Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum beyaz akıntıdan korktum ben enfeksiyon bakılsın idrar tahlili ile süt kesiği gibiydi yumurtam falan çok ağrılı çatladı sanırım enfeksıyon adet olursam ilaç tedavisine baslıcam
Kuzum onun icin banu muydu neydi bi kadin var doktor diyor ki yumurtlama bittiğinde rahim girişinde bi sivi varmis ve o seffaf sivi akip yerine koyu raki beyazi gibi daha koyu kıvamlı bir jel alirmis bu da demekmis ki artık yumurta yok dollenmek icin kapandim videosu var ac izle adete 1 hafta kala kadar bu kıvamda akintilar olurmus kokusuz sekilde

İşte böyle olunca umutlaniyorum

Kesinlikle öyle ama hayatımın hiçbir döneminde hiçbir işte rahat olamadım ki bunda olayım bu kadar düşününce de ters tepiyor işte
Demi hiçbirşeyi kolay olmayanlar hep bir gaz böyle devam ediyor demek ki ama hep sonunda olmuştur bende bu çocuk işi de öyle.

Ay bunu hiç duymadım ilginçmiş

Hemen de kendini nasıl anladın geldin koşa koşa sen yok musun yapıyorum artık affetmiyorum
Affetme tabi ben 9 testi yapinca telin flasihini bile acıyorum artik oyle bi oldu ki cizgi yok ben goruyorum dusun yani kaseti acıyorum icindeki kagidi cikarip oyle bakiyorum led ışık var onu açıyorum oyle bakiyorum yani bakarken govdemle yer degistiriyor düşün uzaktan bakan deli mi der heeee deliyim ne var

Vayyy be demek ondanmış ben bu bilgiyi larım.
Benimde döllenmek kapanıyor ama sonra ver yansın diyor adet oluyor kapalı yollar açılıyor bir hızla

Demi hiçbirşeyi kolay olmayanlar hep bir gaz böyle devam ediyor demek ki ama hep sonunda olmuştur bende bu çocuk işi de öyle.
Evet ya sonunda hep yüzüm gülmüştür Rabbim sağolsun inşallah bunda da öyle olur Hepimiz bu yolda yavrularimiza kavusuruz inşallah

Eve gittimde izlicem canım Allah razı olsun korktum gebelikte olmaz dedi bir hemşire korktum

Benimde geçen gün yaptığım testte kuruma çizgisi oldu ona bakıp avunuyorum

Bilgi için çok teşekkürler .Şansıma o kadar yazının arasında kaynayıp gitmedi,bu bilgiyi okuyabildim tesadüf eseri ..Ben bilmiyordum bunu .Yumurtlama zamanı bende de aşırı bir akıntı oluyor .Şu an şeffaf su gibi .Gerçekten dediğiniz gibi geçen ay sonra daha koyu beyaz bir yapıya dönmüştü .Onu takip edeyim ben de ..

Sorma hepsini ben yapıyorum yook daha yookk diyecek test yemin edeyim sana yok diyor yok birde aradan bir kaç saat sonra tekrar aynı şeyleri yapmam yok mu nasıl olmaz dercesine. Alttan bak yok üstten bak yok o kadar zorladım olmadı

Valla kız bi grupta okudum bj kadin hem erken gebelik yapmis hemde kaset yapmis erken gebelikte cok silinik cikmis kasette daha net çıkmış bende sasirdim
Doğrusunu diyeyim ben bu erken gebelik testlerine inanmıyorum ki. Grupta ne kadar hamiş var kaset testle bildiriyor genelde. Erken gebelik bir kaç kişide var. Valla doğrudur. Ben 5 TL teste öğrenmiştim düşen uşağımı. Yazık paracıklarımıza.

Bence size videonun adini bulayım siz o videoyu izleyin cok guzel anlatiyor kadin adim adim dollenme nasil oluyor yumrtlama nasil oluyor surecleri nedir cok bilgi veriyor

Sizde o videoyu izleyin cok bilgi elde ediyorsunuz
Atın bende bakıyım bir kaç aydır akıntım çok yoğun enfeksiyon desen hiç bir belirtisi yok açıma yanma kaşınma ben enfeksiyon falan mı var diye şüpheleniyorum ondan önce mantar vardı şükür geçti o artık şimdi de böyle bişey var hiç kafaya takmamıştım sonra eğer enfeksiyonsa diyede korkuyorum

Sorma valla bazen cope atiyorum bakmayacagim diye gidip copten alip bakiyorum bi degisiklik var mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…