Yumurtlamadan döllenmeye (3 boyutlu animasyon anlatımı)Atın bende bakıyım bir kaç aydır akıntım çok yoğun enfeksiyon desen hiç bir belirtisi yok açıma yanma kaşınma ben enfeksiyon falan mı var diye şüpheleniyorum ondan önce mantar vardı şükür geçti o artık şimdi de böyle bişey var hiç kafaya takmamıştım sonra eğer enfeksiyonsa diyede korkuyorum
AmiiinnnnnnnAllahım gör bizi ne olursun görartık yeter alın de
Adet döngümde net bişey yok malesef 30-35 gün arası oluyorBence yine de gün aşırı dğerlendirin teste de devam edin testiniz varsa. Benim de şeffaf akıntım vardı ama pik olmadı en sonunda 25. gün pik oldu ve 28. günümde çatladı silikleşti. Adet döngünüz kaç
Bu kadını biliyorm çk iyi gerçekten ilk hamiş kaldığımda kuzenim Google play adıyla programı var indirmiş izlemiştim sonra silmiştim telden görmek istemeyinceYumurtlamadan döllenmeye (3 boyutlu animasyon anlatımı)
Bu sekilde yaz cikiyor canim op. Dr. Banu çiftçi doktor kendi anlatiyor
Ben şu ebru da görmüştüm öyle degilmi yoksaCanım sana kim 10 saniye dedi bunu tut diye
Aaa ben bunu yasadım yani adete yakın beyaz akıntıAy bunu hiç duymadım ilginçmiş
Yok öyleydi galiba sadece merak ettim. Bende yaptım da ne kadar yapuyırdum unuttum. Ebru abla dediyse doğrudur kesinlikleBen şu ebru da görmüştüm öyle degilmi yoksa
Kesınlıkle dogru ve ilk defa okudum suan tşk ederım bilgi içinAaa ben bunu yasadım yani adete yakın beyaz akıntı
Ben bardağa yapıyorum sonra o ok işaretıne kadar cubugu sokuyorum cızgı ılerleyıp dolunca bırakıyorum acaba daha cokmu bıraksakYok öyleydi galiba sadece merak ettim. Bende yaptım da ne kadar yapuyırdum unuttum. Ebru abla dediyse doğrudur kesinlikle
Geç yumurtlama olabilir bence takip edin muhakkakAdet döngümde net bişey yok malesef 30-35 gün arası oluyor
At canım banadaAdini bulup gondereyim video o kadar guzel anlatmjs ki sonuna kadar izle bayildim kadina
Devam ediyorum da iyice silikleşti stres yaptımGeç yumurtlama olabilir bence takip edin muhakkak
Yok ya 10 saniye yetrli fazlası testi bozar error verir.Ben bardağa yapıyorum sonra o ok işaretıne kadar cubugu sokuyorum cızgı ılerleyıp dolunca bırakıyorum acaba daha cokmu bıraksak
Canım henüz pik değil zaten bence 2 güne pik olabilir gene kızlar da baksın canım bu benim fikrimMerhaba kızlar bu ay bende ovulasyon deniyorum inşallah hepimiz en yakın zamanda hatta bu ay hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzBugün saat 18:30 gibi yaptığım ovulasyon testi aşağıda . Bugün öğlen gibi değerlendirmiştik zaten. Eşim de yarın nöbette yarından sonra gelecek. Yarından sonra tekrar değerlendirdiğimizde kaçırmış olurmuyuz ?
Yumurtlamadan döllenmeye (3 boyutlu animasyon anlatımı)At canım banada
Yaa ben koyu çıkınca pik oldu diye düşünmüştüm. Yarın tekrar test yapacağım o zaman belli olur sanırım. Teşekkür ederimCanım henüz pik değil zaten bence 2 güne pik olabilir gene kızlar da baksın canım bu benim fikrim
Yarin pik olur ertesi gün catlar gibi geliyor max 3 gune catlamayi gorursun kaçırmiyorsun canim esin geldiginde degerlendirirsiniz test yapmaya devam etmelisin henüz pik olmamış çünkü ❤Merhaba kızlar bu ay bende ovulasyon deniyorum inşallah hepimiz en yakın zamanda hatta bu ay hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzBugün saat 18:30 gibi yaptığım ovulasyon testi aşağıda . Bugün öğlen gibi değerlendirmiştik zaten. Eşim de yarın nöbette yarından sonra gelecek. Yarından sonra tekrar değerlendirdiğimizde kaçırmış olurmuyuz ?
Aynen bende cogu videosunu izledim cok tatli anlatiyor bide ben cok sevdim yasiyorsun anlatirken ❤❤Bu kadını biliyorm çk iyi gerçekten ilk hamiş kaldığımda kuzenim Google play adıyla programı var indirmiş izlemiştim sonra silmiştim telden görmek istemeyinceama dediğin videoyu izlememiştim çok videosu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?