Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan döllenmeye (3 boyutlu animasyon anlatımı)

Bu sekilde yaz cikiyor canim op. Dr. Banu çiftçi doktor kendi anlatiyor LeeSoon

Adet döngümde net bişey yok malesef 30-35 gün arası oluyor

Yumurtlamadan döllenmeye (3 boyutlu animasyon anlatımı)

Bu sekilde yaz cikiyor canim op. Dr. Banu çiftçi doktor kendi anlatiyor
Bu kadını biliyorm çk iyi gerçekten ilk hamiş kaldığımda kuzenim Google play adıyla programı var indirmiş izlemiştim sonra silmiştim telden görmek istemeyince ama dediğin videoyu izlememiştim çok videosu var

Yok öyleydi galiba sadece merak ettim. Bende yaptım da ne kadar yapuyırdum unuttum. Ebru abla dediyse doğrudur kesinlikle
Ben bardağa yapıyorum sonra o ok işaretıne kadar cubugu sokuyorum cızgı ılerleyıp dolunca bırakıyorum acaba daha cokmu bıraksak

Merhaba, erken gebelik testini adete kaç gün kala yapmalı? Bir hafta önce yumurtlama günümde ilişkim oldu. Bu haftada mide bulantısı, gaz, göğüslerde şişlik ve ağzımda sanki regl olacakmışım gibi bir tad var. Hamile olma ihtimalim yüksek midir ? Erken gebelik testini yapsam çıkar mı lütfen yardım edin

Merhaba kızlar bu ay bende ovulasyon deniyorum inşallah hepimiz en yakın zamanda hatta bu ay hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz Bugün saat 18:30 gibi yaptığım ovulasyon testi aşağıda. Bugün öğlen gibi değerlendirmiştik zaten. Eşim de yarın nöbette yarından sonra gelecek. Yarından sonra tekrar değerlendirdiğimizde kaçırmış olurmuyuz ?

Eklentiler

• D6FF67B9-7D25-4FF4-B89E-B670C940DDBD.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 31
Canım henüz pik değil zaten bence 2 güne pik olabilir gene kızlar da baksın canım bu benim fikrim

Canım henüz pik değil zaten bence 2 güne pik olabilir gene kızlar da baksın canım bu benim fikrim
Yaa ben koyu çıkınca pik oldu diye düşünmüştüm. Yarın tekrar test yapacağım o zaman belli olur sanırım. Teşekkür ederim

Yarin pik olur ertesi gün catlar gibi geliyor max 3 gune catlamayi gorursun kaçırmiyorsun canim esin geldiginde degerlendirirsiniz test yapmaya devam etmelisin henüz pik olmamış çünkü ❤

Aynen bende cogu videosunu izledim cok tatli anlatiyor bide ben cok sevdim yasiyorsun anlatirken ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…