Kuzum onun icin banu muydu neydi bi kadin var doktor diyor ki yumurtlama bittiğinde rahim girişinde bi sivi varmis ve o seffaf sivi akip yerine koyu raki beyazi gibi daha koyu kıvamlı bir jel alirmis bu da demekmis ki artık yumurta yok dollenmek icin kapandim videosu var ac izle adete 1 hafta kala kadar bu kıvamda akintilar olurmus kokusuz sekildeKuzum beyaz akıntıdan korktum ben enfeksiyon bakılsın idrar tahlili ile süt kesiği gibiydi yumurtam falan çok ağrılı çatladı sanırım enfeksıyonadet olursam ilaç tedavisine baslıcam
Canım sana kim 10 saniye dedi bunu tut diyeBen bubstrip testleri kabin içinde on saniye tutuyorum böylemi yapılır normalmi dik mi tutmak lazım ben daha hiç o kadar köyü goremedim
Demi hiçbirşeyi kolay olmayanlar hep bir gaz böyle devam ediyor demek ki ama hep sonunda olmuştur bende bu çocuk işi de öyle.İşte böyle olunca umutlaniyorum
Kesinlikle öyle ama hayatımın hiçbir döneminde hiçbir işte rahat olamadım ki bunda olayım bu kadar düşününce de ters tepiyor işte
1-2 gun sonra gebelik testi ben olsam yarin sabah yapardim ama sen nasil istiyorsan oyle yap belki yarin cikmaz ama 11. Ve 12. Gunde kesin belli oluyor bazi kisilerde10 gün gecti canim. Bilemedimm. Insallahh
Ay bunu hiç duymadım ilginçmişKuzum onun icin banu muydu neydi bi kadin var doktor diyor ki yumurtlama bittiğinde rahim girişinde bi sivi varmis ve o seffaf sivi akip yerine koyu raki beyazi gibi daha koyu kıvamlı bir jel alirmis bu da demekmis ki artık yumurta yok dollenmek icin kapandim videosu var ac izle adete 1 hafta kala kadar bu kıvamda akintilar olurmus kokusuz sekilde
Affetme tabi ben 9 testi yapinca telin flasihini bile acıyorum artik oyle bi oldu ki cizgi yok ben goruyorum dusun yani kaseti acıyorum icindeki kagidi cikarip oyle bakiyorum led ışık var onu açıyorum oyle bakiyorum yani bakarken govdemle yer degistiriyor düşünHemen de kendini nasıl anladın geldin koşa koşa sen yok musunyapıyorum artık affetmiyorum
Vayyy be demek ondanmış ben bu bilgiyiKuzum onun icin banu muydu neydi bi kadin var doktor diyor ki yumurtlama bittiğinde rahim girişinde bi sivi varmis ve o seffaf sivi akip yerine koyu raki beyazi gibi daha koyu kıvamlı bir jel alirmis bu da demekmis ki artık yumurta yok dollenmek icin kapandim videosu var ac izle adete 1 hafta kala kadar bu kıvamda akintilar olurmus kokusuz sekilde
Evet ya sonunda hep yüzüm gülmüştür Rabbim sağolsun inşallah bunda da öyle olurDemi hiçbirşeyi kolay olmayanlar hep bir gaz böyle devam ediyor demek ki ama hep sonunda olmuştur bende bu çocuk işi de öyle.
Eve gittimde izlicem canım Allah razı olsun korktum gebelikte olmaz dedi bir hemşire korktumKuzum onun icin banu muydu neydi bi kadin var doktor diyor ki yumurtlama bittiğinde rahim girişinde bi sivi varmis ve o seffaf sivi akip yerine koyu raki beyazi gibi daha koyu kıvamlı bir jel alirmis bu da demekmis ki artık yumurta yok dollenmek icin kapandim videosu var ac izle adete 1 hafta kala kadar bu kıvamda akintilar olurmus kokusuz sekilde
Benimde geçen gün yaptığım testte kuruma çizgisi oldu ona bakıp avunuyorumAffetme tabi ben 9 testi yapinca telin flasihini bile acıyorum artik oyle bi oldu ki cizgi yok ben goruyorum dusun yani kaseti acıyorum icindeki kagidi cikarip oyle bakiyorum led ışık var onu açıyorum oyle bakiyorum yani bakarken govdemle yer degistiriyor düşünuzaktan bakan deli mi der heeee deliyim ne var
Bilgi için çok teşekkürler .Şansıma o kadar yazının arasında kaynayıp gitmedi,bu bilgiyi okuyabildim tesadüf eseri ..Ben bilmiyordum bunu .Yumurtlama zamanı bende de aşırı bir akıntı oluyor .Şu an şeffaf su gibi .Gerçekten dediğiniz gibi geçen ay sonra daha koyu beyaz bir yapıya dönmüştü .Onu takip edeyim ben de ..Kuzum onun icin banu muydu neydi bi kadin var doktor diyor ki yumurtlama bittiğinde rahim girişinde bi sivi varmis ve o seffaf sivi akip yerine koyu raki beyazi gibi daha koyu kıvamlı bir jel alirmis bu da demekmis ki artık yumurta yok dollenmek icin kapandim videosu var ac izle adete 1 hafta kala kadar bu kıvamda akintilar olurmus kokusuz sekilde
Sorma hepsini ben yapıyorum yook daha yookk diyecek test yemin edeyim sana yok diyorAffetme tabi ben 9 testi yapinca telin flasihini bile acıyorum artik oyle bi oldu ki cizgi yok ben goruyorum dusun yani kaseti acıyorum icindeki kagidi cikarip oyle bakiyorum led ışık var onu açıyorum oyle bakiyorum yani bakarken govdemle yer degistiriyor düşünuzaktan bakan deli mi der heeee deliyim ne var
Valla kız bi grupta okudum bj kadin hem erken gebelik yapmis hemde kaset yapmis erken gebelikte cok silinik cikmis kasette daha net çıkmış bende sasirdimNasıl yanı benim kafam karıştırdın nasıl aynılar
Adini bulup gondereyim video o kadar guzel anlatmjs ki sonuna kadar izle bayildim kadinaEve gittimde izlicem canım Allah razı olsun korktum gebelikte olmaz dedi bir hemşire korktum
Doğrusunu diyeyim ben bu erken gebelik testlerine inanmıyorum ki. Grupta ne kadar hamiş var kaset testle bildiriyor genelde.Valla kız bi grupta okudum bj kadin hem erken gebelik yapmis hemde kaset yapmis erken gebelikte cok silinik cikmis kasette daha net çıkmış bende sasirdim
Sizde o videoyu izleyin cok bilgi elde ediyorsunuzAy bunu hiç duymadım ilginçmiş
Bence size videonun adini bulayım siz o videoyu izleyin cok guzel anlatiyor kadin adim adim dollenme nasil oluyor yumrtlama nasil oluyor surecleri nedir cok bilgi veriyorBilgi için çok teşekkürler .Şansıma o kadar yazının arasında kaynayıp gitmedi,bu bilgiyi okuyabildim tesadüf eseri ..Ben bilmiyordum bunu .Yumurtlama zamanı bende de aşırı bir akıntı oluyor .Şu an şeffaf su gibi .Gerçekten dediğiniz gibi geçen ay sonra daha koyu beyaz bir yapıya dönmüştü .Onu takip edeyim ben de ..
Atın bende bakıyım bir kaç aydır akıntım çok yoğun enfeksiyon desen hiç bir belirtisi yok açıma yanma kaşınma ben enfeksiyon falan mı var diye şüpheleniyorum ondan önce mantar vardı şükür geçti o artık şimdi de böyle bişey var hiç kafaya takmamıştım sonra eğer enfeksiyonsa diyede korkuyorumSizde o videoyu izleyin cok bilgi elde ediyorsunuz
Sorma valla bazen cope atiyorum bakmayacagim diye gidip copten alip bakiyorum bi degisiklik var mi diyeSorma hepsini ben yapıyorum yook daha yookk diyecek test yemin edeyim sana yok diyoryok birde aradan bir kaç saat sonra tekrar aynı şeyleri yapmam yok mu nasıl olmaz dercesine. Alttan bak yok üstten bak yok o kadar zorladım olmadı
Allahım gör bizi ne olursun görSorma valla bazen cope atiyorum bakmayacagim diye gidip copten alip bakiyorum bi degisiklik var mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?