Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay femara ve catlatma ignesi oldum ama gec dollenme oldu kacinci gun igne yaptirdin

Bende bu ay femara ve catlatma ignesi oldum ama gec dollenme oldu kacinci gun igne yaptirdin

Bence adetinin gecikmesini bekle senle ayni seyeri yasadim 24 subat da catlatma ignesi oldum 8 subatta yaptim test bisey cikmadi 10 da yaptum gozle gorulmeyecek kadar silik vizgi cikti kan verdim 34.24 cikti yani cok cok kucuktu anlayacagin kanda bile zor cikiyo cok kucukken igneyi yaptiktan sonra 24 ile 36 saat arasinda catlar yani ortalama 3 gun hamile olsan bile suan 8 9 gunluk olmasi lazim testlerde cikmasi dusuk ihtimal bekle bi iki gun sonra tekrar yap kasik agrin yada kasik da batma var mi

14 gunu test yapin yoksa eger 2 3 gune adet oluraunuz bende gecen ay femara ve igne kullandim 18 gun adet oldum bu ayda femara ve catlatma ignesi oldum 14 gun gebelik kaset testte cikti insallah hamilesinizdir
Şuan 16.gun geçti evet normal test yapsam varsa çıkar yani demi. Yoksafa bir kaç güne olurum. Yani inşallah vardır. Sizde hayırlı olsun

Şuan 16.gun geçti evet normal test yapsam varsa çıkar yani demi. Yoksafa bir kaç güne olurum. Yani inşallah vardır. Sizde hayırlı olsun
16 ci gunse cikar testte sabah ilk idrarla dene olmaz ise adet olursun igneden sonra adet gecikebiliyor 16 gun ve 19 gun arasi adet geliyo bence test yapin rabbim isteyen herkese versin o kdar cok doktor gezdim ki anlatamam cok zor oldu

16 ci gunse cikar testte sabah ilk idrarla dene olmaz ise adet olursun igneden sonra adet gecikebiliyor 16 gun ve 19 gun arasi adet geliyo bence test yapin rabbim isteyen herkese versin o kdar cok doktor gezdim ki anlatamam cok zor oldu
Şimdi yapsam olmaz mı

Meraba arkadaşlar. Bugün 30. günümdü, kendimi çok dinliyorum psikolojik belirtiler yaşıyorum derken öğle saatlerinde anlık şiddetli bir bulantı yaşadım kendimi tutmasam kusabiliceğim şiddette. Sonra saat 3 4 gibi akıntımsı pembemsi kahvemsi bir lekelenme oldu az miktarda. Devamı gelecek mi regl mi diyorum ama 7 8 saat geçti devamı gelmedi. Yarın da regl olmazsam cesaret edip test alıcam sanırım..

Insallah hamilsindir canim

Merhaba sevgili ablalarım ben 4 haftalık hamileyim size sormak istediğim birşey var kasık ağrım çok fazla ama kanamam yok bir de 1 sene önce boş gebelikten dolayı düşük yapmıştım sizce birşey olur mu çok korkuyorum

Aynı haftayız benimde bu gün bat günüm belim de ağrı var ara ara sancı normal uzan bol bol su iç yat bişi olmaz Allah’ın izniyle progesteron başladım bile ben ne olur ne olmaz diye

Bu takvimi nasıl koyuyoruz arkadaşlar bilen varmı acaba bulamadım

Aynı haftayız benimde bu gün bat günüm belim de ağrı var ara ara sancı normal uzan bol bol su iç yat bişi olmaz Allah’ın izniyle progesteron başladım bile ben ne olur ne olmaz diye
Markette çalışıyorum bütün gün ayaktayım sanırım o yüzden daha çok ağrı oluyor

Yok kuzu allah korusun kotuyu aklına getirme daha once böyle sikayetlerin yoktu simdi oldu hepsi bi belirti olabilir yada kendimi artik eskisinden cok dinledigin ve takip ettigin icin kendini taniyor olabilirsin
Olabilir canım dilerim kötü bir şey yoktur inşallah

Ay inşallah yaaDüne kadar hepsi vardı ama bugün geçti hepsi yarın adet günüm zaten

Gerçi senin hesabınla gidersek sen iğnenin 14.günün de silik çizgi görmüşsün bende 14.günü yapmış oluyorum bişey çıkmadı

Gerçi senin hesabınla gidersek sen iğnenin 14.günün de silik çizgi görmüşsün bende 14.günü yapmış oluyorum bişey çıkmadı
Canim ben igneyi birinde yaptigini dusundum ondan soledim hayirlisi olsun bekle adet gunun gecsin tekrar yaparsin igneden sonra 2 3 gun gecikebiliyo

Kızlar YouTubeda denk geldim. Aşırı mantıklı bir yöntem. İlerisi için aklınızda bulunsun

Kızlar benim şüpheli ilişkiden 5 gün sonra vajina iç kısmına resmen bıçak sokmuşlar gibi 3-4 defa kramp girdi , burnum kanadı , diş etlerim halen kanıyor , bel ağrım bacağıma vurdu , ateşim 37 ve üzerindeydi yumurtlama itibari ile, göğüs hassasiyetim batma ile 7 gün varken başladı ve şuanda çürük gibi acıyor,burnumda çok fazla tıkanıklık oldu her sabaha hımkırıp temizlemek zorunda kaldım , duraklarım çatladı , yüzümde kabarcıklar ve hatta 2 adet sivilcem oluştu 7 gün varken, akıntı sadece bir kez 6 gün varken geldi ve sonra bata 2 gün varken yoğun geldi ,gözüm karardı 7 gün varken kulak çınlama ve uğuldaması son 5 gün , iştah açıklığı 2 gün varken , uyku 2 gün varken akşam üzeri uyudum .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…