O zaman tam denk gelecek sanırım inşallah tutturabiliriz bu ayYarin pik olur ertesi gün catlar gibi geliyor max 3 gune catlamayi gorursun kaçırmiyorsun canim esin geldiginde degerlendirirsiniz test yapmaya devam etmelisin henüz pik olmamış çünkü ❤
Ben bayadr buralardaym ama ekletmemisim yaBat geçenlerde güzel haberler varmı acaba kizlar
Adet sonundaki hafif kahverengimsi ve 1 2 damla idiNasıldı sizin kan gibi mi leke mi az mı çok mu gelmişti
Yumurtlamadan döllenmeye (3 boyutlu animasyon anlatımı)
Doktor kendi anlatiyor op. Dr. Banu Çiftçi
Evet canim tam denk gelirO zaman tam denk gelecek sanırım inşallah tutturabiliriz bu ayTeşekkür ederim canım rabbim en yakın zamanda bı güzel duyguyu bize de yaşatsın inşallah
Sen cok cabuk pes ettin yaSağolasın kuzum benim kasıklarımdaki ağrı üşütmeden mi ki hepsi kafamda deli sorular hamilelik düşüncesi yok oldu
14 gunu test yapin yoksa eger 2 3 gune adet oluraunuz bende gecen ay femara ve igne kullandim 18 gun adet oldum bu ayda femara ve catlatma ignesi oldum 14 gun gebelik kaset testte cikti insallah hamilesinizdirYa acaba ilaç mi geciktirdifemara ve çatlatma iğnesi kullandım. Ya iğneden 14 gün sonra regl beklenmiyormuydu yaa :/ Acaba çatlamadi ve kist mi oldu ben çarşambadan beri idrar testi yapmıyorum Perşembe kan verdim olsaydı çıkardı herhalde
Çok korktum ben sağlığım yerinde olsun bebek olur yumurtalık ar bile gidebiliyormuş enfeksiyon fakat benm şikayetim yok bir kasık ağrısı tutuyorSen cok cabuk pes ettin yabenim Hala umudum var umudum olmamasina rağmen kirmiziyi gorene kadar devam
Umut her zaman var gec dollenme olabilir adetiniz gectikten sonra yapinKızlar 1 martta çatlama iğnesi oldum dün yani ayın 13.de sabah test yaptım negatif çıktı.Yarın adet günüm bütün adet belirtilerim gitti sizce hala bir ihtimal var mıdır?
Stres yapma ben de öyle olmuştum ama 25. gün gördüm piki hem benim de döngüm çok uzun sayılmaz en fazla 35 olur. Senin de olur inşallahDevam ediyorum da iyice silikleşti stres yaptım
Geç döllenme olamaz iğne oldum çünkü biliyorum zamanınıUmut her zaman var gec dollenme olabilir adetiniz gectikten sonra yapin
kizlar klomen bende kist yapiyor. bende 2 ay kullandim. duzenli olan adetim nedense bi degisti. onu kullandigim aylar hep lekelenme oluyordu adet olamiyordum. kan testi yapiyorlardi negatifi gorunce adet sokturucu kullaniyordum. gerci ben 2 ay kullandim sonra biraktim@tosbaga @love0bwn hala adet olmadım ama testler negatif anladım klomen mi yapti kist acaba
Bende bu ay femara ve catlatma ignesi oldum ama gec dollenme oldu kacinci gun igne yaptirdinGeç döllenme olamaz iğne oldum çünkü biliyorum zamanını
Yok ondan değildirİş açaçak birşey iyi birşeyse varımda. Bu olanlar bulaşıcı gibisenle olması da bir hayli ilginç bel yok bende kesiyorlar belimi kilo mu aldım acaba
Duaların için çokca Aminn.Merhaba kızlar bu ay bende ovulasyon deniyorum inşallah hepimiz en yakın zamanda hatta bu ay hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzBugün saat 18:30 gibi yaptığım ovulasyon testi aşağıda . Bugün öğlen gibi değerlendirmiştik zaten. Eşim de yarın nöbette yarından sonra gelecek. Yarından sonra tekrar değerlendirdiğimizde kaçırmış olurmuyuz ?
Yok kuzu allah korusun kotuyu aklına getirme daha once böyle sikayetlerin yoktu simdi oldu hepsi bi belirti olabilir yada kendimi artik eskisinden cok dinledigin ve takip ettigin icin kendini taniyor olabilirsinÇok korktum ben sağlığım yerinde olsun bebek olur yumurtalık ar bile gidebiliyormuş enfeksiyon fakat benm şikayetim yok bir kasık ağrısı tutuyor
Yaaa öyle oluyomuymuuşş.Şubat 14 bat günümdü 27 şubatta iğnemi oldum tahmini ptesi çatlar dedi doktor ona göre ilişki verdi o hafta full ilişki oldu bende 1 mart ptesiyi baz alıyorum o yüzdenBende bu ay femara ve catlatma ignesi oldum ama gec dollenme oldu kacinci gun igne yaptirdin
Geçti şimdi o kadar belim ağrımıyorYok ondan değildirbenim de sırtım da ağrıyor, ama karın taraflarım regl olmuşum gibi ağrıyor + afedersin oramın tam ortasına bıçak saplıyorlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?