıyoruz bir de
Ben bu ay aşılama olcam adetim geldiği ikinci gün doktora artık denk getirme işi yok al hazır direk tüplere

O hiç belli olmaz belkide hamile kalirsin seninle ayni mantiktayim adetlerim duzenlidir ama 2 aydir 32-33 gundur oluyor anlamadim neden bu kadar etkileniyor gorevini yap sen bana ne bakiyorsun ben takilirim ben eve gelip ay 3-4 gun gec yemek yapayim diyor muyum herkes isine baksin benim işim senin isini kolaylastirip oraya bi baba faktörü gondermek onu da yapiyorum sorun ne anlamadimmm

İlahi bir daha bu kadar strese gireceğimi hiç düşünmedim yinede geç olsun güç olmasın hele göğüslerim nefes alırken bile batıp kaşınıyor diyorum sütyen mi yaptı yoksa eskiden de oluyor muydu da ben bilmiyorum

Keşke hemen 10. Gün erken gebelik testi yapmasaydim bari 3 gün gecikti diye azıcık sevinirdim çok moralim bozuk
Ayyy iste buna bende çok güldüm ama isin tuhafi ne biliyor musun bende ayni fikirdeyim ben erken gebelik testini cok yanlis anlamışım acikcasi hepsi aynıymış biliyor musun kasetler hatta daha guvenilirmis

Bnce test yapmaya devam et henüz yumurtlama yok normal benimde böyle giderken heralde yumurtlama yok dediğim günün ertesi çift çizgi oldu 20 veya 21. Günde
Oyy catlayacam bide çatlama sorunu var bakalım bu ay çok kararlıyım takipte kalacam cnm sağol

Ayyy iste buna bende çok güldüm ama isin tuhafi ne biliyor musun bende ayni fikirdeyim ben erken gebelik testini cok yanlis anlamışım acikcasi hepsi aynıymış biliyor musun kasetler hatta daha guvenilirmis
Nasıl yanı benim kafam karıştırdın nasıl aynılar

Birde beni düşün hiç yok takmıyorum ilk sonunda hüsran ağlak buluyorum kendimi ama napalom bizim de kaderimize bu düşmüş diyorum kendime .
Aynen kuzum napicaksin zorlayinca olsa olurdu valla şansımızı zorluyoruz sartlari zorluyoruz napalim daha

Ben bubstrip testleri kabin içinde on saniye tutuyorum böylemi yapılır normalmi dik mi tutmak lazım ben daha hiç o kadar köyü goremedim

İşte böyle olunca umutlaniyorum
Aslında biz kendimize bu kötülüğü yapıyoruz.
Bir bıraksak herşey olacağına varacak da.
Yinede hayırlısı hakkımızda.
Kesinlikle öyle ama hayatımın hiçbir döneminde hiçbir işte rahat olamadım ki bunda olayım bu kadar düşününce de ters tepiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…