Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin pik olur ertesi gün catlar gibi geliyor max 3 gune catlamayi gorursun kaçırmiyorsun canim esin geldiginde degerlendirirsiniz test yapmaya devam etmelisin henüz pik olmamış çünkü ❤
O zaman tam denk gelecek sanırım inşallah tutturabiliriz bu ay Teşekkür ederim canım rabbim en yakın zamanda bı güzel duyguyu bize de yaşatsın inşallah

Kızlar 1 martta çatlama iğnesi oldum dün yani ayın 13.de sabah test yaptım negatif çıktı.Yarın adet günüm bütün adet belirtilerim gitti sizce hala bir ihtimal var mıdır?

14 gunu test yapin yoksa eger 2 3 gune adet oluraunuz bende gecen ay femara ve igne kullandim 18 gun adet oldum bu ayda femara ve catlatma ignesi oldum 14 gun gebelik kaset testte cikti insallah hamilesinizdir

Sen cok cabuk pes ettin ya benim Hala umudum var umudum olmamasina rağmen kirmiziyi gorene kadar devam
Çok korktum ben sağlığım yerinde olsun bebek olur yumurtalık ar bile gidebiliyormuş enfeksiyon fakat benm şikayetim yok bir kasık ağrısı tutuyor

Kızlar 1 martta çatlama iğnesi oldum dün yani ayın 13.de sabah test yaptım negatif çıktı.Yarın adet günüm bütün adet belirtilerim gitti sizce hala bir ihtimal var mıdır?
Umut her zaman var gec dollenme olabilir adetiniz gectikten sonra yapin

@tosbaga @love0bwn hala adet olmadım ama testler negatif anladım klomen mi yapti kist acaba
kizlar klomen bende kist yapiyor. bende 2 ay kullandim. duzenli olan adetim nedense bi degisti. onu kullandigim aylar hep lekelenme oluyordu adet olamiyordum. kan testi yapiyorlardi negatifi gorunce adet sokturucu kullaniyordum. gerci ben 2 ay kullandim sonra biraktim

İş açaçak birşey iyi birşeyse varımda. Bu olanlar bulaşıcı gibi senle olması da bir hayli ilginç bel yok bende kesiyorlar belimi kilo mu aldım acaba
Yok ondan değildir benim de sırtım da ağrıyor, ama karın taraflarım regl olmuşum gibi ağrıyor + afedersin oramın tam ortasına bıçak saplıyorlar sanki

Duaların için çokca Aminn.
Dahalık pik olmamış testinde.
Ama değerlendiriyor olmanoz iyi olmuş.
Testinize devam edin t çizgisi c kadar koyu yada ona yakın olmalı

Çok korktum ben sağlığım yerinde olsun bebek olur yumurtalık ar bile gidebiliyormuş enfeksiyon fakat benm şikayetim yok bir kasık ağrısı tutuyor
Yok kuzu allah korusun kotuyu aklına getirme daha once böyle sikayetlerin yoktu simdi oldu hepsi bi belirti olabilir yada kendimi artik eskisinden cok dinledigin ve takip ettigin icin kendini taniyor olabilirsin

Bende bu ay femara ve catlatma ignesi oldum ama gec dollenme oldu kacinci gun igne yaptirdin
Yaaa öyle oluyomuymuuşş.Şubat 14 bat günümdü 27 şubatta iğnemi oldum tahmini ptesi çatlar dedi doktor ona göre ilişki verdi o hafta full ilişki oldu bende 1 mart ptesiyi baz alıyorum o yüzden

Yok ondan değildir benim de sırtım da ağrıyor, ama karın taraflarım regl olmuşum gibi ağrıyor + afedersin oramın tam ortasına bıçak saplıyorlar sanki
Geçti şimdi o kadar belim ağrımıyor biraz uyuyu vermiştim tel çaldı uyandım bunları da yaptı geri kalmadı ya gider ayak helal olsun bu vucuduma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…